- 17 Kasım 2014
- 35
- 0
- 13
- 40
- Konu Sahibi sultansultannn
Cok tesekkur ederim hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde şafi arap ben hanefiyim. Hiç problem olmadı bizde. Hatta sülalede bol miktarda hanefi gelin var. Çok ufak farklar var mezheplerimiz arasında. Bence bunu bahane etmiş sevgilisi. 40 yaşında koca adam annesinin babasının lafıyla hareket etmez diye düşünüyorum.Safiler cok tutucu hanefilere bile sicak bakmiolar kultur uyumu cok onemli evlilikte daha cok gencsin bence cok daha seni hakeden birini bulursun
evet.annem seker hastasi.yazik kadina ne var idare etsen diyodu.annesi bana iftira bile atti ki sucsuzlugumu ispatladim.eve adam aliyo demis benim icin sevgilime.Ne demek kusura bakma önce Ailemi ikna etmeliyim..
Oyaliyo seni..
Sorunda bu odu patliyo ailesindenBenim eşimde şafi arap ben hanefiyim. Hiç problem olmadı bizde. Hatta sülalede bol miktarda hanefi gelin var. Çok ufak farklar var mezheplerimiz arasında. Bence bunu bahane etmiş sevgilisi. 40 yaşında koca adam annesinin babasının lafıyla hareket etmez diye düşünüyorum.
Bu bakış açısı bir çok genç kızı yanlış evliliğe itiyor. Nikah masasında imzanızı atana dek kendinizi kurtarabilirsiniz. O zamana kadar plan tüm süreç deneme dir.bunca zamanim heba oldu.onca emek.
suan nerden basliycam bilmiyorum bile
okadar caresizimki
Terbiyesiz kadin , bence uzak dur boyle bir aileden ..evet.annem seker hastasi.yazik kadina ne var idare etsen diyodu.annesi bana iftira bile atti ki sucsuzlugumu ispatladim.eve adam aliyo demis benim icin sevgilime.
Annesi bana neler yapti.annesine kizdi.ertesi gun hemen konustu sanki hicbisey olmamis gibi.ama beni goturmuyordu tabi eskisi gibi.annesi iftira atti.ama ben sucluymusum gibi dislandim.surekli mucadele halinde gecti iki yilim.hep beni sevsinler diyeTerbiyesiz kadin , bence uzak dur boyle bir aileden ..
Ilerde evlensen dahi bu Kadin size huzur vermez canim..
Ve sakin evlilikte aile onemli demeyin , kesinlikle aileyde evleniyor insan ..
Ki ben anlatiklarin dan sevgilininde ailesine duskun oldugunu gordum ..
Seni her zaman ailesine karai savunacak bir yapida degil .
Annesi eve adam aliyor dediginde , sen sucsuzlugunu ispatlamayacaktin .
Sevgilin sana en basinda inanip Annesine gereken cevabi vermeliydi ...
Yaa sizce ben cokmu aptalim?bunca zaman ben hep degisecek diye umut ettim.gunlerdir agliyorum
en son madem benle evlenmiycen arama bidaha dedim.
aramiyo kac gundur
eger ben ararsam yani kabul etmis olucam evlenmeden takilicaz
gene cani sikilinca kacacak yurt disina
Yani hattimi degistireyim.kesin bitireyim.karsima cikarsa ne diycem.konusalim derse
Kimsenin seni sevmesi icin caba gosterme.Annesi bana neler yapti.annesine kizdi.ertesi gun hemen konustu sanki hicbisey olmamis gibi.ama beni goturmuyordu tabi eskisi gibi.annesi iftira atti.ama ben sucluymusum gibi dislandim.surekli mucadele halinde gecti iki yilim.hep beni sevsinler diye
ama sevmediler.
ben sessisce davrandikca dahada geldiler ustume
en son annesinle ablasinla nerdeyse sac saca kavga edicektik.bana dedi yapmayacaktin aileme bunu.bak sana karsi doldular.seni sevmiycekler.
zaten sevmediler dedim.ben naapayim evlenemeyiz dedi
Allah aşkına yol verin gitsin. 40 yaşında ki ADAM kendi kararlarını kendi veremiyorsa ondan bir cacık olmaz. Benim eşim 30 yaşında. 25 yaşında evlendi.Ben bile o zamanlar ona 25 yaşında adamsın diyordumKadın dediğinde erkek değinde kendi başına, kimseye bağımsız bir birey olacak arkadaş yoksa ne ikili ilişkiler yürür ne de bağımlı kişinin hayatı..
Madem bu kadar sorunlu niye ugrasıyorsunuzki. O yaşta olgun bir insan başkalarının lafına bakıyorsa ki bence bahane ediyor yol vercen gidicek yani :)Surekli beni kucuk gormek icin nedenleri var.diyelimki biyerde yemek yiyelim annem daha guzel yapar.hep ayni laflar.hep.
eski nisanlisi arapmis.annesi bulmus.kiza birsuru bilezikler takilar.nisanlar...ama bana hic almadi boyle seyler.aldiysa kiyafet ayakkabi.oyle seylere layik gormedi demekki.