- 29 Ekim 2019
- 322
- 113
- 103
- Konu Sahibi Minirella12
-
Ve korunmasız ilişkim bile olmadıKızlar çok acil bi soru sormam lazım lütfen cevaplayın..
ben 23 ağustosta regli oldum normal düzenimde yani yumurtlama dönemim bile yeni bitti ama ben çok hasta olduğum için 1 haftadır antiboyotik ve çeşitli ilaçlar kullanıyorum ama ne yapsam baş ağrım ve baş dönmem geçmiyordu bi test alayım dedim öylesine ama zaten pozitif çıkacak bi tarih bile değil sırf içim rahat etsin diye. Kaset test ikiside pozitif çıktı şaka gibi ilaçlardan dolayı olabilir mi yalancı pozitif ???
Bazı testler yanlış sonuçlar verebiliyor. Farklı bir marka ile tekrar deneyin yada kan verin
Başka marka aldım onuda deneyeceğimRegli döneminden önce ilişki olmuş muydu, testler en erken 14gunde falan pozitif verir, hatalı test mi değil mi bı kan ver netlessin
Yani ilaçların pozitif sonuç vereceğini düşünmüyorum ama adeti normal oldum diyorsunuz siz yarın bi kadın doğuma gidin çok karmaşık bişey yaşamışsınız testiniz de baya baya pozitif hadi birine yalancı pozitif desek aynı şekilde öbürü böyle çıkmazdı diye düşünüyorumKızlar çok acil bi soru sormam lazım lütfen cevaplayın..
ben 23 ağustosta regli oldum normal düzenimde yani yumurtlama dönemim bile yeni bitti ama ben çok hasta olduğum için 1 haftadır antiboyotik ve çeşitli ilaçlar kullanıyorum ama ne yapsam baş ağrım ve baş dönmem geçmiyordu bi test alayım dedim öylesine ama zaten pozitif çıkacak bi tarih bile değil sırf içim rahat etsin diye. Kaset test ikiside pozitif çıktı şaka gibi ilaçlardan dolayı olabilir mi yalancı pozitif ???
Cnm markasi ne artimed fln miKızlar çok acil bi soru sormam lazım lütfen cevaplayın..
Üzerine görmüş olsaydınız bence daha koyu renkte çıkardı. 15 gün olmuş regl olalı. 4-5 gün sonra yumurtlasanız. Böyle bi sonuç alabilmek için çok erken. Aynı idrar örneğiyle yaptınız sanırım iki testide. Testler de aynı markaysa muhtemel aynı sonucu almışsınızdır. Tabii dilerim hamilesinizdirKızlar çok acil bi soru sormam lazım lütfen cevaplayın..
Üzerine görmüş olsaydınız bence daha koyu renkte çıkardı. 15 gün olmuş regl olalı. 4-5 gün sonra yumurtlasanız. Böyle bi sonuç alabilmek için çok erken. Aynı idrar örneğiyle yaptınız sanırım iki testide. Testler de aynı markaysa muhtemel aynı sonucu almışsınızdır. Tabii dilerim hamilesinizdir
Cnm markasi ne artimed fln mi
Yani ilaçların pozitif sonuç vereceğini düşünmüyorum ama adeti normal oldum diyorsunuz siz yarın bi kadın doğuma gidin çok karmaşık bişey yaşamışsınız testiniz de baya baya pozitif hadi birine yalancı pozitif desek aynı şekilde öbürü böyle çıkmazdı diye düşünüyorum
Başka marka denedim negatif çıktı artimed erken gebelik testi hatalı veriyor da ben daha önce kaset olanı kullanmıştım böyle yanıltmamıştı. Gerçekten çok karmaşık bi durum olmayacak bi tarihti zaten açıkçası rahatladım çok fazla ilaç iğne falan kullanmıştım zaten korunuyordum bir dahaki aylara inşallahSonucunuz ne oldu
Evet cnm cogu marka yaniltiyor ne yaziki en guvenilir suan awox ve predictorBaşka marka denedim negatif çıktı artimed erken gebelik testi hatalı veriyor da ben daha önce kaset olanı kullanmıştım böyle yanıltmamıştı. Gerçekten çok karmaşık bi durum olmayacak bi tarihti zaten açıkçası rahatladım çok fazla ilaç iğne falan kullanmıştım zaten korunuyordum bir dahaki aylara inşallah
Canım antibiyotik kullandığını söylüyorsun bence şüpheyle denemektense git bir acilde kan ver. Eğer gebeysen bu sefer ilaçların sıkıntı yaratacakKızlar ben yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı kafayı yiyeceğim
At bakalim resminiKızlar ben yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı kafayı yiyeceğim
Antibiyotiği o zaman bırakmıştım zaten kullanmadım ama kan testi vermekten bıktığım için asla gitmek istemiyorum gecikmeden.Canım antibiyotik kullandığını söylüyorsun bence şüpheyle denemektense git bir acilde kan ver. Eğer gebeysen bu sefer ilaçların sıkıntı yaratacak
At bakalim resmini
At bakalım
Sonradan dhaa koyulaştı ama çekmedim
bunun geçenki testlerle bi alakası yok ama şuan reglime 5 gün varSonradan dhaa koyulaştı ama çekmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?