- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
dr deilim ama saglik konusunu çok sever VEDE ilgilenirim
otit in beyinle alakAsini çok merak ettim :)
hel_in benim çcouklar her kI$ ZIRT PIRT otit olurlar
norologa gitsekmi dersin ?
bak sevde hemşire olduğun için nasıl biliyorsun yaa.
türkiye'de de aynen öyle.
hatta beklemeden direkt gelip kavga çıkaran tipler var.
arreste müdahale ederken benim boğazım ağrıyo diyen insanlıktan çıkmışlar var.
onlara ne demeli?
ya ayrıca neden anlatamıyoruz ki biz konu sahibine ağrı kesici al ve yarın kbbye git dedik, iyi olmuş sana mı dedik yaa :)
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..
:))))))) iyi etmi$inNapım ben de onu buldum :)
Canim ilk mesajinda isgal etmek gibi birseyden bahsetmissin, kirici olmus. Ondan bahsettim ben.
Diger dediklerine aynen katiliyorum. Bazi acile gelme sebeplerine kuduruyorum ben sinirden nerdeyse. Bunu hayat tarzi haline getirmis insanlar bile var inan. "Basim agridi acile gideyim, sogan dograrken elim kesildi acil, oksurdum, hapsurdum, bogazim agridi acile gideyim". Boyle insanlara ifrit oluyorum. Bunlari bekletme ayagina hic almayacaksin acil odasina, bekleyip bekleyip sonra evlerine gitsinler. Ha, oyleleri de var. Beklemekten sIkIlIp evine gidip, ertesi gunlerde yine ayni sorundan "acil"e geleni gordum ya. Allahim.
bende regl sancımdan ağlayacak kadar acı çektiğimde acile giderim hiçde biryeri boşyere meşgul ettiğime inanmam 5 dk surmez tüm işlemlerim iğnemi olur giderim zaten orada daha acil vakalar varsa uzmanlar bilir herhalde ilk onunla ilgileneceğini genelde asistanlardır bu iğne işlerini yapan.amma gittiniz insanların üstüne müstahak falan ne ya?acısı olmayan ağrı çekmeyen anlamaz tabi insanın halinden.ayrıca kulak ağrısının beyinle ne alakası var diyenlere söyleyeyim kulak ağrısı çok ciddi rahatsızlıkların göstergesi olabilir özelliklede beyinle ilgili.çok bilenlere duyrulur.
bir ağrı kesici alıp sabah polk. beklemek gibi mantıklı bir iş varken zaten acil servisleri işgal ederseniz daha çok çekersiniz, müstehaktır.
prajna karde$im, o kadar dr agittim arada degi$tirrim hatta pediatri istedigimi anca buldum
neyse
hiç duymadim bu beyin olayini
ben hep bilgisiz doktorlarimi buluyorum sence ? hiç $ans yok bende vallahi
bende regl sancımdan ağlayacak kadar acı çektiğimde acile giderim hiçde biryeri boşyere meşgul ettiğime inanmam 5 dk surmez tüm işlemlerim iğnemi olur giderim zaten orada daha acil vakalar varsa uzmanlar bilir herhalde ilk onunla ilgileneceğini genelde asistanlardır bu iğne işlerini yapan.amma gittiniz insanların üstüne müstahak falan ne ya?acısı olmayan ağrı çekmeyen anlamaz tabi insanın halinden.ayrıca kulak ağrısının beyinle ne alakası var diyenlere söyleyeyim kulak ağrısı çok ciddi rahatsızlıkların göstergesi olabilir özelliklede beyinle ilgili.çok bilenlere duyrulur.
komedi diyince de kiziyosunuz bak helin google amcada karistirsa da bulamadi beyinle ilgili bisi o buldugunu sandigi sey bile beyinle.ilgili degil :)
hadi cok bilen hanim sen de arastir bul biseyler kopyala yapistir yaparsin :))
insanlar neden boyle baskalarini evhamlandirmayi cok seviyor anlamiyorum. hayir bilmiyor olabilirsiniz kimse herseyi bilemez ama nedir bu cok bilenlere duyrulur lafi simdi?
duyduk cok fena kapak olduk biz :))
Gecenlerde bundan 7 8 ay once aktara gıttım cıvan percemı macunu onerdı adetten bır haftanonce sabah aksam yemege basla cay kasıgı olarak. Dedı
Inan cektıgım acı pek kotu
Doktor damar yolu acıp agrı kesıcı kas gev.serumu da verıo her ay. Onu denedım tam anlamıla gecırmedı ama bırazcık hafıflettı denemenı onerırım
tskkrler ama eger 3 kas gevsetici içmezsem o gunu geçiremiyorum sonra başlıyor midem ağrımaya ama biz acillik değiliz çok bilenler var baksana cnm
dr deilim ama saglik konusunu çok sever VEDE ilgilenirim
otit in beyinle alakAsini çok merak ettim :)
hel_in benim çcouklar her kI$ ZIRT PIRT otit olurlar
norologa gitsekmi dersin ?
Ohaaaaa 3 müüüü midenle alakalı sıkayetın olmuyomu
Ya benım bı doktor arkadasım var sagolsun bana ıcmemeye gayret et der hep mumkun oldugunca daha onemlı. Bısı oldugun da vucudu alıstırmamaya calıs der o bunu dedınden berı mumkun oldugunca kendımı frenlıyorum. Yoksa ambulans cagrıcak duruma gelıorm o derece
Ilk gun mumkun oldukca ayakta durmamaya gayret et ya sen benden de pek fenaymıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?