acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

ecrennnn

Rabbimin mucizeleri;canım kızım ve ikiz bebeklerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
1.250
1.166
198
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 11. günüm test yaptık 87,68 çıktı,9. gün 51,41 di ikiye katlamamış,normal mi çok kötüyüm benim gibi buna benzer değerler gören var mı ne yapmalıyım

%60 artmış olması gerektiğini söylüyolar seninde öyle olmuş inşllh kat kat artar.yani değerini üzülme bence ..

Son düzenleme:
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 11. günüm test yaptık 87,68 çıktı,9. gün 51,41 di ikiye katlamamış,normal mi çok kötüyüm benim gibi buna benzer değerler gören var mı ne yapmalıyım

canım senin aşamandan bende geçtim değerlerimi yazayım

12.gün 115
14.gün 159
16.gün 417 yani hiç belli olmuyor bendayanamayp 13. gün felan yaptırdım 16. güne kadar berbat tı çok ağladım hiç ümidim kalmadı ama rabbim veriyor işte şuan kısmet olursa bir oğlum olacak senin de katlayacak inşallahh

bencede hiççççç üzülme değerin bence gayet normal...bii kaç testten sonra değerin kat kat artar cnm inşallah rahat ol bol şans

gayet normal canımcım benim 10. gün 75 di senin 80 küsürlerde
içini sıkma bebişin etkilenmesin :))))))))

doktor aradı,ikinci değer biraz düşük,sınırda dedi,kasıklarınız ağrıyormu dedi ben 2 gündür ağrımadığını söyledim,dış gebelik olma ihtimalinden dolayı sordum dedi,biz şimdi normal gebelikmiş gibi davranalım dedi. ,2 gün sonra tekrar test yapmamı istedi.

benim de hiç ağrım olmadı canımm ama üzlme bebeğin seninle ben çok ağladım hiç bir şey yemedim ama sonuç ortada bol bol dua et ağrı ve lekelenme varsa ozaman telaşlan derimmm şuan her şey normal

moda mod tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)

Son düzenleme:
moda mod tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)

gerçekten mi canım,bu değerlerle bide ikiz,tebrikler,ama doktor dış gebelikten şüphelendi,çok korkuyorum, bu 5. denemem,ilk kez pozitif gördüm,o da sağlıklı olsa keşke,bu 2 gün nasıl geçecek,dayanamıyorum artık bu acılara

canım içini ferah tut.. Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek..dua et bol bol..artış var sonuçta..stres yapmamaya çalış

yalandan değil tabi gerçek canım..ben bu sitede uzun zamandır varım ve değerlerimi hep sitede paylaşmışımdır...tanırlar,bilirler beni..dr. un da yanılıyor olma ihtimalini düşün..bana da bu değerlerim yüzünden kimyasal gebelik diyen dr. olmuştu... önemli olan katlanmanın olması..

sana inanıyorum canım lafın gelişi şaşkınlıktan dedim,inşallah benim ki de senin ki gibi gebelikle sonuçlanır,teşekkürler

benim de hiç ağrım olmadı canımm ama üzlme bebeğin seninle ben çok ağladım hiç bir şey yemedim ama sonuç ortada bol bol dua et ağrı ve lekelenme varsa ozaman telaşlan derimmm şuan her şey normal

lekelenme kanama yok çok şükür kasıklarda ince sızılar batmalar oluyor,belim ağrıyor.son günlerde o kadar acıkıyordum ki sürekli yiyordum,bugün moral bozukluğunda acıksam bile yiyemiyorum kendimi zorluyorum

İçinizi rahat tutun. Stresin olumsuz etkisi daha buyuktur. Herkesin degerleri farkli oluyor.

öğrendiğimde çok ağladım şimdi desteklerinizle daha iyiyim,doktor değer sınırda dedi,araştırdım en az yüzde 66 artış olması gerekiyormuş,benimki de yüzde 66 nın 3 değer üstünde hayırlısı,korkuyorum iki gün önce pozitif diye sevinirken şimdi dış gebelik korkusu korkunç

günaydın arkadaşlar,herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ,bu sene içinde doğacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
bugün daha iyiyim,yarını bekliyorum merakla,inşallah değerim güzel katlanır bu sefer,dün son progestan iğnem yapıldı,bu sabah crinone jele başladım,hamile gibi yani,hayırlısı,dua edin lütfen...

canım iyiakşamlar....herkesin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah...sevindim bugün daha iyi olmana tabii iyi olacaksın cnm değerin görbak yarın kat kat artmış olacak allh ın izniyle...benmde tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı bii kaç hafta önce...bugün kontrolüm vrdı dr. gittim biraz ara verelim kendiliğindende olabilir dedi...ilk denememdi...çok umutlanmıştım ama kısmet böyleymiş.rabbim hiç bii kulunu üzmez vardır bundada hayır...yarın sevinçli haberlerini bekliyorum canım...iyiakşamlar

inşallah tahlil sonucun daha da artar da sen de bebeğini özlemle beklersin cnm
sonuçtan bizi de haberdar et tatlım olur mu bu gece senin için dua etmeyi unutmiicam
Allaha emanet ol.herkesin kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…