Acile gitsem faydası olur mu

ya bilmedigin konuda ne ahkam kesiyorsun bu ne terbiyesizlik artik ya. valla ben ergenlerle ugrasamayacagim daha. sen git bi beyin bilgisayarli tomografisi cektir beynini gor rahatla tamam mi? hadi iyi geceler

Iyıkı doktor olmussun arkadasım
Gelene gıdene artık haşlar gonderırsın.
Senın gbı doktor adaylarından. Allahım bızı korusun
Iste sızım gbı doktorlar sonrada neden acıl de dayak dıyo bellı oluyor bence

Acile gidebilirsin aynısını yaşadım bana acilde müdahale etmişlerdi..

böyle acil olmayan vakalar yüzünden gerçek acillerde vakit kaybı oluyor.

Bu ağrıyı çektiniz mi bilmiyorum..
Aciller ne için var? Ben orada trafik kazasından gelen insanlar görse idim önceliği onlara verirdim ama benim gittğim acil bomboştu ve çektiğim ağrı inanılmazdı.
Acillik vakalara kim karar veriyor? Bunun bir kitabı var da biz mi bilmiyoruz?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım yakın zamana kadar aynı problem bende de vardı kbb gitmenizi tavsiye ederim şükür ilaç tedavisi ile atlattım yaklaşık 3 yıldır bir sorunum yok inş sende iyileşirsin

yahu satasmayi birakin artik bana
su yazdigin son cumleyle nasi bi insan(?) oldugun belli oldu daha fazla bisey yazmama gerek yok bence
benim hastalarim benden gayeeeet memnunlar allaha sukur hepsi de takdir bilen insanlar oluyorlar kimseyi de azarlama geregi duymuyorum anlattigim seyi anladiklari ve bana hakaret etmedikleri icin.
ben senin gibi ogretmenler dayagi hak ediyor dedim mi hic bi cumlemde bu kadar asla alcalmam. sen boyle siddet yanlisiysan ogrencilerini de dovuyosundur kesin.
lullaby bidibidi diye isim vererek biseyler soyleyip durmayin satasmak ban sebebi!

Hanımlar,
tartışmayınız lütfen...
Tartışmalarınız yüzünden konuda asıl cevap verilmesi gereken soru veya sorunlar kaynayıp gidiyor.

Son düzenleme:

son olarak naptin arkada$im?
nasilsin $imdi

Oohoo ne olmuş burası böyle.. iyi kötü cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir bayan mantıklı bir şey söylemiş kulak ağrılarının beyinle ilgisi olabilir. Primer Otalji denilen ağrılar beyin zarı iltihaplanması yani menenjit ve kulak bölgesine yakın beyin tümörlerinden kaynaklanabilir ki bu uç bir durumdur ama ihtimal vardır, ben 4 yıldır kulak ağrısı çekiyorum baya bir bilgim var bu konuda beyinle ilgili öneride bulunan bayanla alay edilmiş ama arkadaş haklı bir şey söylemiş,

Bunun yanısıra acile gittim iğnemi oldum ve ilacımı aldım.. Evet trafik kazası geçirmedim veya kan kaybı gibi çok acil bir durumum yoktu ama kulak ağrısını çeken bilir günde yarım kutuya yakın ağrı kesici içmişliğim vardır geçirmedi. Ne olursa olsun geçsin dedim ve gittim, çok da iyi oldu ağrılarımdan kurtuldum.. Ertesi gün kbb doktoruna gidin demiş bazı arkadaşlar, benim gitmediğim kbb doktoru kalmadı hatta bunun için kan tahlili yaptırdım tomografi bile çektirdim üniversite araştırma hastanesine gittim, geçmiyor geçmiyor kaldı ki yarın sınavlarım var yazmıştım dikkat etmediniz heralde sınavlara girmem gerekliydi doktora gidemezdim ancak sınavlarım bitince gidebileceğim tekrardan gidersem. .

Bir de ben acil servislerin sadece cerrahi müdahale gerektirecek vakalara açık olduğunu duymadım hiç, ben kulak ağrısı için gittim kimse yadırgamadı.Ve iğne yaptılar 2 dk bile sürmedi.Üstüne üstlük acilde bile numara veriyorlar nerede kaldı bunun acilliği,tabi ki insanların bir sıraya sokmak gerekiyor ama öyle bir konuşulmuş ki sanki sadece cerrahi vakalar acile gidebilrmiş gibi.. İlginç..

gecmis olsun simdilik iyi olmana sevindim...

zaten sen gidersin acile eger senden sonra gelen hasta cok agirsa onu alirlar yani herzaman acil hastaya öncelik vardir..o yüzden acile insanlar istedigi gibi gidebilir diye düsünüyorum...

