acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

güzelim her hastanın durumu ayrıdır.....
ben de 1 yıl evvel gene bu işlemleri yaşadım ve doktorum yüksek doz uyguladı ama ohss olmadım...çok da rahattım
bu doktor bana uzun süre ilaç verdi ve bana hiçbir aaçıklama yapmadı e2 nin yükseldiğini bile bile ilaca devam etti
bunun neresi doğru?klava:

aa hayır canım bildiğim bir yöntem yok.. kullanılan ilaçlar artırmıştı yanlış anımsamıyorsam o da östrojen hapları olmalı( Estrafem ) idi ama doktor kontrolünde alınan bir ilaç.. başka bir yöntem bilmiyorum.

adam cım canım korkma ben duzelmeye basladım karnımın şişlıgıde ınmeye basladı cok sukur
hıc bı ılacda kullanmadım bol bol dınlendım sadece korkma canım dondururlar bıdahakı aya olur transferın sakın bu sekılde yaptırma

Sağol seranescim...Nazcım senin iyi olmana çok sevindim.Karnından kaç litre su alındı , canın çok acıdı mı?

saol canım aldırmadım ogun sabah kalktıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum doktorumla konustum gıtmedım canım şimdi çok sukur ıyıyım hıc bır sorunum yok

kesinlikle öyle ama bide su var tedaviye baslama plani kisa protokol olunca ilacin dozuda oldukca artiyor

gerci ben uzun protokolde denedim ama yine hiperstimulasyon yine bakalim temmuz yine basliyorum insallah bu defa kaliteli yumurtalar elde edebiliriz

Sevindim nazcım çok geçmişler olsun...Ben daha önce çok ağır OHSS geçirdiğim için OHSS olan birini duyunca çok üzülüyorum .Gerek benim için gerekse de eşim ve ailem için çok ağır bir tramvaydı...Allah kimseye yaşatmasınAma hep diyorum ehil ellerin elinde OHSS çok sıkıntısız geçirilebiliyor ...O yüzden özellilkle de biz pco lular merkez seçerken çok dikkatli olmalıyız...

ben dogrudur demedim
simdi daha öncede bu tedaviyi gördüm diyorsunya elbetteki doktorun bunu sana sormustur yani ilk tedavide böyle bir durum olmadigi icin doktorun sana yüksek dozu gönül rahatligiyla vermistir tabiki burada hatali onu savunmuyorum ben
yukardaki yorumlaraydi lafim aptal salak gibi deyimler kullanilmis

saol canım haklısın ama merkezle alakası oldugunu sanmıyorum cunku doktorum çok ılgılı bazı yerler bu sekıldeyken yapmıs transfer benım doktorum kesınlıkle yapmam bu sekılde dedi

kızlar ben uzun protokolüm
bu arada hastaneyi aradım bugünkü sonucum 7300 lerde sizce iyi mi

bede kizlar doktorunuz size bu durumda transfer önerebilir sakin yaptirmayin tutunma sansi cok az
ben öyle bir hataya düstüm siz düsmeyin sadece cebinize ve ruh sagliginiza zarar

doktor bana sormadı bile önceki tedavimi canımm.....
zahmet etmedi....

doktor bana sormadı bile önceki tedavimi canımm.....
zahmet etmedi....

o zaman doktorunu simdiden degistir derim ben
artik güvenilecek bir yani kalmamis
bende simdi baska bir doktorla devam edecegim ama benden bütün raporlarimi tek tek istedi
hastayi tanimadan tedaviye baslamasi cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…