Acilen zayıflamam lazım

21DAMLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
175
89
53
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep spor'u ve diyeti yarıda bırakıyorum.Bu nedenle'de veremiyorum yada verdiklerimi geri alıyorum.Sanırım desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum piskolojım bozulmak üzere eşimde sürekli dalgaya alıyor beni daha çok hırslanıyorum aslında ama hırsım çabuk sönüyor fazla bir kilom yok aslında 75 kiloyum ama eşim beni 60 kiloyla tanıdıgı ve evlendiği için gene eski halimi istemekte haklı bende bu durumdan çok sıkıldım yardım edinnnnnnnnnnnnn............

canım ben de 70 kiloydum 64 e indim. şimdi 55 hedefim.

kesinlikle aylardır un, ekmek, kızartma türü yemiyorum börek işi yemiyorum.

arada bir canım çekerse yoğurtlu kızartma ama o da azıcık...

kahvaltını çok iyi yap. ve erken yap. canan karatayın diyet listesi vardı ben ona yakın bir şey uyguladım.

bol su içtim.

arada fındık badem ye tok tutuyor.

akşam 6 dan sonra bir şey yemedim ben.

böyle yani... evde de olsan veriyorsun bir süre sonra... ama her gün yarım saat bile yürüsen sana kardır.

Yemek düzenini değiştirme. diyete girdim psikolojisi oluşmasın yoksa insan bırakabiliyor.. evde ne pişirirsen ondan ye ama porsiyonu küçült.. bu şekilde hem pes etmezsin hemde sağlığından olmazsın.. yani herşeyden ye ama az ye..spora gelince bi salona yazılabilirsin evde tek başınayken insan yapmak istemeyebiliyor:) hiç spor yapamasan bile dans et..su içmeyi asla ihmal etme.. bu şekilde kolay kilo verebileceğini düşünüyorum ^_^

Merhaba canım benim önerimde sabahları aç karnına uyanır uyanmaz bir çay bardağı türk kahvesi iç.
Ayrıca bağırsakları çalıştıracak gıdalar yersen sana çok yardımı olur.

Evde tek başıma oldugumdan dolayı sabah kahvaltılarını yapamıyorum ufak tefek şeylerle geçiştiriyorum.işin enteresan tarafı pek bıseyde yemıyorum ama sureklı bır kilo alıyorum bulundugum semt pek yurumeye müsait bır yer olmadıgından evde sureklı oryantel falan yapıyorum ama yok veremıyorum ama soyledıklerınızi deniycem çok teşekur ederim.

Merhaba canım benim önerimde sabahları aç karnına uyanır uyanmaz bir çay bardağı türk kahvesi iç.
Ayrıca bağırsakları çalıştıracak gıdalar yersen sana çok yardımı olur.

MERHABA ben onuda denedım bırı tavsıye ettı bıde maydonoz suyu ama sabahları pek cok mıydemı bulandırıyo dıye bıraktım aslında maydonoz suyu ıyı gelmişti baya ama içemiyorum genede çok teşekur ederim ilginiz için

merhaba canim bende senin durumundaydim iste okadar yemiyorum hareketli biriyimdirde niye kilo aliyorum diye meger seker hastasiymisim o yüzden dikkat et tahlillerini falan yaptirdinmi

EVETTTTT bendede tam ondan oluyo işte bakıyorum eşim yemekleri ohhhh indiriyo miydeyeben oylece bakıyorum enfazla 1 hafta dayanıyorum sonra hemen bırakıyorum verdigim 1 2 kilo hop geri cektigim izdirapta cabası salona gitmeyi düşündüm aslında ama kimseyi tanımıyorum yeni evliyim etrafımda hiçte arkadaşım yok bende tek başıma gidemiyorum evde yarım saatte olsa oryantek falan oynuyorum hemde sitres atıyorum ama aynı kilo vermek yok 70 tim oldum 75 yorumunuz için teşekür ederim

merhaba canim bende senin durumundaydim iste okadar yemiyorum hareketli biriyimdirde niye kilo aliyorum diye meger seker hastasiymisim o yüzden dikkat et tahlillerini falan yaptirdinmi

merhaba gizli şeker var cok ac kaldıgım zaman hemen titreme oluyor acaba ondan mı veremıyorum dersiniz??

