Acil?

Güvenememekle en doğrusunu yapmışsın..hem koca adamın kötü niyetli olup olmadığını annesi nerden biliyormuş..ben yerinde olsam ne yapar eder bi şekilde uzaklaşırım bu tür insanlardan..bunu eşime de anlatırım bana hak verir ilişkisini keserse ne ala yok o da kötü niyetli değildir falan derse ona da bye der yoluma bakarım..

Eşim daha çok bağlandı abisine

Sadece Yatak odamdan çıkmıyorum artık . Yemek bile zor yiyorum . Kendi evimde değil gibiyim çok rahatsızım çekiniyorum kendime ait birşey yapamıyorum bu evde Oturma odasında bile oturamıyorum çünki eltime ve kocasına batıyorum kimseyle konuşmuyorum kaynanam k. Babam laf atarsa kkonuşuyorum . Bakalım nereye kadar sürecek

Sende guzel giyinebilirsin onun yanında esinle guzel gecinebilirsin esinle sakalas gulus falan ve fazla eltinle gorusme hepsi aynı bilmiyorum ne yapmaya calısıyorlar esine anlat eltim bana kadınların surası buyuk olunca guzel oluyor erkeker bakıyor falan dio de banada onerilerde bulunuyor de sende boyle giyln dio de onun agzıyla esinde zaten o zman onun amacını kafasınca anlar

Sadece Yatak odamdan çıkmıyorum artık . Yemek bile zor yiyorum . Kendi evimde değil gibiyim çok rahatsızım çekiniyorum kendime ait birşey yapamıyorum bu Oturma odasında bile oturamıyorum çünki eltime ve kocasına batıyorum kimseyle konuşmuyorum kaynanam k. Babam laf atarsa kkonuşuyorum . Bakalım nereye kadar sürecek

Kaynanama bugün dedim. Bu aralar gizli kapaklı şeyler dönüyor takintiliyim bazı şeylere dedim. YYapacak birşey yok idare edin dedi . O an yıkıldım zaten birşey diyemedim

Ya hangi devirde yaşıyoruz şu milletin ev ustune ev kurmasına uyuz oluyorum. Evlenirken adam sayılıp evleniyorlar is ayrı eve çıkıp ev gecindirmeye gelince kem küm :ukala: ya tamam anlarım bir karı Koca yanına bir gelin olsun da 2 gelin. İki eltinin odasında banyo varmış kaynana kaynata bişey yapsa ne yapacak gece gece:confused:yazık gunah valla bırakın gencliklerinde biseylerin tadını cikarsinlar.......... daha çok şey sayarimda artık kalsın.

Kaynanama bugün dedim. Bu aralar gizli kapaklı şeyler dönüyor takintiliyim bazı şeylere dedim. YYapacak birşey yok idare edin dedi . O an yıkıldım zaten birşey diyemedim
Nasıl idare edeceksin ne için idare edeceksin sonunda ödül mü varmış tövbe Yarabbim al bir tane tv odana yemegide odanizda yiyin bari. Bunun birde lohusaligu var demedi deme

Sadece Yatak odamdan çıkmıyorum artık . Yemek bile zor yiyorum . Kendi evimde değil gibiyim çok rahatsızım çekiniyorum kendime ait birşey yapamıyorum bu evde Oturma odasında bile oturamıyorum çünki eltime ve kocasına batıyorum kimseyle konuşmuyorum kaynanam k. Babam laf atarsa kkonuşuyorum . Bakalım nereye kadar sürecek
Defolup gidin o evden... Çok ciddiyim Defolup gidin. Ha hala ordaysanız aiz kendinize bu saçma sapan namustan bir haber hayatı yaşamayı reva görüyorsunuz. Bir kadın ne olursa olsun böylesi bir hayatı kabul edemez! Bu kadar gurursuz olmayın! En ufak bir şüphe dahi sizi o evden uzaklaştırmaya yeterli. Neyi bekliyorsunuz?

Defolup gidin o evden... Çok ciddiyim Defolup gidin. Ha hala ordaysanız aiz kendinize bu saçma sapan namustan bir haber hayatı yaşamayı reva görüyorsunuz. Bir kadın ne olursa olsun böylesi bir hayatı kabul edemez! Bu kadar gurursuz olmayın! En ufak bir şüphe dahi sizi o evden uzaklaştırmaya yeterli. Neyi bekliyorsunuz?

Haklısınız yerim yok burda beni saymıyorlar zaten

Bizden sonra evlenen yok iki erkek kardeşler. Ve elti ayrilsada arkadaşın dediği gibi biz ölene kadar yaşayacağız. Aşk evliliği yaptık gözüm kördü malesef

Ama artık gözün açılmıştır dimi ? Olene dek bu sacmaliklara katlanmak zorunda misin ? Esinle konuşursun olmadı ayrilirsin.

3 tane kaynım var 3üyle de kardeş gibiyiz gözlerinin ucyla bile bakmazlar.. Açık biriyim evde erkek misafir varken asla şortla fln gezmem.. Sadece 3 kaynımın herhangi biri varken şortla askılıyla gezerim çünkü onlar benim kardeşlerim biliriz ki eşim de ben de hiçbirisi bana yan gözle bakmaz.. Bence siz biraz kendi zihniyetinizi yoklayın.. Belki de sorun onlarda değil sizdedir :KK66:

Yok ya bence zihniyetinde sorun olan eşinin ailesidir kesin. Sacma sapan adetlere baksana yok 2. gelin gelince elti oyle ayri eve cikarmis yok küçük gelin olene dek onlarla yaşamış. Gecmis yüzyıllarda bile bu sacmaliklar yoktur bence. Bizim insanlarımız gittikce sacmaliyorlar. Kafadan adetler üretiyorlar cidden. Sanki hayat cok kolay da ellerinden geldigince zorlaştıriyorlar herseyi. Basta da kadınlarımız, kadınlarımız, kadınlarımız. Kayinvalideler bu tarz sacmaliklari uygulamaya kalkmasa kayinpederlerin kayinlarin eşlerin umrunda bile olmaz. Konuyu baska yere cektim gerci de yazasim geldi :confused:

Back
X