Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Şimdi eski konularına baktım evet evlerine bi hizmetçi lazımmış seni almışlar ;üstüne kvdenden küfür hakaret .Kocanda ayrı bi hikaye.
Yaşantı mı şimdi senin ki ?İnsan hayata bi kere gelir üzüldüm sana .

Kaynın ve görümcen ağlamasın da kim ağlasın :)
Anaları başlarına kaldı, ağlarlar tabiki...
Görümcenin kaynanası tutuşur tabi, oğlunun düzeni bozulur korkusuyla.
Sen zannediyor musun ki seni düşünen var o aileden?
Seni düşünen baban var ne şanslısın ki.
Ellerini öp babacığının.
Çıkma sakın lafından.

O babayi ellerinden öperim...Helal olsun cidden Baba dedigin böyle olur. Esinin ailesi daha cok aglar. Simdi annelerine bakmak zorundalar

eski konularını acta oku allah askına bu yasında kim ister kaynanayla oturmak hakret yemek vs vs abisi geldi, diye kendince icten ice sevinmissin abisi yengesi sanamı geldi zannediypsun baslarına kalcak diye geldi

yazık babana valla esin eayrı ev tutcam dese bile bence kabul etme

Kaynın, görümcen o evde neler neler çektin o zaman niye oturup ağlamadılar. Sakın kanma bınlara. Baban arkanda bu nasıl bir şans biliyorsun değil mi? Bir işe gir, davanı aç,yoluna bak. Bırak kim nerede ağlarsa ağlasın. Artık ağlayan,üzülen sen olma.

Çocuğuna beddua edilmesine göz yuman sana o.... Diyen pez.... Kocana dönme anasıyla yaşasın pislik eski konuları okudumda yazık yani sinir oldum

Esinizle kavga etmis olabilirsiniz ama kayninizin sucu ne? Yani kaynim babam gibidir demissiniz bence cvp vermemek ona saygısızlik olur. Yani onlar sana kotu davranmis onlar yuzunden esinle kavga etmis olsan acma derim ama onlarin sana bir kotulugu olmamisken esinle aran bozukdu diye sulalesini de silmen bana yanlis geliyor.

Kusura bakmayin da o "baba gibi" kayni buna eziyet edildigi sirada acaba nerdeydi? Istedigin siddetin her türlüsü var ve bunlar aile icinde muhakkak bilinen seyler. Neden simdi ortaya atiliyorlar. Adam olsalardi zamaninda araya girip annelerine birsey derlerdi. Veya kardeslerine. Tabi üstüne yüklenecek saf gelin gitti. Etekler tutustu. Sülalesi bir ise yaramamis. Bu saatdan sonra da uzak dursunlar

Bunun altına imzamı atarım. Babası gibiyse neden koruyup kollamamış. Şimdi korkuyolardır kaynana gelip bizde kalacak diye, değer verseydiler eziyet edilirken gelirdiler.

Gitme sakın babanın evinde değer veren ailen okur am eş evinde kusur bakma ama sadece hizmetçi muamelesi görüyorsun

Şimdiye kadar akılları neredeymiş ... iş işten geçtikten sonra. Yeni hizmetmi bulsunlar analarına ..

Babanı dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…