Çizgi bariz net canm var bence genelde 1 2 saat sonra çıkan sonuçlar geçerli değil ama senin baya net ve rengi pembe kan var bence direkMerhaba arkadaşlar acilllll cevp verirseniz sevinirim. 6 ocakta regli oldum 18 ilişkiye yasadim 8 Şubat'ta regl li olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yaptım resim ekliyrm bı bakarmisinz. İlk 5 dakika içinde cikamdi sonra ben peceteye sardım koydum 1-2 saat snra baktım iki çizgi sizce hemilemiym
Diğer teslerde hic böyle olmamıştı ilk defa böyle iki çizgiyle karsilasiyrm. İlk 5 dakika bekledim çıkmadı aman çıkmaz diyerek peceteye koydum 1-2 saat snra baktm böyle ayyy ins vardırÇizgi bariz net canm var bence genelde 1 2 saat sonra çıkan sonuçlar geçerli değil ama senin baya net ve rengi pembe kan var bence direk
10 gün geçtikten sonra çıktımı peki? Bide çizgi kayboluyorsa bebek yokmu oluyrİdrar fazla olduğundan dağılmış tekrarlama şansınız var mı? Bir de t çizgisine bir iki damla su damlatın kaybaluyor mu acaba. Normalde ilk 5 dk sonrası geçersiz sayılır ama onca test yaptım yoksa 10 gün geçse yine yoktu
Testi tekrarla ama fazla idrar damlatma 2 3 damla yeterliDiğer teslerde hic böyle olmamıştı ilk defa böyle iki çizgiyle karsilasiyrm. İlk 5 dakika bekledim çıkmadı aman çıkmaz diyerek peceteye koydum 1-2 saat snra baktm böyle ayyy ins vardırtşk ederim cnm
Testi mümkünse başka marka ile tekrarlayın. Büyük ihtimalle var bence ama garanti olsunMerhaba arkadaşlar acilllll cevp verirseniz sevinirim. 6 ocakta regli oldum 18 ilişkiye yasadim 8 Şubat'ta regl li olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yaptım resim ekliyrm bı bakarmisinz. İlk 5 dakika içinde cikamdi sonra ben peceteye sardım koydum 1-2 saat snra baktım iki çizgi sizce hemilemiym
İns vardır çok istiyrm çünkü Allah olmayanlara versin insTesti mümkünse başka marka ile tekrarlayın. Büyük ihtimalle var bence ama garanti olsun
Amin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsunİns vardır çok istiyrm çünkü Allah olmayanlara versin ins
Lafın gelişi 10 gün kuzum10 gün geçtikten sonra çıktımı peki? Bide çizgi kayboluyorsa bebek yokmu oluyr
Lafın gelişi 10 gün kuzumolmasa genelde ıkınsanda sıkınsanda o çizgi çıkmıyor anlamında dedim. Çıksa da böyle belli çıkmaz aslında . Var gibi ama umutlandırmak istemem tekrar yap bence
Çok tskederim ins vardırBence tekrar bı test yap idrarı fazla damlatmissin .ama gebelik olmasa ikinci çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum
Tşk ederim hayrlisi bakalimAdetin geciktigi icin var diye dusunuyorum AMA bu test cok kisiyi yaniltiyo.. baska markayla denemelisin yeniden
Tşk ederimBu testten bende yapmıştım ilk negatifti 2 saat sonra böyle pozitif olmuştu ama hamile değildim. Bence başka Bi test yapmalısın canım. Eğer hamilelik varsa ikinci çizgi hemen cikiyo
Canım testi tekrarla Bend e geçen yıl aynısını yaşadım sabah işe giderken yaptım 5 dk sonra bişey yoktu akşam eve geldiğimde çift çizgi çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tekrar test yaptım ama tek çizgi çıktı.testi tekrarlamadan emin olamazsın ins rabbim en yakın zamanda nasip etsinMerhaba arkadaşlar acilllll cevp verirseniz sevinirim. 6 ocakta regli oldum 18 ilişkiye yasadim 8 Şubat'ta regl li olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yaptım resim ekliyrm bı bakarmisinz. İlk 5 dakika içinde cikamdi sonra ben peceteye sardım koydum 1-2 saat snra baktım iki çizgi sizce hemilemiym
Bakalım yarın tekrardan test yapacamCanım testi tekrarla Bend e geçen yıl aynısını yaşadım sabah işe giderken yaptım 5 dk sonra bişey yoktu akşam eve geldiğimde çift çizgi çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tekrar test yaptım ama tek çizgi çıktı.testi tekrarlamadan emin olamazsın ins rabbim en yakın zamanda nasip etsin
İnşallah Rabbim gönlüne göre versinÇok tskederim ins vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?