- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
Gebelik testi denedinizmi yakın zamandaBugün 14. Gün yani 2 haftadır gecikmede bazen 1,2 gün gecikmem oluyordu takvimime göre 17 gündür olmuoyorum ama her ay 1,2 gün gecikme sayarsak 14 gündür olmuyorum
Bu sabah yaptım silik çiktiGebelik testi denedinizmi yakın zamanda
Resmini atarmısın canımBu sabah yaptım silik çikti
Gözle görülüyor burda kameranın netliği tam çıkmamışResmini atarmısın canım
Evet gördümm kan testi verişinizin ay hadi inşallahGözle görülüyor burda kameranın netliği tam çıkmamış
14 gün gecikme çok fazla kıpkırmızı çıkması gerekiyordu çizgi aşırı silik bence bir kadın doğuma görünün derimAy inşallah Allah nasip eder hepimize, yani gecikmem bu kadar çokken geç döllenmedrn şüphelendik yani inşallah olur ya
Canım zaten 10 gün önce kan verdim negatifti yani az çok anlayabiliyorum sadece soruyorum böyle yaşayan varmı yada geç döllenme olabilirmi diye14 gün gecikme çok fazla kıpkırmızı çıkması gerekiyordu çizgi aşırı silik bence bir kadın doğuma görünün derim
Ayrıca ben 5. Gecikme gününde muayene oldum herhangi bir sıkıntım çıkmadı doktor beklememi söylemişti hala olmadığım için test yaptım,14 gün gecikme çok fazla kıpkırmızı çıkması gerekiyordu çizgi aşırı silik bence bir kadın doğuma görünün derim
Tekrar test yaptınız mıCanım zaten 10 gün önce kan verdim negatifti yani az çok anlayabiliyorum sadece soruyorum böyle yaşayan varmı yada geç döllenme olabilirmi diye
Tekrar test yapamadım doğal yolla yapmaya çalıştım çamaşır suyu ve idrarı birleştirdim kapta ve köpürdü yani bu pozitifi gösteriyor, ( bu çok eskiden beri kullanılan bir yöntemmiş) yarın sabah doktora gidicem duan edinTekrar test yaptınız mı
Testim yoktu elimde yarında doktora gidicem diye alamadım oyüzden evdeki yöntemle bi denemek istedimTekrar test yaptınız mı
Hayırlısı olsun inşallah kimyasal vs de geçirmiş olabilirsinizTestim yoktu elimde yarında doktora gidicem diye alamadım oyüzden evdeki yöntemle bi denemek istedim
Bu tür yöntemler güvenilir değildirTekrar test yapamadım doğal yolla yapmaya çalıştım çamaşır suyu ve idrarı birleştirdim kapta ve köpürdü yani bu pozitifi gösteriyor, ( bu çok eskiden beri kullanılan bir yöntemmiş) yarın sabah doktora gidicem duan edin
Yani kişiden kişiye değişir inanıp inanmamak ama zaten doktora gidiyorum sabah oyüzden içimden geldi yaptım yarın kesinleşecektir artıkBu tür yöntemler güvenilir değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?