Selam bayanlar. Benım evlılıgım problemlı. Eşim bir aıle oldugumuzu, biz oldugunuzu anlayamamıs durumda. Bir gorumcem var , basından berı eşimle arama fitne sebebı.. herneyse. Bız mkbılyaları yaptırmıstık ve eve geldıgınde tam içime sinmese de kullanıyorm. El işçiliği xok kotu vs. 3yıllık evlıyım bu arada. Gecen aksam eşimin telefonunda bu sorunlu gorumcem ıle fotolarını gordum.eşim işi sebebı ıle baska şehıre ( gorumcemlerkn de oldugu sehır) gıdıyor bazı haftasobları ve bır ay oncekı gıdısıne aıt fotolar. Gorumcem ve kendı mobılya bakıyorlar falan. Benım bıran aklıma geldı, yoksa benjm evemı baktı dıye ama yok artık dedım sormadım etmedım. Bu aksam bana mobılyaların bıtmıs hallerının fltolarını gondermıs. Eve henuz gelmedı. Aon ıkı aydır cok problemlıyız yıne aılesı sebebı ıle. Ve sımdı yenı dogum yaptım kendımı yılratmayayım dıye bıseyı takmamaya calıaırken bu olay patlak verdı. Umarım mobılyalar ofısedır fakat eger bana eve aldım derse ben ne yapıcam. Buyuk kavga cıkacak. O şimdi aklınca bana suprız yaptıgını da dusunuyordur ama sızce bu yapılanın ıyı tarafı var mı? Ne demem lazım