ehliyetinizi aldığınız zaman son model bi araba vericez
Bilmiyorum. Şartlar maaş falan çok iyi ama bu durum kafamı çok karıştırdı.Hiç iş görüşmesi gibi değil.
Zaman çok değerli bu dönemde ama bir işverenin iş görüşmesi için işçi adayının ayağına gitmesi, cafede görüşme yapılması, yapılan muhabbet bana garip ve ciddiyetsiz geldi.
Valla ben gelene kadar karışmış bile burasıBir deneme süreci mutlaka olacaktır ,deneyin görün önce, sonra içinize sinip sinmemesine göre karar verirsiniz.
Not:Yazınızın siyasi yorumla ilgili olan kısmını düzenleyin bana göre sorun yok ama buralar karışabilir
Yani illa taciz etmesine gerek yok sanırım rahatsızlık duymak için:)Ben de taciz etti sandım. Sizin ayağınıza gelmiş olması saçma ama gerçekten yolunun üstüyse olabilir de yani. Siyaset muhabbetinde isr, kendisi gibi düşünen insanları yanına almak istiyor olabilir sürekli birlikte seyehat edeceği kişiyle kafa yapısı uysun istiyor olabilir.
Deneme süreci olur zaten size uymazsa ayrılırsınız. Ama içinize hiç sinmediyse de yapacak bi şey yok.
Adamın soyadını almadığıma pişmanım keşke soyadını alsaydım sosyal medyadan falan da araştırırdımSon model araba vereceklerini okuyunca bıraktım.
Bir daha ararsa ben iş buldum teşekkürler de kapat bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?