Acil !!!

Minirella12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
279
109
103
Kızlar çok acil bi soru sormam lazım lütfen cevaplayın..
ben 23 ağustosta regli oldum normal düzenimde yani yumurtlama dönemim bile yeni bitti ama ben çok hasta olduğum için 1 haftadır antiboyotik ve çeşitli ilaçlar kullanıyorum ama ne yapsam baş ağrım ve baş dönmem geçmiyordu bi test alayım dedim öylesine ama zaten pozitif çıkacak bi tarih bile değil sırf içim rahat etsin diye. Kaset test ikiside pozitif çıktı şaka gibi ilaçlardan dolayı olabilir mi yalancı pozitif ???

Eklentiler

• IMG_8909.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 65
Ve korunmasız ilişkim bile olmadı

Bazı testler yanlış sonuçlar verebiliyor. Farklı bir marka ile tekrar deneyin yada kan verin

Regli döneminden önce ilişki olmuş muydu, testler en erken 14gunde falan pozitif verir, hatalı test mi değil mi bı kan ver netlessin

Yani ilaçların pozitif sonuç vereceğini düşünmüyorum ama adeti normal oldum diyorsunuz siz yarın bi kadın doğuma gidin çok karmaşık bişey yaşamışsınız testiniz de baya baya pozitif hadi birine yalancı pozitif desek aynı şekilde öbürü böyle çıkmazdı diye düşünüyorum

Cnm markasi ne artimed fln mi

Üzerine görmüş olsaydınız bence daha koyu renkte çıkardı. 15 gün olmuş regl olalı. 4-5 gün sonra yumurtlasanız. Böyle bi sonuç alabilmek için çok erken. Aynı idrar örneğiyle yaptınız sanırım iki testide. Testler de aynı markaysa muhtemel aynı sonucu almışsınızdır. Tabii dilerim hamilesinizdir

Cnm markasi ne artimed fln mi
Sonucunuz ne oldu
Başka marka denedim negatif çıktı artimed erken gebelik testi hatalı veriyor da ben daha önce kaset olanı kullanmıştım böyle yanıltmamıştı. Gerçekten çok karmaşık bi durum olmayacak bi tarihti zaten açıkçası rahatladım çok fazla ilaç iğne falan kullanmıştım zaten korunuyordum bir dahaki aylara inşallah

Evet cnm cogu marka yaniltiyor ne yaziki en guvenilir suan awox ve predictor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…