Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Herkese merhaba. Yeni konu açmak yerine yorum yazayım dedim takp eden arkadaşlara bildirim gidiyormuş böylece. En son kaynimgil geldi demstim babam kesin bir dille yollamadi beni. Iyi ki de yollamamis. Dun gece eşim ve halasi gorumcelerm ve eşleri gekdi. Uygun bir dille bir daha aynı evde yapamacagi mi bana çok karistirdigini söyledim. Buraya yazdıkları mi da söyledim. Beddua vs. Ve bir karar aldik. Her ay 1 evladinda kalsın dediler. Eşimle de konuştum zaten anmemde artık gitmek istiyor sadece burda kalmak istemiyor artık dedi. Bende tamam dedim. Ve suan artık EVIMIN TEK KADINIYIM...... Bu mutluluğu size anlatamam yemin ederim. Ilk defa çamaşır makinadina çamaşır atıp yikadim. Evimi istediğim gibi yaptım örtüleri hep kaldırdım. Allahım neden güzel şeyler kavgayla olmak zorunda olmasa keşke... birde gorumcelrmden küçük olanı biraz soğuk davranıyor konuşuyor ama eskisi gibi değil pek. Hemen yan binada. Diğerleri aynı eskisi gibi güleryüzlü. Neyse herkese teşekkür ederim.

Iki söze kanip tekrar gittin demek. Kizina yazik ama hakkinizda hayirlisi. Ne diyim. Babana üzüldüm tek ve kizina

Ben demiştim sen dönersin diye :) öyle de oldu.

Aferin.

O bir ayi bile kabul etmicektin sen.
Madem babani ezip gittin o kizina beddua edilen eve o zaman ilk is kv ne kadar esyasi varsa kaldir koy bir köseye. Kendine ait odasi varsa o odayi boz. Cocuk odasi mi yaparsin ne odasi yaparsan yap ama kv odasi olmasin. Madem ayda bir gelecek yatsin koltukda. Kocan da tek kelime ederse geldigim gibi geri giderim de. Git gerekirsede. Ayrica o evdeki esyalari a dan z ye degistir. Sana ev kurulmamis sen kv evine gitmissin.

asla dönmem çok beklersiniz diye çemkiriyodun herkese. şiddet uygulayan sana sahip çıkmayan herife geri dönmek için can atıyodun zaten. hiç şaşırmadım. sorun kv olarak görüyosun ama sorun eşin bunu. göremiyosun malesef. hakettiğini yaşıyosun. makineye çamaşır atıp süpürge yaparak kadınlığını hissedersin artık

1 ayı neden kabul ettin???? Uzun zaman senşn yanında kalmış zaten bence hata etmişsin kv ye ayrı ev açılmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…