Acill burun estetiginden sonra burun deliklerim farkli

Antalyali_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
121
19
28
Selam arkadaslar bugün buraya daha yeni üyü oldum, cünkü okadar cok üzgünümki ameliyatdan sonra burun deliklerim cok farkli. Ben kapali bir burun estetigi gecirdim, suan tam 2 ay oldu ve sol tarafim önden bakinca resmen yukarida kaliyor. Bu ilk görüste cok belli oluyor. Doktoruma sordum bu inicek diyor. Ama o kadar cok korkuyorumki böyle kalicam diye. Nolur bana yardimci olun. Böyle birsey yasayan varmi ??

Eklentiler

• thumbnail_IMG_1606.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 2.348
Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Çevremde burun ameliyatı olan çok kişi var, o sebeple biliyorum nerden baksan 1 yıla kadar burun tam iyileşmiyor.. Ama inşallah ameliyatı yapan doktor iyi bi doktordur. Burun ameliyatı çok önemli bir konudur çünkü. Aslında bi resim atsanız? En azından ona göre fikir versek

Cvp verdiginiz icin cok tsk ederim. Sanirim buraya bi resim yüklemem lazim cesaretimi toplayip. Doktorum bu gecicek diyor cünkü sol tarafta cok sislik var ve oradan et beni cikardi ama ben yinede pek güvenemiyorum cünkü cok korkuyorum.

cvp verdiginiz icin cok tsk ederim.... yükledim

Burun kötü durmuyor, o eşitsizlik ödem’den sebepse geçicidir ve orantıya ulaşır sonrasında, umarım öyledir yani. Doktorunuza danışmaya devam edin ama.
Tskler....benim icin cok kötü duruyor ve yeni bi ameliyat gecirmek istemiyorum...Insallah öyledir icimdeki korku bi türlü gecmiyor ve güvenemiyorum..

Tskler....benim icin cok kötü duruyor ve yeni bi ameliyat gecirmek istemiyorum...Insallah öyledir icimdeki korku bi türlü gecmiyor ve güvenemiyorum..
Ya bu burun ameliyatlarını hani gerçekten bu işin ehli olan doktorlara yaptırmak lazım. Çünkü aaa olmamış hadi kesip tekrar yapalım’ olmuyor konu burun olunca. İnşallah öyle bir şanssızlık yaşamazsınız, dediğim gibi yine bence çok kötü durmuyor

Doktorum burun bogaz kulak cerrahi ama sanirim bu iyilesme dönemi kisiye göre degisiyor

Yaa benim de sizinki gibi duruyor bakın benim de sol taraftaki burun kanadı ukarı doğru ve burun sırtina doğru eğilmis çok komik duruyor sag taraf bu kadar düzgün iken sol taraf nasıl bu kadar başka olabilir çok komik duruyor psikolojim bozuldu

Eklentiler

• GAG-1607451162024.webp
    46 KB · Görüntüleme: 572
  • IMG_20201208_210536_154.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 592
cok gecmis olsun evetttt ( ayni sorun bendede var suan tam 2 ay oldu ve haala gecmedi...delirmek üzereyim....sizin kac ay oldu??? bende kapali teknik yapdi sizinde öylemi acaba

Kapalı teknik nasıl oluyor önden dikiş açılmamasina mi deniyor çok bilmiyorum terimlerini benim burun ucunda dikişler var açık teknik oluyor sanırım benimki. Bu pazar bir ay olacak ama hala daha hem önde iğrenç izler var hem de burun icim hala sızlıyor ve kötü koku var içinde olup olacağıma bin pişman oldum ben şimdi de asimetriklik çıktı başıma kafayı yicem doktora soru da soramiyorum ne desem eski burnunu unuttun galiba diyor ağzıma tepiyor bide olan insanlar memnundu ben şu an çürük elma oldum resmen

Evet sanirim ozaman kapali teknikdi. Benim burunumun sol tarafindan et parcalari cikardi ve resmen asimetri sorunum var simdi. Daha öncesinde böyle bi sorunum yoktu tek burun kemigi vardi o gitti baska sorun geldi...aynen delircem sonunda. Doktora sorunca bu 6 ve 9 ay icinde gecicek diyor ve ayni sizin doktorunuz gibi bana eski burunumu gösteriyor....burun delikleri kalicak diye cok korkuyorum

Ama bence siz yine doktorunuzla konusun

Merhaba geçmiş olsun ,doktorunuzu dinleyin bence ödemden dolayı olabilir inince gecicektir biraz daha beklemenizi tavsiye ederim,hangi Dr oldunuz çok güzel olmuş dikkatli bakilmasa belli olmuyor zaten

Kötü koku dikişleriniz erimeye başladığı için oluyor. Bende de olmuştu, geçiyor. Asimetri de inşallah ödemdendir diye umuyorum. Çok geçmiş olsun :)

Benim de bi taraf kalkık duruyordu. Şimdi üçüncü aydayım neredeyse hiç fark yok gibi. Biraz daha sabredin, geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…