- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
O iş öyle değildir aşkın rüzgarına kapılınca görmüyor gençler gözünün önündekileri.sağolun eksik olmayın. zaten kk bana o güveni verdiği için yazıyorum bunları. inanın o kişi de nişandan önce melek gibiydi ne olduysa nişandan sonra oldu en ufak olumsuzlukta içinden canavar çıktı.
kendini güzel kamufle etti diyelim o zaman. anlayamadım göremedim tehlikeyi.olan oldu şimdi çözüm bulmamız lazımO iş öyle değildir aşkın rüzgarına kapılınca görmüyor gençler gözünün önündekileri.
Bir insan nişanlanınca evrim mi geçiriyor ki melekken şeytan olsun?
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur ufak tefek törpüleyebilirsiniz belki.
Genelde çözüm odaklı biri olarak uygun çözümleri bulmakta pek zorlanmam ama sizin durumunuzda ince eleyip sık dokumak lazım.kendini güzel kamufle etti diyelim o zaman. anlayamadım göremedim tehlikeyi.olan oldu şimdi çözüm bulmamız lazım
zaten aynı şehirde yaşamıyoruz. gerekirse taşınırım da ne olacak. fikirlerinize çok ihtiyacım var şu an...Genelde çözüm odaklı biri olarak uygun çözümleri bulmakta pek zorlanmam ama sizin durumunuzda ince eleyip sık dokumak lazım.
Yerinizde olsam söz konusu kişi askerden döndüğünde aynı şehirde bulunmamayı yani bir süreliğine taşınıp izimi kaybettirmeyi bile göze alıp ondan ayrılırdım.
Tehditlerine pabuç bırakırsanız devamı gelecek ve evliliğiniz boyunca adeta onun kölesi olacaksınız.
Niye vicdan azabi cekesiniz ya ooffnet hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?
Valla kardeşim kusura bakmada askerdeki adamla da kavga edilmez yani.çünkü sürekli benim üstümden birilerini tehdit ediyor ailem dahil. bir an önce kurtulmak istiyorum o yüzden
net hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?
Tabii ki gidinönceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?
aceleden yazmayı unutmuşum kendini vururmuş ama benim hayatımı da mahfedermiş giderken.
güncelleme: şimdi annemle konuştu aynı şekilde annemi de tehdit etti ben yalnız gitmem peşimden başkaları da gelir diye. kendimi vurucam askerden kaçıcam diyip duruyor. annem annesi ile görüştü annesi bir şey yapmaz merak etmeyin dedi. şimdi sizce karakola mı gitmeli mi savcılığa mı gitmeli yoksa sabaha kadar beklesek mi?
Kendimi vurucam diyenlerin hiçbiri vurmaz üzülme. Ayrıca yapacaksa zaten engel olamazsınız. Siz kendi paçanızı kurtarın yeter.önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?
aceleden yazmayı unutmuşum kendini vururmuş ama benim hayatımı da mahfedermiş giderken.
güncelleme: şimdi annemle konuştu aynı şekilde annemi de tehdit etti ben yalnız gitmem peşimden başkaları da gelir diye. kendimi vurucam askerden kaçıcam diyip duruyor. annem annesi ile görüştü annesi bir şey yapmaz merak etmeyin dedi. şimdi sizce karakola mı gitmeli mi savcılığa mı gitmeli yoksa sabaha kadar beklesek mi?
Sonuç olarak kurtulacaksın belli ama biraz canınız sıkılacak hayır de annen yanında kv kp durumdan haberdar hiç üzme canını. Havlayan kpk ısırmaz. Kendini vuracak insan kendimi vuracam demez.ha vursa bile bırak vursun pislikönceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
şimdi ben ne yapayım?
Askerdeyse birliğine bildirin bari kaçma niyeti var diye. Kısa süreli tedbir olur en azından. Savcılığada şikayette bulunun.askerden kaçıcam diyip duruyor
Seni aramasını engellersin ama savcılıktan uzaklaştırma çıkartırsan.çünkü zaten askerde yanıma gelmesi mümkün değil.
Askerden geldikten sonra savciliga gitmelisin.çünkü zaten askerde yanıma gelmesi mümkün değil.
Bi okulda kadın rehin alınmıştı ,önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
şimdi ben ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?