Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 günde 5 defa benzer birşey geldi bende de. Hatta ilk geldiğinde dedim aha nişanım geldi. Benimki jel gibi bir kısmı kahverengimsi. Ama nişan gelmesinden sonra Doğumun başlaması günler sürebiliyormuş o nedenle çok üstünde durmadım. (Bu arada nişan tek seferde de gelebilirmiş zamana yayılacakta) su boşalması olmadıysa ya da sancınız yoksa yada kanamanız o zaman panikleyecek bir durum yok. Benim doktorum öyle demişti en azındanKızlar 39+2 günlük hamileyim. Yemek yaparken bacağım da bi islaklik hissettim terledim sandım. Tuvalete gittim sarımsı jel gibi plastik gibi bi şey gelmiş Nisan olabilir mi yardimci olun lütfen
Fazlaysa Evet hastaneye.. pantolonuNa kadar islatiyorsa baya çoksa. .. anlaRsin zaten1Kızlar 39+2 günlük hamileyim. Yemek yaparken bacağım da bi islaklik hissettim terledim sandım. Tuvalete gittim sarımsı jel gibi plastik gibi bi şey gelmiş Nisan olabilir mi yardimci olun lütfen
Ne alaka benim yesilimsi gelmişti... renge takiama lazmCanım senin için araştırdım nişan olması için açık kırmızı ya da pembe renkli olması gerekiyormuş sanırım
nişan doğumdan 1 saat önce de gelebiliyor 1 hafta önce de. Hastaneye gitmekte acele etmeyin sancinizin yada suyunuzun gelmesini bekleyin derim ben. Çünkü hastanede sancı çekmek kadar kotu bisey yok hic bi yere sığamıyor beni sezeryana alin diye yalvarıyorsun. En azından evinde sıcak suyla dus alıp koltuğa uzanip daha rahat geçirebilirsiniz kasilmalarinizi. Nette çok araştırma yapmıştım çoğu doktor, ebe bu görüşte. Doktorunuzla irtibat halinde olunKızlar 39+2 günlük hamileyim. Yemek yaparken bacağım da bi islaklik hissettim terledim sandım. Tuvalete gittim sarımsı jel gibi plastik gibi bi şey gelmiş Nisan olabilir mi yardimci olun lütfen