Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

İyide burda bişey yokki. Bende sandımki eşin yalvar yakar oldu, şartlarını kabul ediyorum geri dön falan dedi. Kaynın aramış eeee neden aramasın anasına bedava hizmetçi lazım. Şimdi anası kendisi kalkıp suyunu falan alıyordur. Sünnet düğünü için misafirlere koşturacak getirecek götürecek birisi lazımdır, misafirler gittiyse evin temizlenmesi gerekiyordur. Ya bırakın Allah aşkına ararlarsa arasınlar. Kapatın telefonu. Gelsinler akşama söyleyin pat pat istemiyorum ben oğlunuza köle ananıza hizmetçi değilim deyin.

Bence içten içe dönmek istiyorsunuz siz. Kabul etmiyorsunuz. Eğer öyle bir niyetiniz varsa. Şunları düşünün; aşağılandığınızı, hor görüldüğünüzü, sevilmediğinizi, asla vede asla orasının sizin eviniz olamayacağını, namusunuza o..u diyerek laf söylendiğini, kıymetli olmadığınızı

Lütfen kendine bi iyilik yap DÖNME...

başlıktan bile heyecanın o kadar belli ki bak onların hiçbiri seni sevmiyor biri seni baban gibi seviyor olsa senin yediğin dayaklardan sonra alır kendi seni annene babana götürürdü kendini kandırma seni arama sebepleri farklı kimse sen gibi onları çekmez hizmet etmez asla cevap verme dönme

işine gelmeyincede hakaret beddua sana kaç kere dendi yeni konu açma, eski konundan devam et diye. Mune

Baban gibiyse alıp annesini konuşsaydı. Devirli baksaydınız, sizde biraz nefes alırdınız. Sizi saf bulmuşlar tüm sorumluluğu yükleyip kenara çıkmışlar. Hala kaynım babam, görümcem ablam.... Bırakın bunları. Dağ gibi ailen var, sana sahip çıkan onların sıfatlarını hakketmeyen insanlara yükleme. Geri dönmezsin inşallah

Herkesi bir korku sardı demek ki. Kaynın ve eltin kayınvalidenin onların başına kalacağını biliyor, kayınvaliden işleri yapmakta zorlanmaya başlamıştır, eşinin gönlünü edecek kimse de yok. Pamuk prensesi pardon külkedisini geri istiyorlar hizmetçilik için durum bu.

Kaba tabirle tutusmuslar ustlerine kalacak diye. Pamukprenses te hala kendisini dusunduklerini saniyor.

Bütün konularını okudum ve acayip gerildim. Herşeyden önce sizin kızınız var ona en iyi siz bakarsınız, bj kadar zaman o evde durmanız hata, bunu da yaşınıza veriyorum ve anladığım kadaryla pek hakkını arayan birisi de değilsiniz, kocanızdan hala karşılık bekliyorsunuz gibime geliyor. O adam sizi sevmiyor gayet belli lütfen dönmeyin ve kızınız için daha güçlü bir kişiliğe bürünün babanız ve anneniz olmasaydı ne olacaktı? Külkedisi gibi yaşamlar ancak masallarda olur.
Lütfen biraz kendinize güvenin ve güçlü durun. Başkalarının arkasına gizlenmeyin hakkınızı arayın. Kırıcı bir şey dediysem kusura bakmayın tek derdim biraz dediğinizin arkasında durun ve yaşadıklarınızı unutmayın ve kızınız için kendinizi savunmayı öğrenin, ya sizin çocuğunuza gelse bir şey o zaman da sessiz durup buradan cevap mı arayacaksınız. Kendi kendinize yetmeyi öğrenin. Gerçek hayatta görsem o dünürleri ben paralarım, aileniz yine iyi sabretmiş hiç birşey yapmamışlar.

Hepsini engelle gitsin. Gerekiyorsa cep telefonunu babana ver. Seni o kadar cok sevseydi kaynin ve digerleri zamaninda araya girer müdahele ederlerdi. Kendini kandirma

Konularınızı bilmiyorum. Geriye dönüp araştırıp tek tek okumak gibi bir niyetim de yok. O yüzden kısa bir özet geçseydiniz güzel olurdu. Yapacağım yorum bu yüzden eksik olabilir.

Size ne yaptılar ne oldu bilmiyorum ama ne babanızın nede başkasının fikriyle iş yapmayın. Eğer kendi beyninizde bu evlilik bitmişse bitirin.

O eve geri dönmeyin net.Basın engeli direkt, kayınvalide üstümüze kalır diye tutuşmuşlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…