Açılın Ben Şişmanım!

kaçamak yapan kilo alsın, bodrumdan selamlar:KK48::KK48::KK48:

tatildeyim internetim yok ama eve dönünce daha sık görüşcez günlük :cool:

öptüm

kıps

lBX44l.jpg

Her beden ve her vücut tipi güzeldir!

En son tartıldığımda 97 kiloydum şu an tatildeyim ve kaç kiloyum bilmiyorum, mayomu giyip yüzüyorum sahip olduğum bedeni ve kendimi her zamankinden daha fazla seviyorum

Forumdaki günlükleri okuduktan sonra bişeyler yazmak istedim. Kilolu arkadaşlar hep çok mutsuz vücudundan kurtulmak istiyor ve genellikle şuan sahip olduğu bedeni sevmiyor. Göbeğimiz olabilir basenlerimiz sıra dağlar gibi yanlarımız kat kat da olabilir, ama bu kendimizi sevmemize engel olmamalı.

Farzedelim ki benim gibi 90+ kilolusunuz, kıyafet alırken cektiğiniz sıkıntılar yüzünden alışverişten nefret ediyorsunuz, sizin bedeninizden bu mağazada yok diyen tezgahtarı parçalamak istiyor da olabilirsiniz. Bol kıyafetler sade koyu renkler düz ayakkabılar bakımsız saçlar neyi değiştirecek? Sizi yaşlı göstermekten ve moralinizi bozmaktan başka ne işe yarayacak ?

O yüzden alışveriş yapmaktan istediğiniz rengi giymekten çekinmeyin kiloluyuz diye kendimizi eve hapsetmek zorunda değiliz. Çıkarız gezeriz eğleniriz ve insanlar bakar.

İnsanlar bakar arkadaslar, fazla kiloluysanz da bakar fazla zayıfsanız da. Fazla kiloluysanız gercekten biraz acımasızca bakarlar hatta bu hale nasıl gelmiş der gibi bakarlar. Belki açık açık söylerler de. Otobüste yanıma oturan hiç tanımadığım teyzelerin bile kızım çok kilolusun demişliği vardır. Üzerine vazife mi? Tabi ki değil ama insanlar konuşur.

Bu durumda benim yaptığım şey şu kabullenmek, kabullenene kadar gecirdiğimiz süre ne kadar uzun olursa o kadar kendimize eziyet ederiz. Kilolu olduğumuzu kabul etmemiz ve bunun kıyafetle dışarı çıkmayarak değişmeyeceğini bilmemiz gerek.

Kilolu olduğumuzu kabul ettik mi? Tamam artık herşey daha kolay. Bunu almalı mıyım diye düşündüğün an zaten şişmanım ne olacak ki diyorum ben :KK48: Zaten bana insanlar bakıyor ve zaten beni kilomla yargılıyolar ben o mini eteği giyip tombiş bacaklarımı göstersem de konusacaklar karalar bağlasam da kilolu olduğumu farkedecekler. O yüzden ben içimden geleni yapıyorum. Başkaları ne düşünüyorsa düşünsün banane?

İşin özü her beden ve her vücut tipi güzeldir. Kendimize bakmayı saçımızı yapmayı renkli ya da topuklu giyinmeyi hatta belki seksi giyinmeyi ihmal etmeyelim:KK48: Şişmanız diye bakımsız da olacak halimiz yok değil mi?

birde blog tavsiye edeceğim

http://hisandhersfashionn.blogspot.com.tr/

çok tatlı giyinen bi arkadaş bakın derim :KK48:

Bende bu kız nerelerde diyorduumm:) Neredeyse vazgeçtin sanacaktım:)

yağmurlu havalarda elbet türkü de dinlenir.

sevgilim bi aylığına baska sehirde olcağı için son bi haftadır onla vakit gecirmekten baska bişey yapamadım, yemek yemeyi de canım istemedi acıkcası :KK61: kilo verdim biraz sanırım yine de tartılmadan devam..

Uzunca bi aradan sora geri dondun atandim, yerleseyim vs derken diyet yalan olmustu kaldigimiz yerden devam diyelim efenim azcik kilo da aldim tabi hatri kalmasin

Eklentiler

• 2014-10-26 20.57.45.webp
    2014-10-26 20.57.45.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 80
bugun alısverise gittim yine giymek istediklerimi değil de bana olanlardan en güzelini almaya calıstım , kötünün iyisi yani, nefret ediyorum bu durumdan , denemeden kıyafet alacğım günler gelcek m acaba :?

Back
X