200 tl bütçe ile ayrı eve çıkmayı unutun birkere,ee 2 -3 kişinin beraber kaldığı ev filan bulmak ta zor iş ,hadi buldun onlara güvenmek ,devir kötü ,tanımadığın insanlara alışmak anlaşmak bir o kadar zor,yurtta kalmak nasıl olacak öğrencimisin o da yaş iş ,borçlarında varmış ,sen unutt bence bu işi.
Madem aile şirketi diğerleri neden üstlenmiyor borcun bir kısmını ,neden yük sizin üzerinizde,bir kısmını en azından onlara yada babanıza atsanız ,size daha fazla bütçe kalır ,ayrı eve de çıkarsınız ,ama istanbulda yalnız yaşamak çok zor,ben bekarken yalnız yaşadım 4 yıl,hemde ailemin evinde kira filan vermeden aldığım maaş çokta yüksekti ama yinede sıkıntılar yaşıyordum .siz bu şartlarda yapamassınız daha çok yıpranırsınız ,geçim derdi evdeki kardeşlerin laflarından daha zor emin olun.
Madem aile şirketi diğerleri neden üstlenmiyor borcun bir kısmını ,neden yük sizin üzerinizde,bir kısmını en azından onlara yada babanıza atsanız ,size daha fazla bütçe kalır ,ayrı eve de çıkarsınız ,ama istanbulda yalnız yaşamak çok zor,ben bekarken yalnız yaşadım 4 yıl,hemde ailemin evinde kira filan vermeden aldığım maaş çokta yüksekti ama yinede sıkıntılar yaşıyordum .siz bu şartlarda yapamassınız daha çok yıpranırsınız ,geçim derdi evdeki kardeşlerin laflarından daha zor emin olun.
evimizin geliri benim ,erkek kardeşimin ve babamın emekli maaşı. 4 kardeşiz 1i üni de okuyor 1i lisede masrafları oluyor. babam ve erkek kardeşim evin masraflarını ancak karşılayabiliyorlar. bırakın bana yardım etmeyi ben bu evde yaşadığım için onlar masrafları karşılayamıyorlar diye200 lira da ben eve pay olarak katıyorum. kardeşimin ve babamın bana destek olacak durumları yok. benim maaşım kardeşiminkinden fazla ama maaşımda haciz olduğundan ve brçlarımın bir kısmını taksitlendirdiğimden kalan para az oluyor
Baban hem aile şirketinizin başında hemde emekli maaşımı var? Buna rağmen sanamı ödetio borçları?
hayır canım babam çalışmıyor 15 yıldır. 2 senedir emekli şuan zaten çalışacak durumda değil
borcunu ödemen ne kadar sürecek ? 200 le istanbulda mümkün değil aile şirketi borcunu üsstlenmişsin neden dışlıyorlar
Aidatı çok yüksek olmayan kredi varmıdırki , çeksende bir tane ödemen olsa aylık... İstanbulda hayat nasıldır bilmiorum ama 2000 iyi para aslında.. Ayrı evde yaşanamazmı? Yani 1000 tl ile geçinen tanıdığım var halkalıda oturuodu galiba.. Belki sempt sempt değişiodur fiyatlar ama sanki çok lüx bir yerde tutmasan evi , yapabilirsin gibime gelio
borcunu ödemen ne kadar sürecek ? 200 le istanbulda mümkün değil aile şirketi borcunu üsstlenmişsin neden dışlıyorlar
onlara göre haklı sebepleri var bana göre sevmedikleri için. şimdi anlatmak çok uzun sürer
Allah yardımcın olsun anlıyorum seni bende ev borcu ödüyorum işten ayrıldım eşim iki aydır surat beş karış güya evdeyim ama burnumdanda getirdi
bence yavaş yavaş kendine tanıdık bildik ev arkadaşı aramaya başla o sıradada borçlarını vadeye yayabileceğin eline biraz daha çok para kalacak yöntem bulmaya çalış
sağlun Allah sizinde yardımcınız olsun. mesele sadece para değil insanı evdeki kardeşinin bile anlamaması .
halbüki insanın en çok deseğe ihiyacı olduğu zaman şimdi yanında olmayan kardeşi iyi günümde napayım
hiç demedinmi meseleniz neyse sonraya erteleyin şuan kardeşim olarak yanımda olmanıza morale ihtiyacım var diye
ben ameliyat oldun kızkardeşim yanımdaydı çok ilgilendi. ama gelgelelim ,normalde anlaşamıyoruz yani evdeki kimseyle anlaşamıyorum. bak şimdi biz kavga ettik ben onlara dedimki sorun sizin beni sevmemeniz . kardeşimde bana evet sevmiyoruz gibi birşey söyledi ve ben sinirlenip ağladım onlarada hakkımı helal etmediğimi söyledim. aradan 1 saat geçti geçmedi. bunlar benim kardeşlerim ve aslında kötü insanlar değillerdir. ama inmişler aşağıda 3ü onuşuyorlar gülüyorlar bense burada derdimin peşinde ne yapsam diye düşünüyorum ve 11 gündür çalışıyorum yarında işe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?