- 17 Kasım 2014
- 245
- 479
- 78
- Konu Sahibi sultansultannn
Ve eski sevgilimi simdi sorun ediyo.iki yil sonra
Buradan da gayet belli olduğu üzere, bahane ediyor. Çok net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve eski sevgilimi simdi sorun ediyo.iki yil sonra
bunca zamanim heba oldu.onca emek.
suan nerden basliycam bilmiyorum bile
okadar caresizimki
Dogru olan bu ama maalesef arkadasimizin gelin gidecegi aile problem yapio ben safileri pek tanimiyorum genelleme yapamam belki bi kac kisi tanidim onlar da gercekten tutucutduBenim eşimde şafi arap ben hanefiyim. Hiç problem olmadı bizde. Hatta sülalede bol miktarda hanefi gelin var. Çok ufak farklar var mezheplerimiz arasında. Bence bunu bahane etmiş sevgilisi. 40 yaşında koca adam annesinin babasının lafıyla hareket etmez diye düşünüyorum.
Yani kultur farki cok onemli tolere edebilen insanlar olunca sorun olmuyo ama diger turlu sorun yani hem 39 yasindaymis baya da yas farki var gercekten bitirmeniz en uygunu olur bunu yazinca kizanlar olcaktir ama fiziksel olarak bir kac yil sonra nolur acaba yaslanir yani o son demlerinde siz tam gencligin yarisindasinizyani kultur farki.asla yapamayiz.ozaman agliycam zirliycam ama bu iliskiyi tamamen bitiricem.en dogrusu bu.degismesini beklemekle aptallik ettim
40 yaşında bir arap! Nerden buldunuz ya? İyi tanıyor musunuz? Evli bile olabilir. Bir arabın o yaşa kadar evlenmemiş olmasını sorgulamanız lazımdı önce... sonra aileleri gerçekten dominant oluyor. Evli olan oğlunu zorla 2. kez evlendirmeye çalışan anne bile çok. Tek eşliliği eksiklik olarak görüp, adama yeterince erkek değilsin baskısı yapıyorlar.Ben 29 o 39 yasinda