- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kaynin seni çok seviyor ve herseyi biliyor peki kvni niye yanlarina hiç almıyorlar hep sizinle?Öyle yaptım
Canim kızmış olsaydi anne gel az da bizde kal diyebilirdi. Timsah gözyaşları bunlar sen gittin ya herkesin düzeni bozuldu şimdi.Aslında çok kızmıştı kvdeme birdaha bu kızı uzmeyin demişti
Allah razı olsunAynen boyle devam sabir edin insAllah gececek bu zor gunler bir an once kurtulmaniz icin duaciyim.
Ben eğer konuşmayı bayanın kendisi yaparsa ikna olacağını düşünüyorum .Ne alakası var? Hayatınız boyunca insanların laflarıyla mı hareket edeceksiniz? Hiç mi kendi fikrini doğrularınız yok?
Neden böyle edildiğinize cidden şaşmamak gerek. !
Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorumbu insanları bu kadar önemseme hepsi ayrıldığinda canavara donusecek.baban haklı dönme telefonunu değiştir aramasinlar.
Sizi ikna etmeye çalışacaklardır lütfen ama lütfen kızınızı o cehenneme geri götürmeyin .Evet babamda öyle dedi ama suan evde yok
Neden ikna olsun ki? Kendi kararından gayet emin. Neler yaşadığı da ortada. Bu durumda kalkıp ikna oluyorsa zaten şimdi bile kalkıp evine gider.Ben eğer konuşmayı bayanın kendisi yaparsa ikna olacağını düşünüyorum .
O yüzden iyice emin olana kadar kendisi açmamalı telefonları. Ya da baba si açmalı.
Bence de gelip seni alicam yazmış kaynim ama ben gitmycmm!Canim kızmış olsaydi anne gel az da bizde kal diyebilirdi. Timsah gözyaşları bunlar sen gittin ya herkesin düzeni bozuldu şimdi.
Siz de yazın “ kime sordunuz da emirvaki yapıyorsunuz? Buyrun çayımızı için ama asla benim adıma karar vermeyin, kararım nettir, uzatmayın yoksa çok çirkin şeyler olacak”Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum
Asla gitmeyi dusunmiyorum. Cok haklısınız kaynim akşam seni yengenle alicaz yazmış. Asla gtmycem. Tekrar elleri bos doneceklerNeden ikna olsun ki? Kendi kararından gayet emin. Neler yaşadığı da ortada. Bu durumda kalkıp ikna oluyorsa zaten şimdi bile kalkıp evine gider.
Inşallah emindir ya bana dönecekmiş gibi geliyor inşallah dönmez ama .Neden ikna olsun ki? Kendi kararından gayet emin. Neler yaşadığı da ortada. Bu durumda kalkıp ikna oluyorsa zaten şimdi bile kalkıp evine gider.
Gitmemelisin zaten bu tartışmaya bile açık değil de, seni almaya gelmesi gereken kocan olmalı kaynın değil. Burdan bile anla düzenleri nasıl bozulmuş nasıl tutuşmuşlar.Bence de gelip seni alicam yazmış kaynim ama ben gitmycmm!
Yok donmycem arkadadmInşallah emindir ya bana dönecekmiş gibi geliyor inşallah dönmez ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?