- 7 Temmuz 2009
- 1.444
- 2.224
- 658
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Kaynın, görümcen o evde neler neler çektin o zaman niye oturup ağlamadılar. Sakın kanma bınlara. Baban arkanda bu nasıl bir şans biliyorsun değil mi? Bir işe gir, davanı aç,yoluna bak. Bırak kim nerede ağlarsa ağlasın. Artık ağlayan,üzülen sen olma.Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Esinizle kavga etmis olabilirsiniz ama kayninizin sucu ne? Yani kaynim babam gibidir demissiniz bence cvp vermemek ona saygısızlik olur. Yani onlar sana kotu davranmis onlar yuzunden esinle kavga etmis olsan acma derim ama onlarin sana bir kotulugu olmamisken esinle aran bozukdu diye sulalesini de silmen bana yanlis geliyor.Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
Esinizle kavga etmis olabilirsiniz ama kayninizin sucu ne? Yani kaynim babam gibidir demissiniz bence cvp vermemek ona saygısızlik olur. Yani onlar sana kotu davranmis onlar yuzunden esinle kavga etmis olsan acma derim ama onlarin sana bir kotulugu olmamisken esinle aran bozukdu diye sulalesini de silmen bana yanlis geliyor.
Kusura bakmayin da o "baba gibi" kayni buna eziyet edildigi sirada acaba nerdeydi? Istedigin siddetin her türlüsü var ve bunlar aile icinde muhakkak bilinen seyler. Neden simdi ortaya atiliyorlar. Adam olsalardi zamaninda araya girip annelerine birsey derlerdi. Veya kardeslerine. Tabi üstüne yüklenecek saf gelin gitti. Etekler tutustu. Sülalesi bir ise yaramamis. Bu saatdan sonra da uzak dursunlar
Şimdiye kadar akılları neredeymiş ... iş işten geçtikten sonra. Yeni hizmetmi bulsunlar analarına ..Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Babanı dinle.Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?