acilen fikir gerekiyor sorun yine nişanlım

Nişanlınız psikolojik olarak rahatsız.
Böyle biriyle evlenirseniz sizin de ruh sağlığınız bozulur.
Adam kendini göz göre göre vuracaksa siz niye vicdan azabı çekeceksiniz? Onu anlamadım.
Vicdan azabı çekmemek için evlenip ruh sağlığınızdan mı olmak istiyorsunuz?
Sağlıklı düşünemiyorsunuz,bir büyüğünüzden yardım isteyin.

Havlayan mit ısırmaz, salla ..
Değil kendini vurmak ,derisine küçük bir çizik bile atamaz .gözünü korkutmak için tehdit ediyor sadece .ayrıca zorla evlenmek istiyor seninle ,yaptıkları yapacaklarının teminatı ,neden iyi bir cesaret örneği gösterip net bir şekilde bitiremiyorsun? Sen de bi ilginçsin

Sırf kendine bir şey yapmasın diye, manyağın tekiyle evlenmek mantıklı olmadığına göre, yapacağınız şey zaten belli değil mi? Ne şey yerse yesin, bırakın.

ben zaten kararımı geçen gün verdim ayrılacağım ama nasıl onu bilmiyorum. burada çoğu kişi ne gerek var uzatmaya ayrıl gitsin diyince bir anda söyleyiverdim olaylar buraya geldi. ailem arkamda durumu anlattım yalan yanlış tehdit ediyor diye.

işte bir cesaret dedim olmaz bu iş bu sefer hem kendini vurmakla hem de benim hayatımı karartmakla tehdit ediyor beni. inşallah dediğiniz gibidir de kimseye bir şey yapmaz

kendisi daha önce teşebbüs ettim ailem buldu beni dedi annesiyle konuşurken söyledim yok öyle bir şey kızım diyor. ben nasıl bir cendereye girdim ya offf....
O zaman kesin blöf, yokmuş öyle bişey annesi demiş işte. Sizi korkutmaya çalışıyor. Sürekli tehditle nereye kadar devam ettireceksiniz. Size ulaştıkça tehdit ediyor. Engelleyin, size ulaşmamasını sağlayın. Aileniz de bilsin ama.
Ayrıca kendine zarar vermek isteyen bunu yapcam, etcem demeden yapar. Boşuna korkmayın. Aileniz de arkanızdaymış nasılsa, gerekirse kapatın telefonları.

ahahaa böle bir malla ben de beraberdim 18 ken
vurmadı kendini bana da bir şey yapamadı rahat ol. ama sakın barışma

işte bir cesaret dedim olmaz bu iş bu sefer hem kendini vurmakla hem de benim hayatımı karartmakla tehdit ediyor beni. inşallah dediğiniz gibidir de kimseye bir şey yapmaz
Çok istiyorsa vursun kendini o onun problemi.
Ne hasta ruhlu insanlar var şu hayatta?
'Benden ayrılırsan kendimi vururum' tehdidiyle evlilik mi kurulur?
Kuruldu diyelim mutlu olunur mu?
Bunları düşünemeyecek kadar kıt akıllı ve dar görüşlü biriyle bu noktaya nasıl geldiniz?
Sizin hayatınızı nasıl karartacakmış?
Endişe etmenizi gerektiren bir sebep var mı?

Askerden dönmesini neden beklemedin söylemek için? Gerçekten nerede ne konuşacağını bilmiyorsun ve sürekli bunun cezasını çekiyorsun.

Bırak vursun. Kendini vurunca seni mahvedemez. Mesaj tehditleri varsa polise gitsene. Yoksa yarın kapına silahla gelemeyeceği ne malum. Dava aç ya da tedbir uzaklaştırma bişey çıkar. Evlenirsen bu yaşadıkların fragman olarak kalacak. Ya da evlenince sen diri diri mezara girince çok mu iyi olacak.

yok kapıma gelemez askerde şu an çıkıp gelme durumu yok. şikayet etsem ortalık karışacak ceza alacak kim bilir nedir yaptırımı askeriyede bilmiyorum ki

çünkü sürekli benim üstümden birilerini tehdit ediyor ailem dahil. bir an önce kurtulmak istiyorum o yüzden

İyi de her şeyin yolu yordamı bar. Ailene de mi danışmıyorsun anlamadım ki. Böyle bodoslama yaşarsan sonuçları da bodoslama olur. Bir kaç gün ver bana, ikimiz de sakinleşelim de; ailesi halleder merak etme.

İyi de her şeyin yolu yordamı bar. Ailene de mi danışmıyorsun anlamadım ki. Böyle bodoslama yaşarsan sonuçları da bodoslama olur. Bir kaç gün ver bana, ikimiz de sakinleşelim de; ailesi halleder merak etme.
ailem dedi zaten uğraşma bu deli diye. ben de aynı şeyi söyledim biraz sakinleşelim tamam düşünelim diye ama vakti yokmuş . ben vaktini çalıyormuşum hemen cevap vermem lazımmış. oyalıyorum bir kaç saattir bakalım nereye çıkıcaz

Tehditlerini kayıt altına alıp savcılığa gidin. Manyağa bak, kendisi gibi bir hastayla evlenecek kadar salak mı görüyor sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…