- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
ya canım sorma ama acil vaka olamayız biz baksana teşhisi koyup birde müstahak yazıyorlar diyorum ki boyle yazanlara bi çekinde benim çektiğimi siz ağrı kesici alıp evde durabiliyormusunuz sabahı bekliye bliyormusunuz ayyyyy acili meşgul etmemeyyim şekerim diyebiliyormusunuz
kulak agrisindan beyinle alakali bisey dusundunuz? ve bt onerdiniz? ahahhahaha
neye istinaden oyle dusundunuz acaba? :) engin bilgilerinizi bizle paylasirsaniz insanlari bosa endiseye vermeden, kulak agrisi yapabilecek beyinle alakali seyler nelermis biz de ogreneelim?
hangi tip fakultesinden mezunsunuz acaba doktor hanim? :)
3 tanesı cok mıde yarasına sebep olabılır bellı bır sureden sonraaa dıkkat et
aman bana öneri yazarken dikkat et şimdi gene dalgacı cevap gelebilir hangi fakülteden mezunsun uz diye hişşşttttttayrıca evet midemi etkileyebilir ama maalesef acilleri işgal etmemeliyiz de mi ayıp:)
Müstehak diye ilk yazan biz değiliz iyi okuyun tamam mi algılama güçlüğü var galiba. Ilk yazan ortalığı karıştıran şahıstir. Ve evet kulak ağrısı acil değil. Ben de ne dismenoreler çektim kaldı ki endometriozis var bende, ne bulantılarım oldu karnım filan ağrıdı ama hemen acile kosmadim. Hatalı olduğunuzu kabul etmek yerine lafları carpitip bir de dalga geçiyorsunuz. Tek bildiğiniz de googledan bakıp bilmişlik yapmak. Hatanizi kabul edin bi ya!
aman bana öneri yazarken dikkat et şimdi gene dalgacı cevap gelebilir hangi fakülteden mezunsun uz diye hişşşttttttayrıca evet midemi etkileyebilir ama maalesef acilleri işgal etmemeliyiz de mi ayıp:)
ne hatası arkadaşım tövbe tövbeeee...google da bi kere açmadım daha ne gerek var sadece sen deilsen müstehak yazan ne cevap veriyorsun o zamn bu biiiiiiiiiir. ikincisi kulak ağrısı acillik olabilir evet çünkü insanların dayanma noktaları farklıdır .ilaçda geçirmez gidersin acile çabuk bi iğne diye.senin demkki eşiğin daha yüksek benden sana tavsiye sen hatanı bi kabul et kapiş
o kulak ağrısı dediğinin binbir çeşidi var orta kulak iltahabı şusu busu ve şundan eminim evet beyinle alakası olabiliyor bu ağrıların senin ağrıların bunnla alakalı olmamış hiç ama doktorlar cahil
evet tam komedi ama senn durumun insanlarla kulak ağrısı var şunla alakalı olabilir mi diyince ha evet bi görün beynimde sorun var o zamn acil olabilir diye dalga geçerek yazıyorsunuz ya bldğimi yazayım dedim benm google da ihtiyacım yok çok şükür annem hemşire
kızın durumuna otit yazıp teşhis koyan arkadaşım sen bi tıp oku harcanma valla bak sevip okumakla ilgili olsa sağlık bu tıpçılar niye altı yıl okusun niye uygulamalı ders alsın tövbe sabır
ya canım sorma ama acil vaka olamayız biz baksana teşhisi koyup birde müstahak yazıyorlar diyorum ki boyle yazanlara bi çekinde benim çektiğimi siz ağrı kesici alıp evde durabiliyormusunuz sabahı bekliye bliyormusunuz ayyyyy acili meşgul etmemeyyim şekerim diyebiliyormusunuz
biz gidip o kızın öğrencilerine nasıl eğitim vereceği hakkında hangi materyalleri kullanacağı hakkında googledan araştırıp burda ahkam kesiyor muyuz?
kulak ağrısına bt istenmesini ilk defa duydum.
böyle zırt pırt bt çektirin sonra neden kanserler arttı.
madem eminsin hangi tip fakultesinden mezunsun onu da soyle gercekten kizmaya basliyorum artik boyle yanlis bi bilgide israr edip insanlari evhamlandirmaya ne hakkin var senin?
