Acil yardima ihtiyacım var kizlar

Bsra-32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
12
2
1
31
Merhaba kizlar ben iki yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptim şuan folik asit kullaniyorum 2.düşükten 10 ay gecti ve hala hamile degilim ve dün solaryuma girdim bugün ögrendim ki solaryum hamile kalmak isteyenler icin zararliymis bilginiz varmi bu konuda lütfen yardimci olun .

Ay yok allah korusun girmem bidaha ama 1 kerden bisey olur mu sizce ?
Hamileliğin ilk 3 ayında zararlıymış...vücut ısısı çok yükseldiğinden bebekte sakatlığa yol açabilirmiş. Bide bir hormon gebelikte yüksek olduğunda fazla ısı sizin cilt renginizde bozulma yaparmış.

Siz hamile değilsiniz sanırım.
Birdaha girmeyin.

Hamile kalmak isteyenlere değil,hamilelere zararlı diyor internette. Ama siz de gebelik düşünüyorsunuz birdaha girmeyin .

Evet henüz degilim teşekkür ederim öneriniz icin

Hamile kalmak isteyen değil hamile olan da zararlı. Kalmak isteyen derken. Siz hamilelik düşündüğünüz için girdiğiniz gün hamile olup bunu bilmeme olasılığınız var riske atmış olursunuz bu yüzden

Yok hamile olasiligim yok adet donemim yeni gecti

Canım ben şöyle düşünüyorum.yapay olan herşey vücut için zararlı.bebek olsada olmasada girmesen daha iyi olur bence.birde konun dışında ama iki düşük sorası genetik testlerini yaptırdın mı?

evet yaptirdim bi sorun çıkmadı sadece kansizlik demir eksikligi ve vitaminsizlik var bende sanirim bu sebebten bebegim gelismiyodu büyüme olmuyodu

evet yaptirdim bi sorun çıkmadı sadece kansizlik demir eksikligi ve vitaminsizlik var bende sanirim bu sebebten bebegim gelismiyodu büyüme olmuyodu
Anladım canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda selamete erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…