Doğuma Hazırlık acilll fikirlerinize ihtiyacım var.doğuma bir hafta var,isme karar veremedik.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eren bence kulağınada okuturken bide peygamber efendimizin sahabelerinin isimlerinde okut güzel olur anlamıyla buyur emin koyun guvenilir olur inşallah

Eren uras kulaga cok hos geliyor ama doruk da cok guzel bir isim. Çınar ismini sevmiyorum ben. Soyadinizla soyleyince de uyuyorsa ben eren uras derim

Bende oglum icin ereni cok istemistim esim bi turlu istemedi asaf eren olsun bari dedim ama asaf oldu sadece:))ben ucunude erene uyduramadim birlikte kullanilabilir gibi gelmedi.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:)

lütfen bir fikir verin sıkıldım artık,isim olmayınca tüm hazırlıklar yarım kaldı.ÇINAR EREN mi-EREN DORUK mu-EREN URAS mı?

Cinar eren ve eren uras arasinda kararsiz kaldimm
İsim secimlerinize bayildim, soylemeden de gecemiyecegim buyuk oglunuzun ismi de cok guzel.
Kucugunde saglicakla bir avazda kucagina gelir insallah
İsimleriyle yasasinlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…