kulak agrim var sunla alakali olabilir mi diyen olmadi once yazilanlari duzgun oku. helin kulak agrisi olan arkadasa mutlaka beyin tomografisi cektirmesini soyledi beyinle ilgili bisey olduguna emindi. ben de bu kadar eminse kendisi de cektirsin dedim belki ilerde kulagi agrir hazir bulunsun.bu arada annen hemsireymis tebrikler
neyi yaristiriyoruz? benim sevgilim de kulak burun bogaz doktoru ama ben sizin kadar kendimden emin degilim valla :))
dimi bence deniye doktorlar bu kadar egitim alsinlar ki mesela ben bir doktor olarak boyle bisey yok derken sen beyinle ilgili bisey olduguna kanaat getirebildin bence de Maral arkadasimiz tip okuyabilir ama sen okuma tamam mi?
senin cektigini ben her ay yasiyorum diger arkadas da oyle. ustelik bir de senin gibilerle ugrasiyoruz kolay mi. belim catlarken nelerle ugrastigimi bilirim ben ama hic igne olmadim madem doktor arkadasin varmis o neden igne olma diyormus? ayrica teshis koyariz tabi ki.
herseyi carpitmayi ne seviyorsunuz agri kesiciyle gecmeyen bi agri olursa tabi ki acile gitsin sanki 100 tane agri kesici ic dedik
ayrica diger arkadas o mustehak diye konu sahibine yazmadi. agri cekmen msutehak diye de yazmadi. baska bir arkadasa gereksiz seylerden acile giderseniz beklemeniz mustehak dedi ki ben de katiliyorum grip olucam galiba diye gelen var ya beklesin tabi grip olana kadar once kalp krizi geciren amcaya kalp masaji yapalim.
bence siz bi konu açın şöyle yazın acili işgal edebilecek vakalar kimlerdir:)acıdan gebersenizde ağınız geçmesede acili işgal etmeyin.ya doktor olmanız size buraya girip azarlama ukalalık yapma dalga geçme hakkını vermez "insan gibi" dersinki bence acili meşgul etme benim fikrim diye,biri der sen ne biliyorsun ahahaha yazar öbürü sizin gibiler bencil acilleri meşgul ediyor konu sahibi sadece durumu için orada yardımcı olunabilir mi diye çare aramış sizin bu doluluğunuz ne cok mu calıştırıyorlar sizi aaa bu da ağrı için gelmiş diye doluyorsunuz insanlara .gider gider acile can bu tatlı bilmem anlatabildim mi?tekrar söylüyorum googlı kullanmadım ihtycm yok. birine öneri verrrm yanlş bilirim ammmaaaaaaa biri bana cıkıp alaycı sekilde cevap verrse ağznn payınıda verebilirm doktor diplomama ihtycm yok insan olmm için ok?
Arkadasım ıykı doktorsun allah yardımcımız olsunnn kızacagıza yardımcı olacagına ıceeee hasta ettın yanı. Doktor olman ınsanlarının acı cekmesını saglamak olmamalıdırmadem eminsin hangi tip fakultesinden mezunsun onu da soyle gercekten kizmaya basliyorum artik boyle yanlis bi bilgide israr edip insanlari evhamlandirmaya ne hakkin var senin?
kulak agrim var sunla alakali olabilir mi diyen olmadi once yazilanlari duzgun oku. helin kulak agrisi olan arkadasa mutlaka beyin tomografisi cektirmesini soyledi beyinle ilgili bisey olduguna emindi. ben de bu kadar eminse kendisi de cektirsin dedim belki ilerde kulagi agrir hazir bulunsun.bu arada annen hemsireymis tebrikler
neyi yaristiriyoruz? benim sevgilim de kulak burun bogaz doktoru ama ben sizin kadar kendimden emin degilim valla :))
dimi bence deniye doktorlar bu kadar egitim alsinlar ki mesela ben bir doktor olarak boyle bisey yok derken sen beyinle ilgili bisey olduguna kanaat getirebildin bence de Maral arkadasimiz tip okuyabilir ama sen okuma tamam mi?
senin cektigini ben her ay yasiyorum diger arkadas da oyle. ustelik bir de senin gibilerle ugrasiyoruz kolay mi. belim catlarken nelerle ugrastigimi bilirim ben ama hic igne olmadim madem doktor arkadasin varmis o neden igne olma diyormus? ayrica teshis koyariz tabi ki.
