Acılı şarkılar..

Queen Teyze

Üslubumla ağırlar, üslubunla yolcu ederim. :))
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
2.557
10.600
138
Sokakta arabada gece acılı şarkılar açıp gezmek yasaklanmalı ya ne güzel keyfim yerindeydi geçti bir araba benim eskinin bana bakarak söylediği şarkı..
boşanma süreci başladığından beri şarkı dinlemiyordum ben, demem o ki Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın acı çektirenleri.. dertlendim gece gece.

Ay bu benimde çok başıma geliyor ya.
Böyle olduğunda hemen Demet akalın - Unuttum açıyorum ve keyfim yerine geliyor. Minik bir tavsiye

Konuya duygusal açıdan bakamıyorum ama cadde üstünde oturan biri olarak inşallah vakitli vakitsiz son ses müzik açıp bas bas bağıranların soyu tükenir
Kesinlikle öyle yataktan fırlıyoruz gece saat üç dört demiyorlar resmen

Aman en az benim eski kadar iğrenç yapmayın aynen

O mu? döner mi? deseler soğansız olsun derim
Ay evet ya soğanı çok seviyorumda oda sonradan rahatsız ediyor soğansız olsun bencede ortayada güzel patates kızartması üfff şuan benimdr bir derdim oldu sayende acıktım

Ay evet ya soğanı çok seviyorumda oda sonradan rahatsız ediyor soğansız olsun bencede ortayada güzel patates kızartması üfff şuan benimdr bir derdim oldu sayende acıktım
Soğansız candır
Her başa bir dert gerek rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…