- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Queen Teyze
-
Hadi dön gel şu gönlüme.. güzelde şarkıŞarkı neydi acaba
Keşke öyle olsaydıYüksek sesten ötürü açıldı sandım konuyu ya.
Değerlendireceğim :)Ay bu benimde çok başıma geliyor ya.
Böyle olduğunda hemen Demet akalın - Unuttum açıyorum ve keyfim yerine geliyor. Minik bir tavsiye
Ben acısız seviyorum dokunuyor
Olsunnn be olsunnnBoşuna dememiş zeki Müren; çoktan unuturdum ben seni amma , ah şu sarkilarin gözü kör olsun
Ben acısız seviyorum dokunuyor acılı
Siz böyle yazınca gece gece bir döner çekti canım şöyle lavaşta bol sosluortaya soğansız ve acısız olsun lütfen
İşte bak aşk acısı yalanSiz böyle yazınca gece gece bir döner çekti canım şöyle lavaşta bol soslu
Kesinlikle öyle yataktan fırlıyoruz gece saat üç dört demiyorlar resmenKonuya duygusal açıdan bakamıyorum ama cadde üstünde oturan biri olarak inşallah vakitli vakitsiz son ses müzik açıp bas bas bağıranların soyu tükenir
Aman en az benim eski kadar iğrenç yapmayın aynenİşte bak aşk acısı yalantek gerçek bol soslu salatalı döner .. dönerse senindir iğrenç espirisini yapmıycam
Ay evet ya soğanı çok seviyorumda oda sonradan rahatsız ediyor soğansız olsun bencedeAman en az benim eski kadar iğrenç yapmayın aynen
O mu? döner mi? deseler soğansız olsun derim
Soğansız candırAy evet ya soğanı çok seviyorumda oda sonradan rahatsız ediyor soğansız olsun bencedeortayada güzel patates kızartması üfff şuan benimdr bir derdim oldu sayende acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?