herseyi carpitmayi ne seviyorsunuz agri kesiciyle gecmeyen bi agri olursa tabi ki acile gitsin sanki 100 tane agri kesici ic dedik
ayrica diger arkadas o mustehak diye konu sahibine yazmadi. agri cekmen msutehak diye de yazmadi. baska bir arkadasa gereksiz seylerden acile giderseniz beklemeniz mustehak dedi ki ben de katiliyorum grip olucam galiba diye gelen var ya beklesin tabi grip olana kadar once kalp krizi geciren amcaya kalp masaji yapalim.
yukardaki mesajıma bakarsan ve anlama kabiliyetin varsa anlarsın acili kim işgal eder yazdım zaten.
hoş o hastalar işgal etmiş olmuyo zaten dakikayla mücadele eden hemen müdahale gereken hastalar oluyo.
kim kimi azarlamış yaa, kim kavga çıkarmış, kim daha çok atarlanmış bi bak.
doktoruz diye sus pus oturalım lafı yiyelim, saçmalıklara hiç müdahale etmeyelim di mi?
konu sahibine gerekli fikri verdik zaten.
evet bizi çok çalıştırıyorlar
çok meraklıysan git bi acile izle %90ı saçma sapan olan 1000 hastaya nasıl vakit ayrılmaya çalışılıyor bi gör be!
doktor olamadın da içinde kaldı heralde.
hala acile gider gider diyo ya bi insan bu kadar mı anlamakta güçlük çeker!
tamam sen adet ağrın için acili meşgul ederken arrest olan bir insana müdahale edilemesin senin yüzünden de o zaman anla ya da senin bi yakınına olsa ne yaparsın acaba???
ağzımızın payını verdiğini mi sandın şimdi
bence sen insana da pek benzemiosun burdan bakınca ok?
yazış tarzına bak 15 yaş ergen.
sırf muhalefet olmak için yazan bi tipsin
Sanırım burada en büyük yanlış '' yanlış anlamak,anlaşılmak ''
Konu sahibi form üzerinden kulak ağrısını sorunca insanlar kafalarına göre ilaç tavsiye etmek yerine acile gitmesini önerebilirler saat itibarıyla.
Bir doktor kadar bilgileri olsa doktor olurlardı zaten mantık çok basit.
Ama doktor değilken; zamanın büyük sağlık tehditlerinden biri olan Beyin Tomografisini ısrarla önermek ne kadar yanlışsa tıbbi bilgisi ile insanları susturmak yerine tuhaf bir ağız dalaşı içinde yer almakta o kadar yanlış gözüküyor buradan bakınca.
Zaten konu sağlıksa bir doktorun kimlik belirterek ilk mesajında yorum yapması ve tabir-i caizse diğer gelecek yorumlara bu şekilde nokta koyması gerekirdi.
'' Çekilin ben doktorum '' tarzında konuya girselerdi kimse kimsenin sözünün üzerine ahkam yarışına girmeyecekti sanırım.
Ayrıca özel polikliniklerin acilleride tavsiye edilebilirdi bence katlanamıyorsa , ağrıya.Böylece kalabalık etmemiş olurdu hasta ve kulağı.
Arkadaşım gece gece kulaklarını da çok çınlattım,inşallah geçmiştir ağrın
valla sana tek diyebilcgm kimse evhamlanmaz surdan ayrıca doktor olman insanlara ahahahhaha diye msj yazma hakkı vermez sana ve birşey yarstrmıyrm sadece insanlar burda kıza yrdım etmeye calışıyr birileri çıkıp hop ben doktrm kimse acili işgal etmesin diyor ne alaka gidin konu acın bunu orda tartısın de mi burda ahkam kesmenn ukalalık etmenn anlamı ne diplomann acısını mı cıkarıyrsunayrıca kim tıp diploması alıyrsa buyrsun alsın amannnn benim diplomm yeter bana:)ve sen regl sancında tutup iğne olmuyorsun diye kimse mi olamaz hayrettt!sen olma kardesim bnm canm dayanmıyrsa acilede giderim iğnemide olurum çok şükür buradaki doktorlar sizin gibi değil ayyy allah korusun
Bir de azarlayarak değil de daha ılımlı yaklaşılsaydı böyle bir gerginlik olmazdı...İstisnalar kaideyi bozmamakla birlikte neden doktorlar hep böyle azarlar hiç anlamam...Meslek hastalığı sanırım, sanal gerçek dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?