Merhabalar hepinize, öncelikle benim gibi şişmanlara bir elinde çikolatayla zayıflamayla ilgili sayfalarca yazı okuyanlara
Kendi hikayem seninkinden çok farklı değil, belki sen hamileyken kilo aldın, belki benim gibi çocukluğundan beri şişmansın belki çok denedin onlarca farklı diyet yaptın biraz verdin belki ama sonra geri aldın çok da yoruldun biliyorum.
Giymek istediğin kıyafetlere sığamadığını biliyorum, kendini bazen ya da çoğunlukla beğenmediğini biliyorum, başkalarının sana bakarken neler düşündüğünü hissettiğini biliyorum.
Hepsi her gün yaşadığım ve hissettiğim şeyler bu bayrama kadar halimden çok da şikayetçi değildim, herkes itinayla çok güzel olduğumu ama biraz zayıflamam gerektiğini söyler alışığım.
Bayram fotoğraflarımdan birinde kendimi yemek yerken gördüm, inanamadım. Kat kat olmuş göbeğime, sütyenimin sıktığı sırtıma gıdığıma ve sarkan kolllarıma inanamadım. Aynalarda güzel görünüyorum oysa ki, kilolu olduğumu bilsem de aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum, aynalar yalan söylüyormuş arkadaşlar bazı şeylerin farkına varmak için fotoğraflara bakmak gerekliymiş.
O yüzden bu sabah kalktım ve tartıldım 97.2 kilo geliyorum ve daha 23 yasındayım. Doğumgünümde kendime yeni bir beden hediye etmeye karar verdim. Bu forumu daha önce de okurdum ama diyet yapmayı ya da yazmayı düşünmezdim artık zamanı geldi.
Çok uzun bir yolculuğa başlıyorum beni yalnız bırakmayın.

5 ağustos:97,2
10 eylül:94.4
12 ocak:89,2
Son düzenleme: