acil yardımmm! :)

gzdkrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1
0
36
Ankara
arkadaşlar herkese meraba.. sevgilimle 1 buçuk yıldır beraberiz. geçen yıl haziran ayından ağustosa kadar çıktık. sonra ayrıldık ve 1 yıl sonra tekrar barıştık.. barışalı 20 gün falan oldu onu hala eskisi kadar çok seviyorum =) oda beni.. sevgilimin 4 gün sonra doğum günü.ve ben doğum günü,yıldönümü gibi özel günlerde çok gerilirim nefret ediyorum diyebilirz.. hediye alıp vermeyide sevmiyorum =/ sizce 4 gün sonra ne yapmalıyım ? yada nasıl bi bahane bulup kaçmalıyımmm =))

hayıırrr sakın kaçma yaa olurmu öyle şey ufacık da olsa bişe al yap .. ztn yeni barışmışsınız öle çok entresan bişey yapmak zornda da değilsin gi güzel onun beğendiği ya da beğenebileceği bi hediye al güzelde bi not yaz .. hiç bişey yapmamaktan iyidir panik yapma ayrıca yaa nolcak bi hediye beğenecektir zaten sen seçmiş olcaksın çünkü :89:

biri senin dogum gününde senden kacsa hosuna gidermi canim?
ufacik bir hediye bile alsan hatirlanmak güzel
sicak bir bakis gülümseme cok iyi gelicektir bence ikinizede...

kaçmak mı yok artık. pasta gönder işyerine süpriz olsun ayrıca mutlaka hediye al

başak burcumu sevgilin ??? bıde bısey sorucam neden ayrılmıstınız ? ve ayrılık surecınde hıç konustunuzmu ??

gelelım sorununa : bence sevgılın sonuçta ve kutlaman lazım. kucukte olsa her kullandıgında senı hatırlatacak bısey alman lazım. ılgı alanlarını bılıyosundur.

kaçmak olmaz küçükte olsa bi hediye al imkanın varsa
doğum gününden hiç hoşlanmıyorum diyen biri bile bundan çok mutlu olur
hatırlanmak çok güzel

ooov
nasıl böyle birşey düşünebilirsin?
ya o da senin için böyle bişi düşünse :18:
bence tam da vakti..küçük de olsa birşey al!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…