- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.775
- 133
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
İyiliğiniz için bu sözler. kadınlar merhametli haliyle erkeklere acıyor ama çoğu zerre merhameti haketmiyor. Burda görüyoruz çalışıyor deli gibi kadıncağız, maaş kartını eşi almış kadına 5 kuruş harcadı diye Kızıyor ama adam her şeyi alıp ailesine de yardım ediyor. Ya da şiddet görüyor Ama eşim ceza alır diye susuyor. Alkış mı alıyoruz. Hayır aksine daha çok vuruyorlar. Daha çok zorluyorlar bizi. Hep diyorum benim sahtekar eşim gerçek yüzünün bir tanesini bile gösterseydi ben evlenmezdim. Nişanlı ilken hep bir melek vardı karşımda. İnsanlar bana imrenirdi çok şanslısın diye. Ama şimdi kendime kızıyorum neden görmedim diye. İlerde size yaşatacaklarının binde birini izleten biriyle hala yazık ona diye iletişim kurarsanız yarın belki bu satırları yazacak parmağınız kolunuz olmayacak. Belki Allah binlerce kez korusun ama siz olmayacaksınız. Öyle ahlaksız tehditleri var ki nişanlınızın. Ben korktum.doğru söylüyorsunuz ne diyim.
Neden askerden gelmesini beklemediiz?seviyorum ama kendi hayatımı karartacak kadar delirmedim. adam çığrından çıktı
Askeriyede ceza alır hapse dahi girebilir.yok kapıma gelemez askerde şu an çıkıp gelme durumu yok. şikayet etsem ortalık karışacak ceza alacak kim bilir nedir yaptırımı askeriyede bilmiyorum ki
Net hayır de ve her yerden engelle .kendini vurursa da vursun .ailene de git ben ayrıldım ve beni tehdit ediyor .aklınıza gelecek her türlü iftirayı atabilir hazırlıklı olun de.seviyorum ama kendi hayatımı karartacak kadar delirmedim. adam çığrından çıktı
Böyle bir adamı da seviyorum deyip durmayın ,kendinizi aşagılatmayı,tehdit edilmeyi mi seviyorsunuz ?seviyorum ama kendi hayatımı karartacak kadar delirmedim. adam çığrından çıktı
sağolun eksik olmayın. zaten kk bana o güveni verdiği için yazıyorum bunları. inanın o kişi de nişandan önce melek gibiydi ne olduysa nişandan sonra oldu en ufak olumsuzlukta içinden canavar çıktı.İyiliğiniz için bu sözler. kadınlar merhametli haliyle erkeklere acıyor ama çoğu zerre merhameti haketmiyor. Burda görüyoruz çalışıyor deli gibi kadıncağız, maaş kartını eşi almış kadına 5 kuruş harcadı diye Kızıyor ama adam her şeyi alıp ailesine de yardım ediyor. Ya da şiddet görüyor Ama eşim ceza alır diye susuyor. Alkış mı alıyoruz. Hayır aksine daha çok vuruyorlar. Daha çok zorluyorlar bizi. Hep diyorum benim sahtekar eşim gerçek yüzünün bir tanesini bile gösterseydi ben evlenmezdim. Nişanlı ilken hep bir melek vardı karşımda. İnsanlar bana imrenirdi çok şanslısın diye. Ama şimdi kendime kızıyorum neden görmedim diye. İlerde size yaşatacaklarının binde birini izleten biriyle hala yazık ona diye iletişim kurarsanız yarın belki bu satırları yazacak parmağınız kolunuz olmayacak. Belki Allah binlerce kez korusun ama siz olmayacaksınız. Öyle ahlaksız tehditleri var ki nişanlınızın. Ben korktum.
Evlenince daha beter olacak. Elde edince bitiyor her şey. Allah hepimizin yardımcısı olsunsağolun eksik olmayın. zaten kk bana o güveni verdiği için yazıyorum bunları. inanın o kişi de nişandan önce melek gibiydi ne olduysa nişandan sonra oldu en ufak olumsuzlukta içinden canavar çıktı.
evet kesinlikle bana kötülük yapar. ben de acaba tehdit ediyorsun savcılığa vereceğim desem mi yoksa daha çok çirkefleşir mi?Kendini vursun. Ama asla vurmaz, sadece tehdit ediyor. Size kotuluk yapar mi? Yapar, her sey beklenir nişanlinizdan ...
Ben korkarim boyle insanlardan. Sizinle alakali kotu konusa bilir, sirrlarinizi her kesle paylasa bilir. Baska hic bir sey yapamaz. Savcilikla korkacak birine benzemiyor.evet kesinlikle bana kötülük yapar. ben de acaba tehdit ediyorsun savcılığa vereceğim desem mi yoksa daha çok çirkefleşir mi?
çünkü zaten askerde yanıma gelmesi mümkün değil.Neden savciliga gidip uzaklastirma karari cikatmak icin basvurmuyorsun?
vallahi ben de korkuyorum. benimle ilgili ne anlatırsa anlatsın ailem biraz kızar sonra unutur o dert değil. ama birine zarar verirse ben deliririm.Ben korkarim boyle insanlardan. Sizinle alakali kotu konusa bilir, sirrlarinizi her kesle paylasa bilir. Baska hic bir sey yapamaz. Savcilikla korkacak birine benzemiyor.
Gecen burda buna benzer bir konu var. Kizin biri biriyle sevgiliydi. Beraber yasadilar. Evin her ihtiyacini kiz karsiliyordu, adamin altina araba bile cekmisti. Kac yil adama bakti. Sonra ayrilmak istedi, adam tehditler savurdu seni rezil etcem ailene anlatcam diye. Kavgalarin birine erkek arabanin anahtarini evde birakip gitmis. Kiz da firsat bilip anahtari almis cikmis evden. Erkek dediyini yapti ama. Kizin ailesine anlatti her seyi. Pislik iste ...
Zarar vermez. Adim gibi eminim. Boyleleri havlar ama isirmaz ...vallahi ben de korkuyorum. benimle ilgili ne anlatırsa anlatsın ailem biraz kızar sonra unutur o dert değil. ama birine zarar verirse ben deliririm.
Yok mu ailenizde gözü kara, tehlikeli, arkanızda duracak birileri. Çeksin kenara konuşsunlar. Bana böyle bir şey olsa, bizim sülale bu adamı gebertir, bir yere atarlar. Kusura bakmayın ama bu ülkede kadınlar anca böyle korunuyor mecburen.vallahi ben de korkuyorum. benimle ilgili ne anlatırsa anlatsın ailem biraz kızar sonra unutur o dert değil. ama birine zarar verirse ben deliririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?