Senin nasıl gelişti yada nasıl bi süreç yaşadın yazabilir misinizolabilir canım benim geç çıkmıstı geç döllenme olmuştu,bu arada da bütün belirtileri yaşamıştım.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım test negatifKızlar acil cevaplarmısınız lütfen. Öncelikle evliyim ve korunmasız düzenli ilişki yaşıyoruz, bu ay gecikmem oldu 2 gün, 4 gün öncede evde test yaptım belirtilerim çok olduğu için ve silik çıktı daha sonra kan testi verdim negatif 0.2 çıktı ama ağrılarım olduğu halde adet olmuyorum hamilelik belirtilerimde çok var, doktor beklemeli eğer adet olmazsam kan testini tekrarlamamı söyledi sizce durumum ne ve sizde de aynısını yaşayıp sonrasında betası yükselen yada hamileliği oluşan oldumu çünkü doktor geç döllenme olabilir dedi????
Merhaba, bende ayni durumdayim suan, reglden iki gun once silik cikti kan 0.2 cikti. Bugun regl gunum ama gelmediKızlar acil cevaplarmısınız lütfen. Öncelikle evliyim ve korunmasız düzenli ilişki yaşıyoruz, bu ay gecikmem oldu 2 gün, 4 gün öncede evde test yaptım belirtilerim çok olduğu için ve silik çıktı daha sonra kan testi verdim negatif 0.2 çıktı ama ağrılarım olduğu halde adet olmuyorum hamilelik belirtilerimde çok var, doktor beklemeli eğer adet olmazsam kan testini tekrarlamamı söyledi sizce durumum ne ve sizde de aynısını yaşayıp sonrasında betası yükselen yada hamileliği oluşan oldumu çünkü doktor geç döllenme olabilir dedi????
Kızlar geç döllenmeden dolagı düşük çıktı tekrardan tahlil yaptırıcam günü bekliyorumMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım test negatif
Bize de haber verinKızlar geç döllenmeden dolagı düşük çıktı tekrardan tahlil yaptırıcam günü bekliyorum
Tamam canım valla bende hiç anlamadım bu süreçten 2 kere kan verdim geçiktiğimden beri hep düşük çıktı pozitif çıkmadı yani ama git gide hala regl olmadım ve sürekli acıyorum ve kasık ağrılarım hiç normal gelmiyor bana ve hissediyorum bişey Ler olduğunu inşallah olumlu olur ☺Bize de haber verin
İnşallahTamam canım valla bende hiç anlamadım bu süreçten 2 kere kan verdim geçiktiğimden beri hep düşük çıktı pozitif çıkmadı yani ama git gide hala regl olmadım ve sürekli acıyorum ve kasık ağrılarım hiç normal gelmiyor bana ve hissediyorum bişey Ler olduğunu inşallah olumlu olur ☺
Gel döllenmede geö belli oluyormuş oyüzden olabilir diyorlar hala umut var gibiİnşallahben kan vermedim henüz ama idrarda baktm negatif 4 gün gecikti benimde şuan kasıklarmda ağrı var
İnşallah beklemedeyizGel döllenmede geö belli oluyormuş oyüzden olabilir diyorlar hala umut var gibi
Kızlar o gün yine negatif çıktı ve gecikmenin 17. Günündeyim sizce napmalıyım doktora 6. Gecikmemde gittiğimde muayene oldum hiç bi sıkıntım çıkmadı sizce ne olabilir?Merhaba var mı bir gelişme acaba merak ettim
Bendede geç döllenme vardı ama adet gecikince betada yükselmişti testtede kırmızı çıkmıştı belirtilere güvenmeyin yanıltabiliyor insanı strestende gelmiyor olabilir yine adet gelmezse testi tekrarlayabilirsinzTekrardan test yapıyımmı şimdi
Ama gelmesi lazımdı adet imin çünkü hem gebelik hemde adet belirtilerinin hepsini yaşadın hemen hemen ve hatta adetim olcağı gün ağrım oldu hem kasık hem karın gecikme sonrasındada aynı şeyler oldu çok garip ben stres yapmıyorum hiç sadce başka bi sorun olsa çıkardı yani muayene oldum çünküBendede geç döllenme vardı ama adet gecikince betada yükselmişti testtede kırmızı çıkmıştı belirtilere güvenmeyin yanıltabiliyor insanı strestende gelmiyor olabilir yine adet gelmezse testi tekrarlayabilirsinz
Şuanda da hafif bi bulantım başladı ve bi eşimle adet olmadoğım için bu 17 gğn içindede birleşme yaşadıkAma gelmesi lazımdı adet imin çünkü hem gebelik hemde adet belirtilerinin hepsini yaşadın hemen hemen ve hatta adetim olcağı gün ağrım oldu hem kasık hem karın gecikme sonrasındada aynı şeyler oldu çok garip ben stres yapmıyorum hiç sadce başka bi sorun olsa çıkardı yani muayene oldum çünkü
Kaç gündür gecikmeniz varŞuanda da hafif bi bulantım başladı ve bi eşimle adet olmadoğım için bu 17 gğn içindede birleşme yaşadık
Bugün 14. Gün yani 2 haftadır gecikmede bazen 1,2 gün gecikmem oluyordu takvimime göre 17 gündür olmuoyorum ama her ay 1,2 gün gecikme sayarsak 14 gündür olmuyorumKaç gündür gecikmeniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?