• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

adam cım canım korkma ben duzelmeye basladım karnımın şişlıgıde ınmeye basladı cok sukur
hıc bı ılacda kullanmadım bol bol dınlendım sadece korkma canım dondururlar bıdahakı aya olur transferın sakın bu sekılde yaptırma

ama hayatım bu şekilde çatlatma iğnesi olursam daha kötü olmaz mıyımsenağlamasenağlama

sabahtan beri 2 litre su içtim 1 litre daha mı içeyim
su içmemin ne yararı oluyo:sinifsinif:

ya bu adam bana hiçbişi demiyo sizden daha çok bilgi alıyom adam sadece masada görüyo beni sopayla bakıyo yüzüme bakmadan kağıda bişi yazıyo devam diyo iğnelere ....ilk kez dün keselim iğneyi dedi

sabahtan beri 2 litre su içtim 1 litre daha mı içeyim
su içmemin ne yararı oluyo:sinifsinif:

kızlar,
Su konusuna dikkat edin.. Eğer içtiğin oranda tuvalete gidip idrarla atıyorsan ok ama 2 litre içip sadece günde 1 kere tuvalete gidiyorsan diikkat. Bana doktorum 1,5 lt su iç ve idrarını da ölç demişti.. İğrenç bir durum ama içtiğim ve attığım idrarı 1 hafta süre ile ölçtüm. Eğer idrar atamıyorsan içtiklerin vücudunda su topluyor yani ödeme yardım ediyorsun. 8 bardak 1,5 litre aşağı yukarı ona göre ayarla canım kendini. Ve de bence aciiilll olarak sorularına cvp alabileceğin başka bir doktor bul bence.. Bu şekilde forumlarda sağlığını riske edecek bir şey söylemiş olma ihtimalimiz de var zira.......

ben ayın 30 da adet olacam daha 15 günden fazla var çok şişerim demimafoldumben

kızlar,
Su konusuna dikkat edin.. Eğer içtiğin oranda tuvalete gidip idrarla atıyorsan ok ama 2 litre içip sadece günde 1 kere tuvalete gidiyorsan diikkat. Bana doktorum 1,5 lt su iç ve idrarını da ölç demişti.. İğrenç bir durum ama içtiğim ve attığım idrarı 1 hafta süre ile ölçtüm. Eğer idrar atamıyorsan içtiklerin vücudunda su topluyor yani ödeme yardım ediyorsun. 8 bardak 1,5 litre aşağı yukarı ona göre ayarla canım kendini. Ve de bence aciiilll olarak sorularına cvp alabileceğin başka bir doktor bul bence.. Bu şekilde forumlarda sağlığını riske edecek bir şey söylemiş olma ihtimalimiz de var zira.......

merhaba canım nasılsın evet canım doktorum banada oyle demıstı
bu arada ben nezaman adet olurum catlatma ıgnemı olalı 10 gun oldu

su içince idrara çıkıyom ama ne kadar yapıyom bilmiyom....
ya ben çok korkuyommmm

kızlar ben nerde dr bulayım....
mecbur bununla devam edecem....
benim işler karışık....
buna gitmek zorundayım

peki kızlar diyelim ki yumurtaları toplamadı
bi daha aynı işlemlere en yakın ne zaman başlayabilirim

peki kızlar diyelim ki yumurtaları toplamadı
bi daha aynı işlemlere en yakın ne zaman başlayabilirim

geçmiş olsun tatlım anlattığın olayı bir kere yaşadım ohss belasıııııııııııııııııııııııııı
şu an 3. denemeyi yapmak için iğne oluyorum ve galiba yine yaşıcam bundan kaçış yok ama acılar en aza nasıl indirgenir onun için uğraşıyor doktorum...
yumurtalarını toplatmasan iğneyi kesince adet olursun zaten ve eğer yanlış bilmiyorsam 2 ay ara yeterli...ama ne yazıkki eğer benim gibiysen ki ben 2 yıldır beklemedeyim iğneye başladığım an su topluyor...en düşük doz bendede işe yaramıyor mecburen yüksek dozda veriyorlar
çok acı ama ne yapalım çekmek zorundayız...ben geçen sefer 15 gün kaldım hastanede ohss nin en tehlikeli olanıyla karşı karşıya kaldım ve transferim iptal edildi dondurduk embiriyoları...
umarım çok büyük sıkıntılar yaşamassın...sevgiyle

Back
X