Yalnız benim konum üzerinden siz tartışmaya girmişsiniz, ve benim konumun kapatılmasını istiyorsunuz, Benim konum,rahatsız oluyorsanız cevap vermeyebilirsiniz bu tartışmada uzamayacaktır, ben sorunuma cevap almaktan çok tartışma yorumlarını okudum.

aynen acile gittim, önümden yaşlıları, hap alan ya da aşırı alkollüydü tam bilemiyorum öyle bir kadını aldılar 2 kişi benden önce girdi zaten, sonra numarayla çağırıp beni aldılar, nedir bu muhalefet anlayabilmiş değilim..

acile gitmek için illa ölmek üzere mi olmak lazım arkadaslar!?!?!?! kız zaten hastaymıs ılacları bıtmıs ama sıkayetlerı devam edıyormus.demek kı dayanılmayacak bır safhaya gelmıs kı acile gıtmeyı dusunuyor.acile gidip orayı mesgule edıyorsunuz dıyen arkadaslar galıba hıc hasta olmamıslar..amaaan kulagın agrıyor ne var bunda dıye kucumsemek yerine bıraz da kendınızi karsınızdakının yerıne koyun lutfen. diş agrısından duramıyorsa veya kulak agrısından duramıyorsa acısından aglıyorsa acile gıtmekten baska ne yapabılır??burada bazen çok acımasız yorumların yapıldıgına şahit oluyorum..lütfen bıraz daha insancıl yorumlar yapmaya calısın.. ve evet kardesım eger agrıdan duramıyorsun elbette acile gıtmelısın..çok gecmıs olsun..

Son düzenleme:

şimdi size mantıklı gelmesi o konunun gerçekte de öyle olduğu anlamına gelmez.
halk arasında kulak başta demek ki beyinle alakalı bişey olabilir mantığı var
o zaman ben size derim ki safra kesesi ağrısını omuzda duyulur bu size mantıklı geliyor mu?
hayır değil mi. ya da pankreatit ağrısı sırtta duyulur vs vs bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
ayrıca bi konuda hasta olduğunuz için bilgili olabilirsiniz ama bu sizi otör yapmaz.
ayrıca tıpta mantık olmaz, bilmediğin bişeyde mantık yürütemezsin tıpta açıp o konuya bakman gerekir.
bir de primer otalji kulak sebebli kulak ağrısı demek.
menenjit hiç bir zaman ama hiç bir zaman kulak ağrısı yapmaz. ondan önce başka bulgular verir ense sertliği vs gibi çok girmek istemiyorum bu konulara.
beyin tümörlerinden kaynaklanan ağrılar da kulak ağrısı yapmaz. serebellopontin köşe tümörleri bile kulak ağrısıyla gelmez.
bu konuda bu kadar yazmamın nedeni bu konuya giren kişilerin gereksiz yere evham yapmaması için.
halk içinde bilinen tonlarca yanlış var bunlardan birini düzelteyim istedim ama anladım ki olmayacak.
bilgim dahilinde bişey olunca kendimi bunla ilgili doğruyu anlatmakla yükümlü buldum şimdiye kadar ama bu konudaki son mesajımdır.
bu arada kbb doktoru sevgilime bile sordum bu soruyu bana güldü tabi ki yapmaz diye.
şimdi bu son mesajımdır isteyen istediğine inansın artık beni ilgilendirmiyor. ben üstüme düşeni yaptım.
herkese sağlıklı günler.

Son düzenleme:
Gecmıs olsun janım arkadasım
Naptın sınavını nası gectı ılaclarını aksatma ve mumkunse banyo sonrası sacını fılan ıyı kurut bıde sunuzıtten basın agrımasın
Allah korusun beyın tumoru bıle olsa korma artık cerrahı ıslem yapılmadan gamma knıfe ısık tedavısı var eger gene sorun olursa allahın ıznıyle köstek degıl kadınlar kulubu olarak destek oluruz kıb optum

Pardon ama benim annem kulak ağrısı çektiği için 3 hastaneye gittik kbb ye direk beyin cerrahına yönlendirildik ve tomografi çekildi. Çok bilmişler insanları yanıltmasın lütfen kulak ağrısı beyin tomografisi gerektirir iltihap durumu gözlenmediyse.

arkadaşım durumunn düzelmesine çok sevindim geçmiş olsun kimileri sennle ilgili konu sahibi ilacını aldı ders calısıyor aferin ona yazdılar ama ben tahmn etmiştim acile gittiğini. burada senin acile gitsem yardımcı olurlar mı diye bizden fikir almaya çalıştığını düşündüm.ama kimileri çıkıp doktor kimliklerinin onlara böyle bir hak verdiğine inanarak acil vakaları sadece şunlardır onlar harici gidenler bencildir damgasını yapıştırdılar üstelik birde herkese ukala ve alaycı cevaplar vererek yaptılar bunu.bende ağrı çeken buna dayanamayan insanların oraya gittiklerinde tıpkı senn gibi sıra bekleyerek diğer daha acil vakaları engellemediklerinden emindim.galiba o arkadaşlar çok çalışmaktan şikayetçi sizin gibiler yüzünden diye vermedikleri cevap kalmadı.neyse gelip konuya konu sahibi olarak son noktayı koydun sen bence çok teşekkürler.
ha birde bana 15 yaş muamelesi yapan hakaret içeren mesaj atan şahıs buradan forumdan böyle laf atmak kolay sen benim karşımda böyle konuşabiliyor musun bakalım kimbilir karşımda nasıl ezilecek birisin ama haberin yok.neyse sen ısrarla acil vakalrı bunlardır kafan almıyor diye git atla olmayacak konulara yaz bak insanlar acile gidip ne güzel tedavi oluyor.eğer bana bir tane daha hakaret içeren mesaj atarsan seni savcılığa vermekten hiç üşenmieyeceğimden emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…