arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 11. günüm test yaptık 87,68 çıktı,9. gün 51,41 di ikiye katlamamış,normal mi çok kötüyüm benim gibi buna benzer değerler gören var mı ne yapmalıyım
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 11. günüm test yaptık 87,68 çıktı,9. gün 51,41 di ikiye katlamamış,normal mi çok kötüyüm benim gibi buna benzer değerler gören var mı ne yapmalıyım
doktor aradı,ikinci değer biraz düşük,sınırda dedi,kasıklarınız ağrıyormu dedi ben 2 gündür ağrımadığını söyledim,dış gebelik olma ihtimalinden dolayı sordum dedi,biz şimdi normal gebelikmiş gibi davranalım dedi. ,2 gün sonra tekrar test yapmamı istedi.
moda mod tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)
gerçekten mi canım,bu değerlerle bide ikiz,tebrikler,ama doktor dış gebelikten şüphelendi,çok korkuyorum, bu 5. denemem,ilk kez pozitif gördüm,o da sağlıklı olsa keşke,bu 2 gün nasıl geçecek,dayanamıyorum artık bu acılara
gerçekten mi canım,bu değerlerle bide ikiz,tebrikler,ama doktor dış gebelikten şüphelendi,çok korkuyorum, bu 5. denemem,ilk kez pozitif gördüm,o da sağlıklı olsa keşke,bu 2 gün nasıl geçecek,dayanamıyorum artık bu acılara
canım içini ferah tut.. Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek..dua et bol bol..artış var sonuçta..stres yapmamaya çalış
yalandan değil tabi gerçek canım..ben bu sitede uzun zamandır varım ve değerlerimi hep sitede paylaşmışımdır...tanırlar,bilirler beni..dr. un da yanılıyor olma ihtimalini düşün..bana da bu değerlerim yüzünden kimyasal gebelik diyen dr. olmuştu... önemli olan katlanmanın olması..
benim de hiç ağrım olmadı canımm ama üzlme bebeğin seninle ben çok ağladım hiç bir şey yemedim ama sonuç ortada bol bol dua et ağrı ve lekelenme varsa ozaman telaşlan derimmm şuan her şey normal
İçinizi rahat tutun. Stresin olumsuz etkisi daha buyuktur. Herkesin degerleri farkli oluyor.
günaydın arkadaşlar,herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ,bu sene içinde doğacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
bugün daha iyiyim,yarını bekliyorum merakla,inşallah değerim güzel katlanır bu sefer,dün son progestan iğnem yapıldı,bu sabah crinone jele başladım,hamile gibi yani,hayırlısı,dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?