Acill yardim edin lutfen

Evinadilemin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
11
0
1
28
Ben suan bosanma asamasindayim. Ailemin yanina gelirken benim kullandigim telefonum vardi ve hat bana aitti.Hatti kirdim 've yeni bir hat aldim esim bana ulasmasin diye.Ama esim o kirdigim hatti tekrar cikarmis ve benim onayim olmadan .Ben o hatti kapattim fakat watsapta giris yaptigi icin telefonda oyle kalmis .Ben simdi ne yapabilirim acil yardiminizi istiyorum!!!watsaptan cikis olsun istiyorum .

Hat sizin üstünüze değil demek ki eş yeniden cikartabilmiş hatti.
Yeni numaranızla yakınlarınıza mesaj atarsınız,eski numarayı ve tabi ki wpı kullanmadiginiza dair..
Başka birşey yapamazsınız.

Size karşı kullanabilecek bişey mi bulmaya çalışıyor?
Hat sizin üzerinizeyse nasıl açtırdı?

Hat iptali için bayilere yazılı başvuru yapmak gerek miyor mu?

Adamın cihazını elinize almadan onu iptal ettirmeniz zor. Oradan size saçma sapan mesaj atıp, sizin ağzınızdan dediğini de iddia edebilir. Avukatınız var mı? Belge aldınız mı kapattığımıza dair? Yeni hattı ne zamandır kullanıyorsunuz? Hattı yeni aldığınızı da mutlaka belgeleriniz hazır dursun. Annenizin telefonundan vs ona mesaj yazarak bu yaptığını- sizin hattınızı, Simi kopyaladığını vs whatsapp uygulaması yüklediğini gördüğünüzü söyleyip şikayet edeceğinizi söyleyin. Siz adamdan kaçmaya mı çalışıyorsunuz?

Whatsapp uygulamasında yardım kısmı var. Eğer siz bir önceki whatsapp uygulaması olan telefonu kullanıyorsanız zaten oradan şikayetinizi yazın. Belki size bir barkod vs gönderip sizin kimliği doğrularlar. Hangi cihazdan giriş yapıldığını anlaşılabilir.

Evet ozel avukat tuttum ona soyledim ama yazili bir belge almadim mesaj atmiyorum ona avukatim hic bir sekilde konusup mesaj atmayin dedi

Hattinizi iptal ettirin
Sonra da whatsapp ile iletişime geçin.
Hattınızla ne zorunuz vardi?

Hatti kapattim ama watsapta acik gorunuyor nasil kapatabilirim
Watsapı kullandığınız telefon kendi telefonunuzsa hattı kapatsanız bile watsap aynı numarayla varolmaya devam ediyor, yani telefona yüklenmişse aynı şekilde kullanılıyor hat olmadan. Sizin telefonunuzda olan watsap ayarlarından kapatmanız lazım. Karışık oldu sanki ama diğer hatta kayıtlı watsap telefonunuzda yüklüyse oradaki ayarlardan kapatılıyor

İnternette başkasının watsap hesabını kapatma diye siteler var link koymaya çalıştım ama beceremedim, diyelim ki telefon çalındı nasıl olur falan gibi bi oralarda bakın isterseniz

Vatsap hat kapalı olsa da kullanılabilen bir şey. Yani siz hesabı silmediginiz durumda hattı ister kırın ister yakın o vatsap hesabı açık kalmaya devam eder. Çıkış yapmadan bıraktınız herhsld telefonu. Eşiniz hattı yeniden çıkarmamış bile olabilir.

Ama şöyle bir şey yapılabilir. Hat sizin üzerinize ise hemen gidip aynı operatörün bayiisinden yenisini çıkartın. Telefonunuzun kaybolduğunu söyleyin. Hattı aynı gün verirler diye düşünüyorum. Hattı kendi telefonunuza takip vatsapi kendi telefonunuza kurup karşı taraftaki hesabın kapanmasını sağlayın. O hesabı kapatmadan hatla ilgili kapatma işlemi yapmayın çünkü hattı kapatsanız bile vatsaptam çıkış yapmazsaniz vatsap açık kalmaya devam eder. Vatsapi kendi telefonunuza kurduktan sonra ayarlardan hesabımı sil deyin ve silin. Bir kod geliyor sanırım hesabı silerken, o yüzden hattı kapatmadan önce yapın bunu. Hemen akabinde müşteri hizmetlerini arayıp elinizdeki numarayi iptal ettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…