Acil yardım!

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
Selam bayanlar. Benım evlılıgım problemlı. Eşim aıle oldugumuzu, biz oldugumuzu anlayamamıs durumda. Bir gorumcem var , basından berı eşimle arama fitne sebebı.. herneyse. Bız salon mobılyalarımızı yaptırmıstık ve tam içime sinmese de kullanıyorm. El işçiliği cok kotuydu ve kumas rengını de farklı yapmışlardı. 3yıllık evlıyım bu arada. Gecen aksam eşimin telefonunda bu sorunlu gorumcem ıle fotolarını gordum. Gorduhum fotoda Gorumcem ve kendı mobılya bakıyorlardı .Benım bıran aklıma geldı, yoksa benim evemı baktı dıye ama yok artık dedım ve kendısıne sormadım etmedım. Bu aksam bana mobılyaların bıtmıs hallerının fotolarını gondermıs. Bır acıklamada yok. Muhtemelen benım sormamı beklıyor. Belki bana suprız olacagını dusunuyor Eve henuz gelmedı. Son ıkı aydır cok problemlıyız yıne aılesı sebebı ıle. Ve sımdı yenı dogum yaptım kendımı yıpratmayayım dıye hıcbıseyı takmamaya calısırken bu olay patlak verdı. Umarım mobılyalar ofısedır fakat eger bana "eve aldım "derse ben ne yapıcam. Buyuk kavga cıkacak. O şimdi aklınca bana suprız yaptıgını da dusunuyordur ama sızce bu yapılanın ıyı tarafı var mı? Ne demem lazım

Son düzenleme:
Size sürpriz mobilya mi yaptırmış.. Salon Takımı mi? foto yollayinca sormadiniz mi? Ofis ev mobilyası farklıdır zaten.. anlarsınız.. Siz görüp beğenmeden alınacak şey değil ama.. gerçekten mutlu etmek istedi ise zor durum..

Yazını çook zor anladım.
Ama eğer mobilyaları beğendiysen ses etme daha kötü olma.
Ama beğenmediysen eve sokmam de. Ayrıca neden benim evime görümcemle eşya bakıyorsun, ben ne güne duruyorum de.

Mobilya fotosunu ne diyerek sana attı?

Bende anlamadım eşyayı eşin sana süpriz olarakmı yaptırıyo
Görümcenin evinemi alınıyo
Yoksa ofisemi alınıyo????

cok kotu yazmısım, özür dılerim. Bebek kucagımda, can havli ile yazdım. Eve geldıgınde konu acılacaktır. O gelmeden fıkırlerınızı almak ıstedım.

Anladığım yerler.
Eşi görümsesinin olduğu şehirde iş sebebiyle bulunuyormuş.
Konu sahibi Görümcesiyle eşinin fotolarını görmüş mobilya bakarken (eşinim telinde)
Şimdi eşi mobilya fotolarını atmış bitmiş hallerini konu sahibi memnun değil bu durumdan

Hem mobilyalarını beğenmiyorsun hem de yeni istemiyorsun adam süpriz yapmış işte daha ne istiyorsun

Düzenledim yazımı. Gorumcem 50 yasınd bekar. Onun evıne almamıslardır. Alsalar bana fotosunu gondermezdı zaten. Ofis için almış olabilir ama buyuk ıhtumal biZim salona aldı

Ya biz anlamadık diyorum da yani eşim bana sürpriz mobilya alsa havalara uçarım:))evdekiler daha 3 yıllık ama yenisi gelse fena mı olur:)
Bence tam anlatmamış konu sahibi
Bence doğru anladık:) Ama sanırım gorumcesinden ciddi anlamda nefret ediyor.Eşinin koltukları onunla seçmiş olmasına tahammül edemiyor gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…