Acil yeni anne olan biri özelden yazabilir mi

Biraz eskidik ama her ne ise derdin sorabilirsin.
Kolik bebe baktık, sallamasını, masajını, gaz için bir iki ilacı-evde yapılan karışımları, beyaz gürültüleri, meme ucu yaralarını, delirmeleri filan iyi bilirim.

Hatta buradan sorsan, eminim herkes bildiğini döker, yardımcı olur.

Suan sizi buradan kimse tanimiyor farkinda misiniz? Foruma niye yazmiyorsunuz?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oglum-yenidogan-bakima-alindi.1010139/

Diğer konunuza baktım Oglusumubekliyorum , benim oğlum da yeni doğan sarılığı geçirdi. Tek gece ışık altında beklerken çıldırma noktasına geldiğimi bilirim, sınırı geçmesin diye mamayı ayrı mememi ayrı tıktığımı bilirim ağzına ağlaya ağlaya. Yeni doğum yaptınız, annelik hormonlarınız pik yapıyor, loğusalık bu yüzden böyle acayip, deli bir süreç. Kimi daha ağır yaşıyor bu dönemi. Sonradan boşu boşuna kendinizi hırpaladığınızı anlayacaksınız. Sorabilirsiniz bana özelden de dilerseniz.

Üzülmeyin lütfen, çözümü olan şeyler bunlar.

Siz anlamak istemiyorsunuz ama sorun bebeginizin sariligi, göbeği vs değil. Sorun sizin psikolojiniz. Yeni doğum yaptınız, ruh halinizin iyi olmamasi cok normal, bunu kabul ederek başlayın. Sizin paniginiz, stresiniz daima bebeginize yansiyacak. Gerekirse mama verin, biri ilgilensin, siz bir kac saat uyuyun. Bebek mamayla da buyur, ama psikolojisi iyi olmayan bir anneyle buyuyemez. Uykunuza bi sure dikkat etmeye çalışın, sevdiğiniz şeyleri yiyin. Sevmediginiz insanları kabul etmeyin, bebek erken dogdu ziyaretler 2 ay sonra deyin. Sevdiklerinizi arayın ve yanınızda olmalarını isteyin. Sizi güldüren insanlarla oturup kalkın. Kendinizi toparlamazsaniz o bebekte sürekli yeni problemler çıkacak. Buraya cooook konu açarsınız

yardımcı olabilir miyim bilmiyorum.. bebişim 3 aylık.. lohusa depresyonu dahil tüm depresyonları da geçirdim.. özelden de tüm sosyal medya hesaplarından da (adım nickimdeki gibi) elimden geldiğince destek olurum.. umarım iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…