Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Onlarla bi sıkıntınız yoksa açın kesin kararınızı söyleyin çocuğunuzun amcası sonuçta arayıp sormaları gayet normal belki bi ihtiyacın var mı dicekler onların suçu yok yaşadığınız şeylerde ha açtınız canınızı sıktılar bi daha açmazsınız olur biter

Ne alakası var? Hayatınız boyunca insanların laflarıyla mı hareket edeceksiniz? Hiç mi kendi fikrini doğrularınız yok?
Neden böyle edildiğinize cidden şaşmamak gerek. !
Ben eğer konuşmayı bayanın kendisi yaparsa ikna olacağını düşünüyorum .
O yüzden iyice emin olana kadar kendisi açmamalı telefonları. Ya da baba si açmalı.

Kaynin seni degil karisini seviyor. sen gidersen bir daha nerden es bulacaklar anasina hizmetci bulacaklar. mecbur kayninin karisi hizmetci olur. beni aramayin bosanma davasi accam mahkemede gorusuruz yazip engelleyin. sakin donme ayni sorunlari yasayacaksin. bir dahakine baba evine donmeyede yüzün olmaz. buraya yazmayada yüzün olmaz.

Ben eğer konuşmayı bayanın kendisi yaparsa ikna olacağını düşünüyorum .
O yüzden iyice emin olana kadar kendisi açmamalı telefonları. Ya da baba si açmalı.
Neden ikna olsun ki? Kendi kararından gayet emin. Neler yaşadığı da ortada. Bu durumda kalkıp ikna oluyorsa zaten şimdi bile kalkıp evine gider.

Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum
Siz de yazın “ kime sordunuz da emirvaki yapıyorsunuz? Buyrun çayımızı için ama asla benim adıma karar vermeyin, kararım nettir, uzatmayın yoksa çok çirkin şeyler olacak”
Bu kadar net!

Açın telefonları baba gibi biri ise kaynınız skneadan biz aradık o dönmedi derler . Açıp söyleyin bunları bunları yaşadım dönmeyeceğim diye .

Telefonlari acin ve konusun.susarak birsey cozulmez.babanizin arkasina siginmayin sizde bir bireysiniz anlatin herseyi.dik durun kendinizi ifade edin hakliyken haksiz duruma dusmeyin.bagirip cagirmadan anlatin tum biriktirdiklerinizi.hakkinizda hayirlisi olsun.babanizi da tebrik ederim cok sanslisiniz bunu unutmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…