• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

hayatım kan verip geldim....e2 için
saat 12 de eşim alacak sonra dr a gideceğiz...
dün e2 sonucum 8500 idi ya altına da yazmışlar 1 e 4 sulandırdığımız halde sonuç gene 1700 çıkıyo diye
yani ne diyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim

1 litrelik şişe aldım kendime ha bire içiyom ama sizde de öyle oluyo mu
su içince daha kötü sancıyo kasıklarım böbreklerim...:gitme:

Ah sevgili kardeşim hangi hastanede tedavi görüyorsun?Ne kadar yanlış yapmışlar?Bol Su iç ve idrar akışını takip et.Karnında şişlik oluştu mu?Bir de her gün mezura ile belini öç.

bilmiyorum:sinifsinif:
umurumda da değil artık:umursamaz:
çok kızgınım ona çooooook:olmaz:
sonucumu alıp gideceğiz eşimle bakalım ne diyecek ama ben ne diyeceğini biliyorumbenneyaptımki
pazartesi gene bakalım e2 ye diyecek:jeyyar:
ben de dönüp geleceğimmafoldumben

cnm cok gecmiş olsun bende ohss oldum ama 1 ay ertelendi donduruldu bol su iç canım ve dardanel ton balık özleikle onları önermişdi doktorum benim e2 3000 lerdeydi hnagi hastane bana özleden yazabilirmisin cnm sevgiler

sağol canım.....senağlama
senin yumurtalar toplanmış mıydı....
toplandıktan sonra neler oldukafamçokkarıştı

cnm cok gecmiş olsun bende ohss oldum ama 1 ay ertelendi donduruldu bol su iç canım ve dardanel ton balık özleikle onları önermişdi doktorum benim e2 3000 lerdeydi hnagi hastane bana özleden yazabilirmisin cnm sevgiler

senin 2300 mü yoksa 23 000:1shok:

10 mm civarıydı canım..
7 ile 14 arası yapılıyormuş..
11-12 idealdir demişti bana.. ben 10 a kadar çıkabildim yaptılar transferi allaha şükür sorun olmadı... hamile kaldım.

bu durumu 4 kez yasamis birisi olarak sunu söyleyebilirim doktorunuzu suclamayin
bende ilk basima geldiginde doktorumu suclamistim fakat ikinci denemede doktorum cok dikkatli ilaclarin dozunu cekebildigi kadar asagi cekti ama gel görki 10 günden sonra büyük bir patlama her defasinda30un üzerinde yumurtam oldu ilaclari kesip yumurtalari topladi catlatma ignesini disarda uyguladi ama malesef kaliteli yumurtalar elde edemedik
olmadimi olmuyor bu kadarda doktorlara kabahat bulmayiniz

hatta benim degerim 9000 in üzerindeydi doktorum catlatma ignesini yaparsan ölüm tehliken bile var demistimafoldumben

kızlar şuan yeni sonuç çıktı 7300 lerde acaba iyiye mi işaret dün 8500 lerdeydi

Evet adamcım benim aşılamada OHSS olmuştu , sobra ki tedavilerde de hafif ölçekli olmuştum, çok zor bir süreçti.Bence bir an önce karından su aldır hatta yumurtaları toplatma tedavin iptal ettirsin.Zazanın dediği gibi hayati tehlike yaratabilen bir durum...Cevabın için teşekkürler serananes , rahim kalınlığını artırabilmek için yapılacak bir şey var mı bildiğin?Gülen kaymaklı dondurma dedi, onu bir deneyeceğim.

zaza cım ben senin dediğin gibi kaçınılmaz olana bir örneğim en minimum dozla başlanmasına rağmen kaçamayan..olacaksa olur katılıyorum..ama 300 gibi yüksek dozlarla başlayanlarda biraz daha temkinli gitmek lazım bence..zaten en yüksek doz 300-375 bi de 450 sanırsam ... neticede benim arkadaşlarım arasında 150 dozla baişşlayanlar da var,neden illa ilk seferde 300 ?? ben anlamadım doğrıusu, doktorları suçlamak değil hedef burda ama insan kendi canını emanet ettiğine de sorgusuz sualsiz teslim olmamalı... acısını çeken biziz, aaa noolacak bir sonraki sefere daha düşük deneriz demek mümkünse niye baştan yapmazlar ????? anladığım kadarı ile bizim standart dozumuz zaten 300 gibi bir açıklama yapmış ADAM a tedavisinin başında.. bence kritik olan konu bu..

ADAM doktoruna güveniyorsan devam et güvenmiyorsan 2. bir göze danışmanda fayda var, bu tedavi çok uzun bir süreç hem sabır hem güven hem inanç hem psikolojik savaş demek.. hakkında hayırlsı olsun..

Back
X