- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
ya bilmedigin konuda ne ahkam kesiyorsun bu ne terbiyesizlik artik ya. valla ben ergenlerle ugrasamayacagim daha. sen git bi beyin bilgisayarli tomografisi cektir beynini gor rahatla tamam mi? hadi iyi geceler
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..
böyle acil olmayan vakalar yüzünden gerçek acillerde vakit kaybı oluyor.
Bu ağrıyı çektiniz mi bilmiyorum..
Aciller ne için var? Ben orada trafik kazasından gelen insanlar görse idim önceliği onlara verirdim ama benim gittğim acil bomboştu ve çektiğim ağrı inanılmazdı.
Acillik vakalara kim karar veriyor? Bunun bir kitabı var da biz mi bilmiyoruz?
Iyıkı doktor olmussun arkadasım
Gelene gıdene artık haşlar gonderırsın.
Senın gbı doktor adaylarından. Allahım bızı korusun
Iste sızım gbı doktorlar sonrada neden acıl de dayak dıyo bellı oluyor bence
yahu satasmayi birakin artik bana
su yazdigin son cumleyle nasi bi insan(?) oldugun belli oldu daha fazla bisey yazmama gerek yok bence
benim hastalarim benden gayeeeet memnunlar allaha sukur hepsi de takdir bilen insanlar oluyorlar kimseyi de azarlama geregi duymuyorum anlattigim seyi anladiklari ve bana hakaret etmedikleri icin.
ben senin gibi ogretmenler dayagi hak ediyor dedim mi hic bi cumlemde bu kadar asla alcalmam. sen boyle siddet yanlisiysan ogrencilerini de dovuyosundur kesin.
lullaby bidibidi diye isim vererek biseyler soyleyip durmayin satasmak ban sebebi!
Acıl doktorları hastalara bakmak ıcın var kımse acılı mesgul etme
Ya da bu gun gece bakmaz lar dıyıp yarın gıt dıyen bır doktor zıhnıyetı ıle zaten su an su konusmayı yapmak ta sacma
Isınızı yapcaksınız kımsenın acılı mesgul ettıgı yok o kız canı acıo ve ders calıyorm anlamıorum dıyor
Sen acılı mesgul etme dıyorsun
Eger bu senın doktor anlayısınsa yazık gercekten yazık
Insana destek degıl anca kostekcı doktorsun kımın ne oldugu bellı
Acılı kaza gecıren yada daha yuksek boyuttakı hastalar gıtmez
iyi aksamlar.. dış kulak iltihabına bağlı olarak sürekli kulağımda bir ağrı oluyor, daha antibiyotik tedavim yeni bitti 2 gün geçmişti yine başladı bugün de pazar olduğu için doktora gidemedim sabah daha iyiydi ama şu an çok fena arttı, yarın da sınavlarım var ve bu halde çalışamıyorum, çok fena ağrıyor dayanamıyorum acıdan ağlıyorum artık, acile gitsem bir müdahalede bulunabilirler mi , ağrı kesici iğne gibi.. yoksa bizim yetki alanımız değil kulak doktoruna gidin falan mı der, bu ağrıdan kurtulmak istiyorum dayanamıcam, bilgi verirseniz sevinirim..
Oohoo ne olmuş burası böyle.. iyi kötü cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir bayan mantıklı bir şey söylemiş kulak ağrılarının beyinle ilgisi olabilir. Primer Otalji denilen ağrılar beyin zarı iltihaplanması yani menenjit ve kulak bölgesine yakın beyin tümörlerinden kaynaklanabilir ki bu uç bir durumdur ama ihtimal vardır, ben 4 yıldır kulak ağrısı çekiyorum baya bir bilgim var bu konuda beyinle ilgili öneride bulunan bayanla alay edilmiş ama arkadaş haklı bir şey söylemiş,
Bunun yanısıra acile gittim iğnemi oldum ve ilacımı aldım.. Evet trafik kazası geçirmedim veya kan kaybı gibi çok acil bir durumum yoktu ama kulak ağrısını çeken bilir günde yarım kutuya yakın ağrı kesici içmişliğim vardır geçirmedi. Ne olursa olsun geçsin dedim ve gittim, çok da iyi oldu ağrılarımdan kurtuldum.. Ertesi gün kbb doktoruna gidin demiş bazı arkadaşlar, benim gitmediğim kbb doktoru kalmadı hatta bunun için kan tahlili yaptırdım tomografi bile çektirdim üniversite araştırma hastanesine gittim, geçmiyor geçmiyor kaldı ki yarın sınavlarım var yazmıştım dikkat etmediniz heralde sınavlara girmem gerekliydi doktora gidemezdim ancak sınavlarım bitince gidebileceğim tekrardan gidersem. .
