• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll!!!!lűtfen yardım edin.....

39 yasinda ve evet ailesinin sozunden cikamiyor.Allah askina varmi bildiginiz bu yasta biri kendi kararini veremez mi?
Valla canm bence cek kendini biraz..sanirim senden cok emin buda onu bi havalara sokmus...benim o yasta tanidiklarim evli hep ve kararlarini kendi alan insanlar...ama inan bi erkek icin uzulmeye degmiyir..birak gidersegitsin...sonucta o kaybedicek....mesela benmki evlendi ama bence benim sevgim esininkinden buyuktur..tuhaf bunlar cok sevince mi nee korkup kaciyorlarr

Yaa sizce ben cokmu aptalim?bunca zaman ben hep degisecek diye umut ettim.gunlerdir agliyorum
en son madem benle evlenmiycen arama bidaha dedim.
aramiyo kac gundur
eger ben ararsam yani kabul etmis olucam evlenmeden takilicaz
gene cani sikilinca kacacak yurt disina

bu herifler evlenmeyip napcak merakediyorum ,adam neredeyse tohuma kaçacak gül gibi çıtır kızı beğenmiyo.asıl senin ailen vermez bu karta kızını.. öyle düşünmüyo bile adam ayyy çok sinirlendim ben

Valla canm bence cek kendini biraz..sanirim senden cok emin buda onu bi havalara sokmus...benim o yasta tanidiklarim evli hep ve kararlarini kendi alan insanlar...ama inan bi erkek icin uzulmeye degmiyir..birak gidersegitsin...sonucta o kaybedicek....mesela benmki evlendi ama bence benim sevgim esininkinden buyuktur..tuhaf bunlar cok sevince mi nee korkup kaciyorlarr
AYnen cnmya.aynen.dogru soyluyosun.yaa inanki mal gibi onu bekledim.sosyal hayatimi bile kisitladi.ses etmedim.seviyorun diye.ama resmen beni kole gibi goruyo.bak aramiyo bile

Konuyla alakasız olacak ama...konunun başında bir arkadaşınız KK yı önermiş, git oraya konu aç derdini orda anlat falan mı dedi anlamadım.

Ayrica ilk zamanlar ben asla irkci degilim derdi.son zamanlarda bana surekli baski yapiyor.sakayla kapanirsan annem seni sever.namaz kilarsan sever diyor.cumaya gitmeyen adam.ahh diyo iste cumayi kacirdim.kimse alinmasin herkesin inanci kendine.asla ilgilendirmez.ama basinda boyle degildi

AYnen cnmya.aynen.dogru soyluyosun.yaimajanki mal gibi onu bekledim.sosyal hayatimi bile kisitladi.ses etmedim.seviyorun diye.ama resmen beni kole gibi goruyo.bak aramiyo bile
İste bakk..cvbi kendimiz veriyoruz..onlar zoru seviyor biz onlara sevgimizi gostererek cepte
imaji veriyoruz o zamanda isin buyusu
bozuluyor..ama isteyen bi erkek icin bahane
yoktur..bence bitirmeye calisiyor..bana kalirsa sen bi atak yap birak onuki tepetaklak olsun!!

alevi oldugum icin beni bi yakmadiklari kaldi.anladimki safiler cok tutucular.beni hep asagiladilar.hep duzeltmeye calisti annesi.ve beni savunmadi bile

Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????
Başta sen evlenmek ten vazgeç sonra üzülmemek için. Ben Sunni bir ailenin çocuğuyum ama mezhebim yok. Eşimse alevi bir ailenin çocuğu. Başbaşa bir problemimiz olmuyor ama ah o aileler yokmu nasıl yıpratıyor lar anlatamam.

Başta sen evlenmek ten vazgeç sonra üzülmemek için. Ben Sunni bir ailenin çocuğuyum ama mezhebim yok. Eşimse alevi bir ailenin çocuğu. Başbaşa bir problemimiz olmuyor ama ah o aileler yokmu nasıl yıpratıyor lar anlatamam.
Ewet.basinda tanidigim kisi bu degildi.surekli annesinle konusunca drgistigini farkettim.annesi asla hosgorulu olmadi bana karsi.hep kucumsedi.ve o bunu bile bile.mesela beni oraya goturmuyordu ama kendisi hic kusmedi annesine.hatta en ufak kavgalarimizi butun ailesi bilip bana hucum ediyolardi

alevi oldugum icin beni bi yakmadiklari kaldi.anladimki safiler cok tutucular.beni hep asagiladilar.hep duzeltmeye calisti annesi.ve beni savunmadi bile
Safiler cok tutucu hanefilere bile sicak bakmiolar kultur uyumu cok onemli evlilikte daha cok gencsin bence cok daha seni hakeden birini bulursun

Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????
39 yaşında bir adam sırf ailesi istemiyor diye ayrılmaz. Başka şeyler ya da başka kimseler kafasını karıştırmış olmalı. Zaten o yaşa gelmiş ve hala ailesinin sözüne bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Gönder gitsin.

