- 17 Mart 2012
- 6.156
- 1.975
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Bende diş agrısından duramamıştım gittim 2 dk içinde doktor yüzüme bile bakmadan ağrı kesici yazdı 1 dk da da iğnemi oldum çıktım geldim ağrıdan duramıyosan git bence sonuçta ders çalışamıyorum demişsin sende mağdursun
şimdi yorumları okudum bu ağrı için acili işgal etme demişler....
ne kadar bencilsiniz yaa şaşırdım kaldım şuan, hiç kulak ağrısı çektinizmi ya???ben 33 gün doğum sancıları çekmiş biri olarak
o kadar canım yandıki....aslaaa çekmemm.........ve herşeyden öte insan sağlığı yaa....belki antibiyotik işe yaramadı belki tekrar etti...
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..
evet ve de annem de çekti
ne kendimi ne de onu yollamadım acile
kaldı ki annem orta kulak enf. yüzünden bir hafta sabah akşam iğne yedi.
ağızdan ağrı kesici alsın, bişi farketmez.
bencil değiliz sadece acil kavramını biliyoruz.
hee antibiyotik işe yaramadıysa zaten ona bakması gereken acil hekimi değil aile hekimi ya da kbb uzmanı zaten.
şimdi yorumları okudum bu ağrı için acili işgal etme demişler....
ne kadar bencilsiniz yaa şaşırdım kaldım şuan, hiç kulak ağrısı çektinizmi ya???ben 33 gün doğum sancıları çekmiş biri olarak
o kadar canım yandıki....aslaaa çekmemm.........ve herşeyden öte insan sağlığı yaa....belki antibiyotik işe yaramadı belki tekrar etti...
arkadaşım acile gitmek için ne olması gerek???
demek ben acil kavramını bilmiyorum!!!!!
siz çekmiş olabilirsiniz ama bu durumu acillik bişey görmemeniz sizin bakış açınız.....herkesin ağrı eşiği farklıdır...bende bir gece çektim ama gündüz acile gittim..geçicide olsa randevu saatine kadar benim acımı dindirdi...o ağrı ile iki çocuğumla bile ilgilenemedim...
bencil degilim arkadasim doktorum nerde ne gerektigini biliyorum
yorumumda sabah kulak burun bogaza git dedim farkindaysan
yolunu yordamini bilmeden baska birini azarlamaya calisinca da bi komik oluyor
33 gun dogum agrisi da iyimis :) var mi arttiran?
Acıle gıt hemen bır agrı kesıcı yapsısınlar
Ve sonrasında bı beyın tomografısı cektırmenı oneırım beyınle alaklı bısı olabıcegını dusunmekteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?