• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

bu durumu 4 kez yasamis birisi olarak sunu söyleyebilirim doktorunuzu suclamayin
bende ilk basima geldiginde doktorumu suclamistim fakat ikinci denemede doktorum cok dikkatli ilaclarin dozunu cekebildigi kadar asagi cekti ama gel görki 10 günden sonra büyük bir patlama her defasinda30un üzerinde yumurtam oldu ilaclari kesip yumurtalari topladi catlatma ignesini disarda uyguladi ama malesef kaliteli yumurtalar elde edemedik
olmadimi olmuyor bu kadarda doktorlara kabahat bulmayiniz

güzelim her hastanın durumu ayrıdır.....
ben de 1 yıl evvel gene bu işlemleri yaşadım ve doktorum yüksek doz uyguladı ama ohss olmadım...çok da rahattım
bu doktor bana uzun süre ilaç verdi ve bana hiçbir aaçıklama yapmadı e2 nin yükseldiğini bile bile ilaca devam etti
bunun neresi doğru?:oklava:

Evet adamcım benim aşılamada OHSS olmuştu , sobra ki tedavilerde de hafif ölçekli olmuştum, çok zor bir süreçti.Bence bir an önce karından su aldır hatta yumurtaları toplatma tedavin iptal ettirsin.Zazanın dediği gibi hayati tehlike yaratabilen bir durum...Cevabın için teşekkürler serananes , rahim kalınlığını artırabilmek için yapılacak bir şey var mı bildiğin?Gülen kaymaklı dondurma dedi, onu bir deneyeceğim.

aa hayır canım bildiğim bir yöntem yok.. kullanılan ilaçlar artırmıştı yanlış anımsamıyorsam o da östrojen hapları olmalı( Estrafem ) idi ama doktor kontrolünde alınan bir ilaç.. başka bir yöntem bilmiyorum.

adam cım canım korkma ben duzelmeye basladım karnımın şişlıgıde ınmeye basladı cok sukur
hıc bı ılacda kullanmadım bol bol dınlendım sadece korkma canım dondururlar bıdahakı aya olur transferın sakın bu sekılde yaptırma

Sağol seranescim...Nazcım senin iyi olmana çok sevindim.Karnından kaç litre su alındı , canın çok acıdı mı?

saol canım aldırmadım ogun sabah kalktıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum doktorumla konustum gıtmedım canım şimdi çok sukur ıyıyım hıc bır sorunum yok

zaza cım ben senin dediğin gibi kaçınılmaz olana bir örneğim en minimum dozla başlanmasına rağmen kaçamayan..olacaksa olur katılıyorum..ama 300 gibi yüksek dozlarla başlayanlarda biraz daha temkinli gitmek lazım bence..zaten en yüksek doz 300-375 bi de 450 sanırsam ... neticede benim arkadaşlarım arasında 150 dozla baişşlayanlar da var,neden illa ilk seferde 300 ?? ben anlamadım doğrıusu, doktorları suçlamak değil hedef burda ama insan kendi canını emanet ettiğine de sorgusuz sualsiz teslim olmamalı... acısını çeken biziz, aaa noolacak bir sonraki sefere daha düşük deneriz demek mümkünse niye baştan yapmazlar ????? anladığım kadarı ile bizim standart dozumuz zaten 300 gibi bir açıklama yapmış ADAM a tedavisinin başında.. bence kritik olan konu bu..

ADAM doktoruna güveniyorsan devam et güvenmiyorsan 2. bir göze danışmanda fayda var, bu tedavi çok uzun bir süreç hem sabır hem güven hem inanç hem psikolojik savaş demek.. hakkında hayırlsı olsun..

kesinlikle öyle ama bide su var tedaviye baslama plani kisa protokol olunca ilacin dozuda oldukca artiyor

gerci ben uzun protokolde denedim ama yine hiperstimulasyon yine bakalim temmuz yine basliyorum insallah bu defa kaliteli yumurtalar elde edebiliriz

Sevindim nazcım çok geçmişler olsun...Ben daha önce çok ağır OHSS geçirdiğim için OHSS olan birini duyunca çok üzülüyorum .Gerek benim için gerekse de eşim ve ailem için çok ağır bir tramvaydı...Allah kimseye yaşatmasınAma hep diyorum ehil ellerin elinde OHSS çok sıkıntısız geçirilebiliyor ...O yüzden özellilkle de biz pco lular merkez seçerken çok dikkatli olmalıyız...

güzelim her hastanın durumu ayrıdır.....
ben de 1 yıl evvel gene bu işlemleri yaşadım ve doktorum yüksek doz uyguladı ama ohss olmadım...çok da rahattım
bu doktor bana uzun süre ilaç verdi ve bana hiçbir aaçıklama yapmadı e2 nin yükseldiğini bile bile ilaca devam etti
bunun neresi doğru?:oklava:

ben dogrudur demedim
simdi daha öncede bu tedaviyi gördüm diyorsunya elbetteki doktorun bunu sana sormustur yani ilk tedavide böyle bir durum olmadigi icin doktorun sana yüksek dozu gönül rahatligiyla vermistir tabiki burada hatali onu savunmuyorum ben
yukardaki yorumlaraydi lafim aptal salak gibi deyimler kullanilmis

saol canım haklısın ama merkezle alakası oldugunu sanmıyorum cunku doktorum çok ılgılı bazı yerler bu sekıldeyken yapmıs transfer benım doktorum kesınlıkle yapmam bu sekılde dedi

kızlar ben uzun protokolüm
bu arada hastaneyi aradım bugünkü sonucum 7300 lerde sizce iyi mi

bede kizlar doktorunuz size bu durumda transfer önerebilir sakin yaptirmayin tutunma sansi cok az
ben öyle bir hataya düstüm siz düsmeyin sadece cebinize ve ruh sagliginiza zarar

ben dogrudur demedim
simdi daha öncede bu tedaviyi gördüm diyorsunya elbetteki doktorun bunu sana sormustur yani ilk tedavide böyle bir durum olmadigi icin doktorun sana yüksek dozu gönül rahatligiyla vermistir tabiki burada hatali onu savunmuyorum ben
yukardaki yorumlaraydi lafim aptal salak gibi deyimler kullanilmis

doktor bana sormadı bile önceki tedavimi canımm.....
zahmet etmedi....

doktor bana sormadı bile önceki tedavimi canımm.....
zahmet etmedi....

o zaman doktorunu simdiden degistir derim ben
artik güvenilecek bir yani kalmamis
bende simdi baska bir doktorla devam edecegim ama benden bütün raporlarimi tek tek istedi
hastayi tanimadan tedaviye baslamasi cok sacma

Back
X