Bu arada şafi arap ve eşi alevi biri olarak yazıyorum bunu. Hikaye olduğunu düşünüyorum söylediklerinin.

Ewet.basinda tanidigim kisi bu degildi.surekli annesinle konusunca drgistigini farkettim.annesi asla hosgorulu olmadi bana karsi.hep kucumsedi.ve o bunu bile bile.mesela beni oraya goturmuyordu ama kendisi hic kusmedi annesine.hatta en ufak kavgalarimizi butun ailesi bilip bana hucum ediyolardi
Hele böyle bir adamla bu yola çıkmak medeni halinin intiharı olur sadece. Benim eşimle geçinmemin tek nedeni ikimizde mezheplerin dediğini değil Kur'an ın dediğini baz alıyoruz. Ama yinede çok sorun yaşadığım oluyor. Yani benim annem bir laf etmez ama ailemden dedikodumu zu yapan akraba değil Akrepler çıktı mesela. Yada onun ailesinden. Sürekli bir imalar. Onlara sorsan biz yobazız mesela (bak gördünmü mezhep kabul etmiyorum desemde biz derken Sunni liğe katmış oluyorum istemsiz olarak kendimi ) ama daha geçen gün kp ameliyat oldu kendi çocukları bakmadı ben 10 gün yanımda kaldım baktım herşey çok güzel son gün bir misafir geldi misafire diyor ki bu bizden değil (oğlum için de diyorki) ama bu bizden. Dedim yıl olmuş 2014 ne bu cahilliğiniz hala. O yüzden herkes kendi mezhebi kendi kültüründen olan kişilerle evlenmeli. Yada evleneceği insanın ailesi bu şekilde yobazca düşünmüyorsa

39 yaşında bir adam sırf ailesi istemiyor diye ayrılmaz. Başka şeyler ya da başka kimseler kafasını karıştırmış olmalı. Zaten o yaşa gelmiş ve hala ailesinin sözüne bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Gönder gitsin.

Bu arada safi arap ve eşi alevi biri olarak yazıyorum bunu. Hikaye olduğunu düşünüyorum söylediklerinin.
PeKi sizin anneniz baski yapmadimi? Yada siz esinizi degistirmeye calismadinizmi? Ozaman sevgilimin ailesimi bukadar tutucu?
beni asla istemezlermis.ne yaparsam yapayim annesi sevmezmis.
ben niye bunca zaman bekledimki
yada niye beni bukadar kiskandi kisitladi

Hele böyle bir adamla bu yola çıkmak medeni halinin intiharı olur sadece. Benim eşimle geçinmemin tek nedeni ikimizde mezheplerin dediğini değil Kur'an ın dediğini baz alıyoruz. Ama yinede çok sorun yaşadığım oluyor. Yani benim annem bir laf etmez ama ailemden dedikodumu zu yapan akraba değil Akrepler çıktı mesela. Yada onun ailesinden. Sürekli bir imalar. Onlara sorsan biz yobazız mesela (bak gördünmü mezhep kabul etmiyorum desemde biz derken Sunni liğe katmış oluyorum istemsiz olarak kendimi ) ama daha geçen gün kp ameliyat oldu kendi çocukları bakmadı ben 10 gün yanımda kaldım baktım herşey çok güzel son gün bir misafir geldi misafire diyor ki bu bizden değil (oğlum için de diyorki) ama bu bizden. Dedim yıl olmuş 2014 ne bu cahilliğiniz hala. O yüzden herkes kendi mezhebi kendi kültüründen olan kişilerle evlenmeli. Yada evleneceği insanın ailesi bu şekilde yobazca düşünmüyorsa
bunca zamanim heba oldu.onca emek.
suan nerden basliycam bilmiyorum bile
okadar caresizimki

PeKi sizin anneniz baski yapmadimi? Yada siz esinizi degistirmeye calismadinizmi? Ozaman sevgilimin ailesimi bukadar tutucu?
beni asla istemezlermis.ne yaparsam yapayim annesi sevmezmis.
ben niye bunca zaman bekledimki
yada niye beni bukadar kiskandi kisitladi
Ailem baskı yaptı, yapmaz mı. Ama aştık hepsini. Şimdi annemin 1 numaralı damadı eşim. O yüzden diyorum ya evlenmek istese aileyi falan düşünmezdi. Ben kadın olarak bunu yapabildiysem yaşını başını almış bir adamın yapamaması saçma değil mi?

Eşimi değiştirmeye çalışmadım tabi ki. O da beni değiştirmeye çalışmadı. Kültür farkımız da yok açıkçası. Değiştirebilecek bir yönümüz yoktu evlenirken. Benim ailem dindardır ama tutucu değildir. Açık görüşlü insanlardır genel anlamda.

Kişi kendinden bilir işi diye bir söz var. Neden kıskandı, kısıtladı diyorsunuz ya cevabı burda bence. Kendi zihniyeti kötü olan insanın yapacağı ve düşüneceği şeyler bunlar.
Bana kalırsa uzak durmanızda fayda var.

Back
X