hahah:))) Canım shapes for woman ya da B-fit gibi spor salonlarını araştır istersen sadece kadınlar oluyor ve çok sıcak ortamlar var orda hemen arkadaş edinirsin sporda eğlenceli hale gelecektir eminim.. günde 30 dk sadece ama felaket yoruyor insanı ben gittim biliyorum:) özel günlerde de eğlenceler yemekler falan düzenliyorlar.. kadınlar gününde anneler gününde falan.. oryantalde iyidir eğlenceliii :)) ama işte yemeği fazla yiyince olmaz( akşam yemeklerini kessen bile kardasın kendine ızdırap çektirme herşeyden ye

merhaba gizli şeker var cok ac kaldıgım zaman hemen titreme oluyor acaba ondan mı veremıyorum dersiniz??

canım bende eskiden ekmeği şekeri kestiğimde dakkasında kilo veriyordum sonra şeker hastalığı çıktı ve verememeye başladım ve dokrotum bi ilaç yazdı
daha doğrusu halam şimdi en sevdiğim yemek olsa yiyemiyorum iştehım kesildi midem küçüldü düğünde yaklaşıyor ama sana tavsiye şeker testi yaptır ve sakın şeker yüklemesi yaptırma çok tehlikeliii felç olan bile var beni halamın yanına gitmeden önce bu teste sokmuşlardı halam çok kızmıştı ne kadar tehlikeli olduğunu anlatınca daha ondan habersiz doktora bile gitmiyorum ve en başta bendede titreme oluyordu yemeklere saldırasım geliyordu hipoglisemiymişim ama şimdi daha rahatım kilo kaybımda var

Ben diyetisyene gitmiştim sırf denetleyen biri olursa etkili olacağını düşündüğümden ki öyle de oldu.Bana uygun bir diyet programıyla 6 -7 kilo vermiştim 1 ayda hemde açlık hissi olmadan.Sabahları aç karnına ılık limonlu su etkili tabiki gün içinde de 2 litre su olmalı.Herşeyden ölçülü yediğin zaman oluyor.Tatlı hamur işi bir süreliğine hayatında olmazsa iyi olur.İnternetteki diyet listeleri her kişide aynı etkiyi yaratmayabilir.Diyetisyenin istediği testleri yaptırıp yağ kas oranını da ölçtürüp sana özel olan diyet listesine uyduğun zaman gerçekten zayıflanabiliyor.

boyun kaç merak ettim kilomuz aynı bende eşimle tanıştığımda 60 kiloydum :).. şimdi bana takılıyor bazen 75 kg olduğm için .. ama boyum 1.70 olduğu için iyi benim kilom çok az fazlam var diye alt etmeye çalışıyorum onu :)
benim eşim şikayetçi değil ama ben rahatsızım bu durumdan kilo vermek istiyorum ama bende senin gibi başladığım diyeti hep yarıda bırakıyorum ne olacak böyle ya

yok benim boyum okadar yok cnm ya ben 1.65 im kalcam cok var erımıyolarda :)bu arada hemen hemen evlilik süremizde aynı :)bide biz cocuk yapmayı düşünüyoruz ama ben bu kiloda cocuk yapamam o yuzden vermem lazım ramazandan sonra baslıycam cok hırs yaptım arkadaşların yazdıklarınıda okuyup deyerlendırdım bakalım bu sefer napıcam :)

sanki bunları ben yazmiş gibi hissettim okurken . aynı durum bende de var . 2 senelik evliyim evlendiğimden 57 falandım .şimdi 70 kioyum .bu durumdan cok rahatsızım ama veremiyorum . aynı şekilde eşimde arada dalgasını geçip lafını sokuyor bu konuda hepten sinirleniyorum .ama olmuyoo iştee veremiyorum:2:

