acill ama cok acill

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
Arkadaslar esimle 1 haftadir ayriyiz artik bitirdik esyalari topladi gitti dava surecine girmek uzereyiz simdi babalar konusacak ama oncesi ben konusayim mi ondan bir talep gelmiyor bu arada ve darp var barismakta kararsizim caresizim

darp varsa bir şans daha vermeye değermi sence ? tekrar bu yola başvurmayacağı ne malum ..

Arkadaslar esimle 1 haftadir ayriyiz artik bitirdik esyalari topladi gitti dava surecine girmek uzereyiz simdi babalar konusacak ama oncesi ben konusayim mi ondan bir talep gelmiyor bu arada ve darp var barismakta kararsizim caresizim

hala barışmak gibi bir ihtimalmi var aklında darp olan bi ewlilk için çok garip yani

darp raporun var
1 haftadır ayrısınız eşyalar toplanmış
daha ne konuşacaksınız ki

konu sahibi yok oldu :D :D bukadar yorum yetmiş sanırım

Adamdan konuşmak için talep gelmiyor toparlanıp evi terketmiş üstüne birde dayak atmış ve siz barışma konusunda kararsızsınız..
Karşı taraf çoktan kararını vermiş zaten siZede fikrinizi sormamış neyi konuşacaksınız daha?

arkadaşlar bi ailede şiddet varsa lafın geri kalanının hiç bi önemi yok ben 20 yaşımdayım kendimi bildim bileli şiddet evimizde hep var mutluda olduk ama yaşanmıyo hep bu şekilde .annemle babam sınırının son haddinde .bişey daha olsa ipler kopacak durumda iyisimi sorun çıktımı ya halledin meseleyi yada ayrılın daha fazla endinizi yormaya gerek yok çünkü olan bize, çocuklara oluyo

Yahu adam tenezzul edip,konusmak bile istememiski sizinle.ustelik darp edilmissiniz.rapor var elinizde.ne icin kararsiz kaldiniz merak ettim dogrusu...

Git konuş bence kabul etmezse ikna et artık ,barışırsanız bol bol dayak yer oturursun olacağı bu ,sevgiler......

bence bu dayak yiyip ayrılamayan kadınları bir beyin cerrahına yönlendirmeli.

konuyu açan güzel kardeşim, sen ne konuşmayı düşünüyorsun o adamla.
1: kusura bakma kocacığım bir daha vurduğunda ağlamayacağım
2: kusura bakma kocacığım bir daha döversen sesimi çıkarmayacağım.
3: beni dövdüğün için senden özür dilerim, barışalım mı?

eğer özrünüzü kabul ederse
siz: hi hi hi hi hadi el ele tutuşup mutluluk yuvamıza aşk yuvamıza gidelim hihihihi mi diyeceksiniz.

size bir şey söyleyeyim mi erkekler dayak attiklari kadının tepkisizliğini gördüklerin de : vay anasını kadına bak ne kadar erdemli dövdüm sövdüm helal olsun yine beni terk etmedi diye düşünmez.
: o kadar dövdüm hala karşımda ezik silik bir şekilde duruyor gözümde 5 kuruşluk değeri bile yok der.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Back
X