acilen fikir gerekiyor sorun yine nişanlım

sağolun eksik olmayın. zaten kk bana o güveni verdiği için yazıyorum bunları. inanın o kişi de nişandan önce melek gibiydi ne olduysa nişandan sonra oldu en ufak olumsuzlukta içinden canavar çıktı.
O iş öyle değildir aşkın rüzgarına kapılınca görmüyor gençler gözünün önündekileri.
Bir insan nişanlanınca evrim mi geçiriyor ki melekken şeytan olsun?
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur ufak tefek törpüleyebilirsiniz belki.

kendini güzel kamufle etti diyelim o zaman. anlayamadım göremedim tehlikeyi.olan oldu şimdi çözüm bulmamız lazım

kendini güzel kamufle etti diyelim o zaman. anlayamadım göremedim tehlikeyi.olan oldu şimdi çözüm bulmamız lazım
Genelde çözüm odaklı biri olarak uygun çözümleri bulmakta pek zorlanmam ama sizin durumunuzda ince eleyip sık dokumak lazım.
Yerinizde olsam söz konusu kişi askerden döndüğünde aynı şehirde bulunmamayı yani bir süreliğine taşınıp izimi kaybettirmeyi bile göze alıp ondan ayrılırdım.
Tehditlerine pabuç bırakırsanız devamı gelecek ve evliliğiniz boyunca adeta onun kölesi olacaksınız.

zaten aynı şehirde yaşamıyoruz. gerekirse taşınırım da ne olacak. fikirlerinize çok ihtiyacım var şu an...

Yerinizde olsam yapacaklarım şunlar olur:
Kesin ayrılık kararımı ailesine bildirir nişan yüzüğümü ve şahsıma alınmış hediyeleri iade ederim.
Her türlü iletişimi keser, telefon numaramı değiştiririm ve ortak tanıdıklarımıza yeni numaramı vermem.
Savcılığa suç duyurusunda bulunur,uzaklaştırma kararı çıkarırım.
İş ve ev değiştirip bir müddet yok olurum.
Beni tehdit etmeye devam ederse ailesine,komutanlarına bu durumu aktaracağımı söylerim.
Kısacası bu adamı hayatımdan bir daha geri almamak üzere çıkarırım.

Niye vicdan azabi cekesiniz ya ooff
Vuruyosa vursun kendini tetigi siz mi cektiniz
Dunyadan bi manyak eksilir

çünkü sürekli benim üstümden birilerini tehdit ediyor ailem dahil. bir an önce kurtulmak istiyorum o yüzden
Valla kardeşim kusura bakmada askerdeki adamla da kavga edilmez yani.
Ben sandım ki bu kavgalar falan hep yüz yüze karşılıklı.
Adam zaten askerde zor şartlarda özlem hasret vs.var insan mesajla telefonla kendini ifade edemez ki.
Yanı tehdit şu bu doğru değil onaylamıyorum bunları ama askerde olmasa belki böyle fevri davranmayacakti bu adam.

net hayır demiyorsun ki sakinleşip düşünelim dersen başa sarar tabi.
annesi bile birşey yapmaz diyormuş.
hem vurursa vursun kolaydı sanki.

Seni tebrik ediyorum aşk gözünü kör etmemiş insallah böyle mantıklı kızlar cogalir ..ben boşandım bir kere ne mal olduğunu bile bile evlendim bir çocukla geri dondum oda nasıl geri donmek..hala can tehlikem var adam psikopat...en yakın zamanda sutlamak lazım boylelerini

Tabii ki gidin

Ayrıca vursun kendini sen Allah'tan daha mı merhametlisin..Allah intihar edeni cehenneme layık görüyor sen hala vicdan felan diye dusunuyorsun ..koca adam hala ilkokul çocuğu aklı var olgun degil..seni ikna etmek için daha önce denedim diyor birde kim bilir hangi kızı korkutmak amaçlı denedi psikopat..

Kendimi vurucam diyenlerin hiçbiri vurmaz üzülme. Ayrıca yapacaksa zaten engel olamazsınız. Siz kendi paçanızı kurtarın yeter.

Sonuç olarak kurtulacaksın belli ama biraz canınız sıkılacak hayır de annen yanında kv kp durumdan haberdar hiç üzme canını. Havlayan kpk ısırmaz. Kendini vuracak insan kendimi vuracam demez.ha vursa bile bırak vursun pislik

Askerde mi nişanliniz? Yanlis anlamdiysam öyle orda erkekler degisik bir psikolojiye giriyor elinde de silah olunca vururum yaparim vs. Askerden geldikten sonra ayrilsaydiniz keşke

Bi okulda kadın rehin alınmıştı ,
Nişanlısı tarafından.
Nişanlısı askerdi.
Sonra çok seviyorum deyip affetmişti.
O geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…