Evde tek başıma oldugumdan dolayı sabah kahvaltılarını yapamıyorum ufak tefek şeylerle geçiştiriyorum.işin enteresan tarafı pek bıseyde yemıyorum ama sureklı bır kilo alıyorumcanım ben de 70 kiloydum 64 e indim. şimdi 55 hedefim.
kesinlikle aylardır un, ekmek, kızartma türü yemiyorum börek işi yemiyorum.
arada bir canım çekerse yoğurtlu kızartma ama o da azıcık...
kahvaltını çok iyi yap. ve erken yap. canan karatayın diyet listesi vardı ben ona yakın bir şey uyguladım.
bol su içtim.
arada fındık badem ye tok tutuyor.
akşam 6 dan sonra bir şey yemedim ben.
böyle yani... evde de olsan veriyorsun bir süre sonra... ama her gün yarım saat bile yürüsen sana kardır.
Merhaba canım benim önerimde sabahları aç karnına uyanır uyanmaz bir çay bardağı türk kahvesi iç.
Ayrıca bağırsakları çalıştıracak gıdalar yersen sana çok yardımı olur.
Yemek düzenini değiştirme. diyete girdim psikolojisi oluşmasın yoksa insan bırakabiliyor.. evde ne pişirirsen ondan ye ama porsiyonu küçült.. bu şekilde hem pes etmezsin hemde sağlığından olmazsın.. yani herşeyden ye ama az ye..spora gelince bi salona yazılabilirsin evde tek başınayken insan yapmak istemeyebiliyor:) hiç spor yapamasan bile dans et..su içmeyi asla ihmal etme.. bu şekilde kolay kilo verebileceğini düşünüyorum ^_^
merhaba canim bende senin durumundaydim iste okadar yemiyorum hareketli biriyimdirde niye kilo aliyorum diye meger seker hastasiymisim o yüzden dikkat et tahlillerini falan yaptirdinmi
EVETTTTT bendede tam ondan oluyo işte bakıyorum eşim yemekleri ohhhh indiriyo miydeyeben oylece bakıyorum enfazla 1 hafta dayanıyorum sonra hemen bırakıyorum verdigim 1 2 kilo hop geri cektigim izdirapta cabası salona gitmeyi düşündüm aslında ama kimseyi tanımıyorum yeni evliyim etrafımda hiçte arkadaşım yok bende tek başıma gidemiyorum evde yarım saatte olsa oryantek falan oynuyorum hemde sitres atıyorum ama aynı kilo vermek yok 70 tim oldum 75 yorumunuz için teşekür ederim
merhaba gizli şeker var cok ac kaldıgım zaman hemen titreme oluyor acaba ondan mı veremıyorum dersiniz??
Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep spor'u ve diyeti yarıda bırakıyorum.Bu nedenle'de veremiyorum yada verdiklerimi geri alıyorum.Sanırım desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum piskolojım bozulmak üzere eşimde sürekli dalgaya alıyor beni daha çok hırslanıyorum aslında ama hırsım çabuk sönüyor fazla bir kilom yok aslında 75 kiloyum ama eşim beni 60 kiloyla tanıdıgı ve evlendiği için gene eski halimi istemekte haklı bende bu durumdan çok sıkıldım yardım edinnnnnnnnnnnnn............
boyun kaç merak ettim kilomuz aynı bende eşimle tanıştığımda 60 kiloydum :).. şimdi bana takılıyor bazen 75 kg olduğm için .. ama boyum 1.70 olduğu için iyi benim kilom çok az fazlam var diye alt etmeye çalışıyorum onu :)
benim eşim şikayetçi değil ama ben rahatsızım bu durumdan kilo vermek istiyorum ama bende senin gibi başladığım diyeti hep yarıda bırakıyorum ne olacak böyle ya
Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep spor'u ve diyeti yarıda bırakıyorum.Bu nedenle'de veremiyorum yada verdiklerimi geri alıyorum.Sanırım desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum piskolojım bozulmak üzere eşimde sürekli dalgaya alıyor beni daha çok hırslanıyorum aslında ama hırsım çabuk sönüyor fazla bir kilom yok aslında 75 kiloyum ama eşim beni 60 kiloyla tanıdıgı ve evlendiği için gene eski halimi istemekte haklı bende bu durumdan çok sıkıldım yardım edinnnnnnnnnnnnn............
sanki bunları ben yazmiş gibi hissettim okurken . aynı durum bende de var . 2 senelik evliyim evlendiğimden 57 falandım .şimdi 70 kioyum .bu durumdan cok rahatsızım ama veremiyorum . aynı şekilde eşimde arada dalgasını geçip lafını sokuyor bu konuda hepten sinirleniyorum .ama olmuyoo iştee veremiyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?