Gelinbaşı ve Gelin Tacı Acilll Kardeşler kuaför de GelinBaşı & Makyajı yaptıran var mı?

Ozz_gee

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
68
3
286
İstanbul
Merhaba,

Kardeşler kuaförde gelin saçı ya da makyajı yaptıran var mı? Porselen makyaj yapıyorlar mı? Ayrıca Bayrampaşa da çok güzel kuaförler olduğundan bahsedilmiş tavsiye edebilecek olan var mı?

kızlar konuya cevaplarınızı bende bekliyorum bende kuaför bulamadım henüz :17:

Ben yaklaşık bir aydır araştırıyorum.. Trio , Mehmet Tatlı gibi kuaförlarin fiyatları biraz uçuk geldi. Hadi o neyse en azından salonlarından çıkardıkları bir iki örnek olsa yine bir derece güvenip gidebilirim fakat sadece katalog çekimleri ve salon fotografları var.. Onun dışında Nokta ve Fatih Saç tasarım için burada ki yorumları kuaförlerin yaptıklarına dair yorumlar gördüm. Zaten Noktaya fön için bir uğrıyım dedim o sırada yapılan makyajı hiç beğenmedim... Sem kuaför varmış bahçelievler Gelin ve Nişan paketleri 300 er TL fakat ben prova yapmam dedi, o da beni huzursuz etti , sonuçta o gün bir koşturma olacak ve beğenmediğim takdir de o kadar spreyden sonra saçımı bozduramayacağım. SSM varmış bakırköy de şimdi o ve dediğim gibi kardeşler ile görüşeceğim... Çok sıkıntıya girdim bu yüzden biraz yardımcı olabildiysem sevinirim.. Yine bir gelişme olursa yazarım..

Canım sağol yaa deneme yapmak istemiyor bence kendine güvenmeyen kuaförler bu yolu seçiyor çünkü deneme saçınla düğün günü saçın aynı olmazsa neden böyle diyeceksin deneme olmazsa böyle olur ancak bu kadar olur diyecek neden böyle dediğinde geçiştirecek bizi ben bu şekilde düşünüyorum bende çok kafa yoruyorum ama hala bi kuaför bulamadım yardım yardım:kkk:

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar;bakırköy de ödüllü bir bayan var harika saç ve makyaj yapıyor internette de çok ünlü bir bayan sabahat hn tavsiye ediyorum mutlaka gidin bir bakın google,da kuaför sabahat yazın çıkıyo ilk sayfada internet sitesi de var bu arada..

Back
X