Bende veremıyorum yardımmmmm dedim ogunden bu gune okuduklarımla 2 kilo vermişim tabi ramazanında etkısı var ama ramazandan sonra tamamen baslıycam herkes yapa biliyorsa sorun bende demekki ben salmısım kendımı bizde yapa biliriz bence bizim neyimiz eksik ki bi düşünun

Kolay gelsin valla, şunu soylebilirim benim hayatımda yaptıgım en etkili diyet bir proteyin diğeti olan dukan diyetiydi.. Sadece et ve su ilk beş gun ama kaçamakları kaldırıyor yanii yanında kola arada bir çerez meyve falan sıkıntı yaratmıyor. İkinci hafta da et su ve meyve ama en onemlisi ana ogunlerde yağsız et tuketmek ızgara ya da tava yapabilirsin. Zaten o tavuk goguslerı falan nasıl tıkıyor kuru kuru. Diet ton balıg, ızgara kofte bıle olur. Limit tok diledigin kadar et ve su. Tavsiye ederim proteini karbothidratsız aldıgın zaman kaloriye donusmuyor ve vucut onu yakmak için oldukca performans sarfedıyor. İkşnci gunde tartıda farkı goreceksin...hele bir de yanında hareketler yapabilirse daha da super olur. Youyube da zumba videoları var cok eglenceli. Hem eglenip hem de hareket etmiş olursun.

Ben doğum kilolarımın 7sini sadece doğumla verdikten 7-8ay sonra 69kiloyken geçen yıl bayramdan sonra kendi kendime karar verdim ve yaptıklarım sunlar:

-Ekmeği azalttım..
-Asla atıştırmamayı öğrendim..
-Her hafta tartıldım ve hiç kilo vermediysem bile yılıp vazgeçmedim
-Pilates yaptım,ama onu sürdüremedim(Çok yarıyor tavsiye ederim).
-Kahvaltımı çok sıkı yaptım aksamları ufak bır tabak sebze yemegı yedım
-Akşamları 7den sonra asla yemedim,çok acıktıysam bı meyve yedım ve erken uyumayı ögrendım.
-Haftada bir gün mutlaka kendime ödül verdim ve istediğimi birşeyi yedim doya doya
-Çok yediğim gün olduysa ertesi gün akşam sadece cornflakes yiyip yattım
-Pilav makarnayı yapmamaya ve yememeye başladım
-Hamurişi yiyeceksem kahvaltıda yedim,akşamları çok dikkat ettim
-Az ve sık yedim asla çok acıkana kadar durmadım ,böylece metabolizmam da hızlandı
-Ara öğünlerime bir meyve,1kase yoğurt,2 çubuk kraker veya galeta, activia yoğurt,bazen çikolata,cornflakes,peynirli ekmek,küçük kepek ekmekli tost gibi şeyler koydum
-Dışarda yediysem çoğu zaman salata veya tabakta ızgara et sipariş ettim

Ve tam 1 yılımın dolmasına 1 ay var ve ben bu şekilde tam 14kilomu verdim.
Şu anda tam hamile kaldığım kilodayım ve 1 yılda verdiğim için de ne kadar yesen de en çok 2 kilo geri alıyorsun
onu da dengeliyorsun ...Bence hiç diyet yapma bunları yap harika bir çözüm ve eski kıyafetlerine tekrar girebilmenin
verdiği mutluluk paha biçilemez....

selam arkadaslar yukarda bir arkadas yazmis seker yükleme testi tehlikeli diye ben yaptirmistim testen sonra ben acaip kötü oldum resmen böyle nasil desem nefesim kesildi ilk defa öyle terledimki resmen sanki basimdan asagi kovalarla su döküyorlar testenmi acaba:26:

Yaa kizlar bana da bi el atin yahu 1.62 boyundaym 65 kiloyum sevgilim laf carpip duruyo kilo ver ilerde sorun olur vs
Bende hemsireyim nobetlere geliyorum illa biseyler yeniyo napcem ben yaaa 57 filan olsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…