- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Kendine hiçbirşey yapmaz merak etme.sadece seni bu boş tehditlerle korkutup kandırmaya çalışıyor.
Ayrıca kendine birşey yapsa bile nedeni sen değil onun pskolojik olarak normal olmayışıdır gitsin tedavi olsun.konus ailesinden biri ile mümkünse.Ama asla evet deme adam kesinlikle hasta belli
Sen deli misin böyle bir adamla evlenilir mi?
Kendini falan vurmaz merak etme.Umursama hiç.Ne halin varsa gör de.
Senin korktuğunu anlarsa daha çok üzerine gelir.
Bir de kendi telefonuna konuşmaları kaydeden programlar var ondan indir.
Elinde bulunsun seni tehdit ettiği mesajlar.
Sakın boyuneğme
Sırf kendine bir şey yapmasın diye, manyağın tekiyle evlenmek mantıklı olmadığına göre, yapacağınız şey zaten belli değil mi? Ne şey yerse yesin, bırakın.
işte bir cesaret dedim olmaz bu iş bu sefer hem kendini vurmakla hem de benim hayatımı karartmakla tehdit ediyor beni. inşallah dediğiniz gibidir de kimseye bir şey yapmazHavlayan mit ısırmaz, salla ..
Değil kendini vurmak ,derisine küçük bir çizik bile atamaz .gözünü korkutmak için tehdit ediyor sadece .ayrıca zorla evlenmek istiyor seninle ,yaptıkları yapacaklarının teminatı ,neden iyi bir cesaret örneği gösterip net bir şekilde bitiremiyorsun? Sen de bi ilginçsin
O zaman kesin blöf, yokmuş öyle bişey annesi demiş işte. Sizi korkutmaya çalışıyor. Sürekli tehditle nereye kadar devam ettireceksiniz. Size ulaştıkça tehdit ediyor. Engelleyin, size ulaşmamasını sağlayın. Aileniz de bilsin ama.kendisi daha önce teşebbüs ettim ailem buldu beni dedi annesiyle konuşurken söyledim yok öyle bir şey kızım diyor. ben nasıl bir cendereye girdim ya offf....
inanın böyle biri değildi ya da ben göremedim bilmiyorum. verilmiş sadakam varmış kimin duası tuttuysa artıkHavlayan köpek ısırmaz.bir şey yapmaz yapamaz.korkmayin.Sakin kararinizdan vazgecmeyin.
Allah'ın sevgili kulu olmalısınız evlenmeden ne olduğunu gördünüz.
ahahaa böle bir malla ben de beraberdim 18 kenönceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?
aceleden yazmayı unutmuşum kendini vururmuş ama benim hayatımı da mahfedermiş giderken.
Çok istiyorsa vursun kendini o onun problemi.işte bir cesaret dedim olmaz bu iş bu sefer hem kendini vurmakla hem de benim hayatımı karartmakla tehdit ediyor beni. inşallah dediğiniz gibidir de kimseye bir şey yapmaz
önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?
aceleden yazmayı unutmuşum kendini vururmuş ama benim hayatımı da mahfedermiş giderken.
çünkü sürekli benim üstümden birilerini tehdit ediyor ailem dahil. bir an önce kurtulmak istiyorum o yüzdenAskerden dönmesini neden beklemedin söylemek için? Gerçekten nerede ne konuşacağını bilmiyorsun ve sürekli bunun cezasını çekiyorsun.
Bırak vursun. Kendini vurunca seni mahvedemez. Mesaj tehditleri varsa polise gitsene. Yoksa yarın kapına silahla gelemeyeceği ne malum. Dava aç ya da tedbir uzaklaştırma bişey çıkar. Evlenirsen bu yaşadıkların fragman olarak kalacak. Ya da evlenince sen diri diri mezara girince çok mu iyi olacak.önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
şimdi ben ne yapayım?
yok kapıma gelemez askerde şu an çıkıp gelme durumu yok. şikayet etsem ortalık karışacak ceza alacak kim bilir nedir yaptırımı askeriyede bilmiyorum kiBırak vursun. Kendini vurunca seni mahvedemez. Mesaj tehditleri varsa polise gitsene. Yoksa yarın kapına silahla gelemeyeceği ne malum. Dava aç ya da tedbir uzaklaştırma bişey çıkar. Evlenirsen bu yaşadıkların fragman olarak kalacak. Ya da evlenince sen diri diri mezara girince çok mu iyi olacak.
O zaman o ceza almasın yazık ona. Sen evlen ya da devamlı ayrılacam de adama. Bak bakalım kim kime acıyoryok kapıma gelemez askerde şu an çıkıp gelme durumu yok. şikayet etsem ortalık karışacak ceza alacak kim bilir nedir yaptırımı askeriyede bilmiyorum ki
doğru söylüyorsunuz ne diyim.O zaman o ceza almasın yazık ona. Sen evlen ya da devamlı ayrılacam de adama. Bak bakalım kim kime acıyor
çünkü sürekli benim üstümden birilerini tehdit ediyor ailem dahil. bir an önce kurtulmak istiyorum o yüzden
ailem dedi zaten uğraşma bu deli diye. ben de aynı şeyi söyledim biraz sakinleşelim tamam düşünelim diye ama vakti yokmuş . ben vaktini çalıyormuşum hemen cevap vermem lazımmış. oyalıyorum bir kaç saattir bakalım nereye çıkıcazİyi de her şeyin yolu yordamı bar. Ailene de mi danışmıyorsun anlamadım ki. Böyle bodoslama yaşarsan sonuçları da bodoslama olur. Bir kaç gün ver bana, ikimiz de sakinleşelim de; ailesi halleder merak etme.
Ay hem de yalancı, pis drama king. Hiçbir şey yapamaz bu korkmayın.kendisi daha önce teşebbüs ettim ailem buldu beni dedi annesiyle konuşurken söyledim yok öyle bir şey kızım diyor. ben nasıl bir cendereye girdim ya offf....
umarım bir şey yapmaz ben çirkinleşmek istemiyorum çünkü.Ay hem de yalancı, pis drama king. Hiçbir şey yapamaz bu korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?