Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acilll hemde en acilinden yorum akıl artık ne verirseniz :)
Biraz esim ve cocugumla basbasa olmak istiyorum davetiniz icin tesekkurler ama gelemeyecegiz..
Bu kadar net..
Siz acikca soylemedikce ustunuze gelirler.
Eşim ve kızımla zaman geçirmek istiyorum,Yorgun’um,müsait değilim vs vs.. kayınvalidemle araba ile 5 yürüyerek on onbeş dk mesafede ayrı oturuyoruz.Bana bi zararı Yok ama yinede sürekli onlara gidelim ister.Israrda eder sizinki gibi ama istemiyorum müsait değilim der dediğimden geri adım atmam.
Bizim evimizde iki katlı kvgil sürekli kalmıyo ama.arada geliyorlar misafir gibi bekar görümcem var o kalıyor.oda Yeni işe girdi bir süre yok.ben canım isterse inerim istemezse inmem.geçen kv gelmiş gündüz uykum geldi yattım uyudum zaten birkaç saat durmuşlar ertesi gün inmedin de dün dedi valla uyudum anne dedim.hiç bişey demezler karışmazlar.yukarıyada ben çağırırsam çıkar.aramız çok iyidir zaten.sizin durum zor valla.mesafe koy arana.inmek istemiyorsan inme.
Dün gorumcem aradi canim hadi yemek yapiyoruz insene diye bende yok ablacim ben yemegimi yaptim sbelki caya ineriz dedim. Aksam ilk defa basbasa oturduk kizim ve esimle bugunde abime gidecegim .aslinda isin asli su tamam iki gun kaciyorum anliyor sonra kaynanam yukari gekiyor ve aksam yemegine 1 saat kala bende sunu pisireyim diye konusuyor mecbur burada yiyelim diyorm ve pather aksam burada oluyorlar davranislarinda tutarsizlik olmasa kadinun bi zarari yok ama tutarsız