Bir de ben acil servislerin sadece cerrahi müdahale gerektirecek vakalara açık olduğunu duymadım hiç, ben kulak ağrısı için gittim kimse yadırgamadı.Ve iğne yaptılar 2 dk bile sürmedi.Üstüne üstlük acilde bile numara veriyorlar nerede kaldı bunun acilliği,tabi ki insanların bir sıraya sokmak gerekiyor ama öyle bir konuşulmuş ki sanki sadece cerrahi vakalar acile gidebilrmiş gibi.. İlginç..
ben forumda gerekli olmadikca doktor kimligimi belli etmiyorum hatta soylemem benim konularimi gorenler de illa soylememe gerek kalmadigi surece soylemedigimi bilirler. ben gayet kibar konustum ve bana ve tum doktorlara edilen hakaretlere ragmen saygimi bozmadim. burasi sanal ortam ve ben dilekce verir gibi yazmak zorunda degilim hicbirseyi.
surda yanlis bilgileri israr eden insanlarin tavirlarina bakarsaniz anlarsiniz zaten durumu.
tamam halkin her tabakasindan insanla muhattabiz diye ultra sabirli olmak zorunda degiliz. ayrica kimse agrin gecmezse acile gitme gibi bisey demedi. konu sahibi agrim gecmedi deseydi acile git derdim ben de zaten. ayrica kimse bana ultra ozen ve saygi gostermiyorken niye ben kendimi sizin istediginiz kadar kasayim. zaten cepten giriyorum uzun uzun yazmak boguyor beni. ayrica yanlis yaptigimiz bisey yokken neden bizi elestiriyorsunuz da yanlis yapnlari elestirmiyorsunuz? surda oneriyi bile nasi verdigimizi elestiriyorsunuz artik yani daha ne diyeyim!!!!!!!!! adminlerden ricam konu kapatilsin iyice sacma sapan yerler gitmeye basladi
gecmis olsun simdilik iyi olmana sevindim...
zaten sen gidersin acile eger senden sonra gelen hasta cok agirsa onu alirlar yani herzaman acil hastaya öncelik vardir..o yüzden acile insanlar istedigi gibi gidebilir diye düsünüyorum...
Oohoo ne olmuş burası böyle.. iyi kötü cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir bayan mantıklı bir şey söylemiş kulak ağrılarının beyinle ilgisi olabilir. Primer Otalji denilen ağrılar beyin zarı iltihaplanması yani menenjit ve kulak bölgesine yakın beyin tümörlerinden kaynaklanabilir ki bu uç bir durumdur ama ihtimal vardır, ben 4 yıldır kulak ağrısı çekiyorum baya bir bilgim var bu konuda beyinle ilgili öneride bulunan bayanla alay edilmiş ama arkadaş haklı bir şey söylemiş,
Gecmıs olsun janım arkadasımOohoo ne olmuş burası böyle.. iyi kötü cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir bayan mantıklı bir şey söylemiş kulak ağrılarının beyinle ilgisi olabilir. Primer Otalji denilen ağrılar beyin zarı iltihaplanması yani menenjit ve kulak bölgesine yakın beyin tümörlerinden kaynaklanabilir ki bu uç bir durumdur ama ihtimal vardır, ben 4 yıldır kulak ağrısı çekiyorum baya bir bilgim var bu konuda beyinle ilgili öneride bulunan bayanla alay edilmiş ama arkadaş haklı bir şey söylemiş,
Bunun yanısıra acile gittim iğnemi oldum ve ilacımı aldım.. Evet trafik kazası geçirmedim veya kan kaybı gibi çok acil bir durumum yoktu ama kulak ağrısını çeken bilir günde yarım kutuya yakın ağrı kesici içmişliğim vardır geçirmedi. Ne olursa olsun geçsin dedim ve gittim, çok da iyi oldu ağrılarımdan kurtuldum.. Ertesi gün kbb doktoruna gidin demiş bazı arkadaşlar, benim gitmediğim kbb doktoru kalmadı hatta bunun için kan tahlili yaptırdım tomografi bile çektirdim üniversite araştırma hastanesine gittim, geçmiyor geçmiyor kaldı ki yarın sınavlarım var yazmıştım dikkat etmediniz heralde sınavlara girmem gerekliydi doktora gidemezdim ancak sınavlarım bitince gidebileceğim tekrardan gidersem. .
Bir de ben acil servislerin sadece cerrahi müdahale gerektirecek vakalara açık olduğunu duymadım hiç, ben kulak ağrısı için gittim kimse yadırgamadı.Ve iğne yaptılar 2 dk bile sürmedi.Üstüne üstlük acilde bile numara veriyorlar nerede kaldı bunun acilliği,tabi ki insanların bir sıraya sokmak gerekiyor ama öyle bir konuşulmuş ki sanki sadece cerrahi vakalar acile gidebilrmiş gibi.. İlginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?