Acilen akla fikre ihtiyacım var!

Kocanın bencil ailesi kredi çekip sizin borcu ödesin. Biraz da onlar geçim sıkıntısı çeksin.

Kari koca hesapsiz davranmislar. Simdi ya daha fazla kazanmanin yolunu bulacaklar ya da evli kalmayacaklar bu kadar basit.
Aynen öyle yoksa kocası kendisine keşke seninle evlenmeseydim der miydi?
Konu sahibi öyle anlatmış ki diyoruz ki adamın aklından zoru mu var bu suçsuz günahsiz kıza neden böyle diyor? Yani var birşeyler

Aynen öyle yoksa kocası kendisine keşke seninle evlenmeseydim der miydi?
Konu sahibi öyle anlatmış ki diyoruz ki adamın aklından zoru mu var bu suçsuz günahsiz kıza neden böyle diyor? Yani var birşeyler
Kp kendi kendine gidip salon nasil tutabiliyor? Ben anneme soyledim salon tutacagiz bugun diye gittim verdim parasini tuttum. Yani insanlara tamam hadi git anlas madem demezsen onlar da gidip salon malon tutmaz 13bine. İnsan der ki bunlar bizi yari yolda birakir hic onlarin ipiyle kuyuya inmeyeyim
Edit;imla

Son düzenleme:
Keşke ödemiyoruz deyip kenara çekilselerdi. Benim yanımda oğullarına'' başına silah dayadık da mı çek dedik çekmeseydin oğlum'' dediler ve eşim kitlendi o anda zaten.

olmuşla ölmüşe çare yok. ikiniz de çalışıyorsunuz. borç biter elbet. bugünün yarını var. eşiniz ailesinin yüzünü görmüş. En azından bu borçtan sonra ömrünüzün geri kalanında ailesine para vermeyi kabul etmez. Ne yüzle size diyecek ki aileme para vermem lazım.ç. Siz eşinize destek olun. kim ister ki ailesi arkasında sansın ama yanılsın. bir evlat olarak eşinizin durumu daha kötü. eşinizin size karşı mahcup olması lazım. sonuçta bekarlıktan kalan borcu sizi de etkiliyor şuan. Hemde ailesiyle konuşup size bağırıyor. bunu kabul etmeyeceğinizi eşinize kabullendirin. olan olmuş borç elbet ödenir yolunuza bakın ama ailesi yüzünden evdeki huzurun kaçması kabul edilemez.
sorması ayıptır ne kadar borç

Karı koca bu parasızlıkta onlara nasıl güvenmisler gerçekten. Bari her şeyde ayaklarını yorganına göre uzatsalarmış o da yok borcun içinde çıldırmaya ramak kalmış.
Kocası etrafına atarlanıyor ,evlilikleri tehlikede

altınlı gelin altınsız gelin, geçin bunları yahu. adam size hakaret ediyor sizi 'mal' yerine koyuyor... siz hala altınım da altınım. böyle adamları çok mu arıyosunuz.

Eşinin sana bağırıp çağırması sorun değil mi yani??

eşin de tuhaf yani.
sen mi ona kredi çek dedin sanki.
ailesine sözü geçmiyor diye senden yiğitlik mi bekliyor?

hadi sen gittin, ailesiyle kavga ettin. borcu kapatmaları garanti mi?

sen sürekli alttan aldığın için artık can boğaza dayandı.

borç değil eşinin yanlış kararları ve davranışları yıkacak bu yuvayı.

Su annenı babanı arayayım da senı gelsın alsın lafı ne kadar ıtıcı. Canım ıstedı aldım canım ıstedı yolluyorum gibi. Bunun kararını o veremez. Lütfen bıraz tırnaklarını çıkar. Kendını ezdırme hakaret et demıyorum ama sana hakaret etmesıne de ızın verme. Bak okumuş etmıs öğretmen olmuş kızsın. Saygı duydur kendıne. Gerısı hallolur

Altınsız gelin mevzusuna neden takıldı millet onu anlamadım. Her kadın evlenirken altını olsun isteyebilir gayet doğal yadırganacak bir şey yok. Konu sahibine bunun için çemkirmenin anlamı nedir? bir de zaten anlatmış sorunun ondan çok adamın tavrı olduğunu hislerinin eskisi gibi olmadığını. Sorun bu yani. Konu sahibi bence eşin biraz bencilce davranıyor söylediklerine bakılırsa. Yani altınım olsa şunu alırdım bunu alırdım ne demek. Sonuçta hayat müşterek. Sanki kendi rahatı için pişman bu krediyi verdiğine. Bir de evlilik olunca hepten sıkışmış saracak yer arıyor. Hisleriniz için yapacak bir şey yok gibi geldi karşı taraf çaba göstermedikçe. Bu konu açıldığında çatışmaya girmeyin aileyi de savunmayın. Ben de üzülüyorum ama napalım olan oldu gibi yuvarlak cümlelerle geçiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…