- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Selam bayanlar. Benım evlılıgım problemlı. Eşim bir aıle oldugumuzu, biz oldugunuzu anlayamamıs durumda. Bir gorumcem var , basından berı eşimle arama fitne sebebı.. herneyse. Bız mkbılyaları yaptırmıstık ve eve geldıgınde tam içime sinmese de kullanıyorm. El işçiliği xok kotu vs. 3yıllık evlıyım bu arada. Gecen aksam eşimin telefonunda bu sorunlu gorumcem ıle fotolarını gordum.eşim işi sebebı ıle baska şehıre ( gorumcemlerkn de oldugu sehır) gıdıyor bazı haftasobları ve bır ay oncekı gıdısıne aıt fotolar. Gorumcem ve kendı mobılya bakıyorlar falan. Benım bıran aklıma geldı, yoksa benjm evemı baktı dıye ama yok artık dedım sormadım etmedım. Bu aksam bana mobılyaların bıtmıs hallerının fltolarını gondermıs. Eve henuz gelmedı. Aon ıkı aydır cok problemlıyız yıne aılesı sebebı ıle. Ve sımdı yenı dogum yaptım kendımı yılratmayayım dıye bıseyı takmamaya calıaırken bu olay patlak verdı. Umarım mobılyalar ofısedır fakat eger bana eve aldım derse ben ne yapıcam. Buyuk kavga cıkacak. O şimdi aklınca bana suprız yaptıgını da dusunuyordur ama sızce bu yapılanın ıyı tarafı var mı? Ne demem lazım
O kadar mı kotu yazmısım. Off ne yapacagımı bılemeyınce oyle yazdım dıkkatsızce.Pardon ne dediniz!!
Kötü ötesi malesef ya da anlamaya benim Türkçem yetmediO kadar mı kotu yazmısım. Off ne yapacagımı bılemeyınce oyle yazdım dıkkatsızce.
Ya biz anlamadık diyorum da yani eşim bana sürpriz mobilya alsa havalara uçarım:))evdekiler daha 3 yıllık ama yenisi gelse fena mı olur:)Adamlar alsalar dert almasalar dert.Yazık günah valla.
Bence doğru anladık:) Ama sanırım gorumcesinden ciddi anlamda nefret ediyor.Eşinin koltukları onunla seçmiş olmasına tahammül edemiyor gibi geldi bana.Ya biz anlamadık diyorum da yani eşim bana sürpriz mobilya alsa havalara uçarım:))evdekiler daha 3 yıllık ama yenisi gelse fena mı olur:)
Bence tam anlatmamış konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?