Acil yardım!

Şu yorumu okuduktan sonra ben artık eşinizin size şaka falan yaptığını düşünmeye başladım yoksa bu kadar uyumsuzluğun başka nasıl bir izahati olabilir bilemiycem Yangına körükle gitmek değil amacım ama empati yapıyorum, yok yani kabullenmem imkansız. Hadi görümceniz naletliğine yaptı, e eşinizde de bi gram göz zevki yok mu yav? Bir de üstüne üstlük dayatma var, bi alttan alma yok, özür dileme yok, mazeret bulma yok yanlış anlamıyorsam. Tatlı dille gönlüm alınsa "olsun hayatım, ölüm yok ya, idare ederim bir müddet" derdim yerinizde olsaydım ama böylesine yok o anlayış. O zaman ya ferruh ya merruh, eskitin ki yenisi gelsin ya da kaplatın istediğiniz bir renge.

O bir gorumce degil yilaaaan. Eger iyi niyetlice olsa ve kocaniz supriz yapmak istese gelip size gizlice sorar hatta sizi gizlice goturup sectirir sizin begendiginizide haberiniz yokmus gibi esinize ben bunu begendim kardesim derdi. Sahsim adina bende gorumceyim boyle bir suproz olcak olsa boyle yapardim. Bu suprizde sacma gerci ama olsun uygun olani bu bence

Ayyy valla senin kocayı da görümceyi de iyice bir dövmeli. Kafalarını birbirine tokuştur. Onun ne haddine sana koltuk beğeniyor. Üstüne kahve, çay dök. İllet çocuğu olan misafirler kabul et. Üstünde zıplasın çocuklar falan..

Yeni koltuklar rahat gözüküyor aslında diğerine hadi şık desek bile çok rahatsız gibiler. Renk uyumunu anlamadım yoksa keyif yapmalık koltuk.

Diğer ve asıl mevzu olan fikrinizi sormamaları görümce detayı vs. inanılır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…