- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?
Hayır de vursun kendini dünyadan bir Manyak eksilsin..
Net hayir deyin. Ne hali varsa görsün. Böyle adamla evlenilmez
Bırak vursun kendini. Yoksa sen kendini ateşe Atcan bile bile
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
Bu konu sanırım.
Bu kadar fevri sürekli kendini haklı gören üste çıkan bir adamla zaten boşanırsınız.
İşin içine aileler de girmiş boşverin ok yaydan çıkmış. Olan olsun ayrılın.
seviyorum ama kendi hayatımı karartacak kadar delirmedim. adam çığrından çıktıNe şekilde tehdit ediyor? Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun ve eğer sevmiyorsan kararının arkasında dur. Sevmediğin bi adamla ömür geçmez
Ailesine bildirin durumu sahip çıksınlar çocuklarına. Takip etsinler yalnız bırakmasınlar. Sizlik bir durum yok.net hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?
söyledim haberleri var durumdan zaten annesi ben konuşucam tamam sakinleşecek dedi ama sakinleşme şartı benim tamam evlenelim demem onu da diyemem 1 ay sonra yine aynı stresi yaşıcazAilesine bildirin durumu sahip çıksınlar çocuklarına. Takip etsinler yalnız bırakmasınlar. Sizlik bir durum yok.
kendisi daha önce teşebbüs ettim ailem buldu beni dedi annesiyle konuşurken söyledim yok öyle bir şey kızım diyor. ben nasıl bir cendereye girdim ya offf....Önceden kendine zarar vermişliği var mı? Ya da psikolojik ilaç falan kullanıyor mu? Ailenize söyleyin, onun ailesiyle iletişime geçsinler. Siz çıkın aradan
Bak kuzum ayrılmayı kafaya koyduysan, ailesine durumu haber verin. Ailesi altın vs verdiyse bir aile büyüğüne teslim edin(çocuğun haberi olmasın bu buluşmadan olursa polise gideceğinizi söyleyin). Sen ailen ve ortak arkadaşların telefon sosyal medya vs her yerden engelleyin.söyledim haberleri var durumdan zaten annesi ben konuşucam tamam sakinleşecek dedi ama sakinleşme şarkı benim tamam evlenelim demem onu da diyemem 1 ay sonra yine aynı stresi yaşıcaz
Kendine hiçbirşey yapmaz merak etme.sadece seni bu boş tehditlerle korkutup kandırmaya çalışıyor.net hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?
bir anda nişanlıma açıklama yapmadan ortadan kaybolayım onu mu demek istediniz yanlış mı anladım. kusura bakmayın telaştan düşünemiyorumBak kuzum ayrılmayı kafaya koyduysan, ailesine durumu haber verin. Ailesi altın vs verdiyse bir aile büyüğüne teslim edin(çocuğun haberi olmasın bu buluşmadan olursa polise gideceğinizi söyleyin). Sen ailen ve ortak arkadaşların telefon sosyal medya vs her yerden engelleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?