Acillll kocaniz kadinlar üzerinde azdirici etkisi olan bir parfüm siparis verse ne yapardiniz?

ecrin berzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
13
2
1
36
Hexodor isimli bir parfum varmis yeni duydum kac senedir varmis kocam netten siparis verdi ne yapiyorsun dedim parfum yorumlarini okudum kizlar pesimize takildi cok kisiyle tanistim galan deniloyor siz olsaydiniz ne tepki verirdiniz.

Ben cok sinirlendim kizdim biryanfanda sacma oyle bir parfum olmaz die dusundum ama o yorumlari okuyup ta siparis vermesi cildirtti

Ama bu adam daha once beni aldatti ve kadinlarla ilgili konusur hep benle o yuzden benim icin almistir diye dusunemiyorum

Yaw yalan öyle şeyler takılma canım. Öyle olsa zaten yok satanlar listesinde olurdu merak etme.
Aldığında işe yaramadığını görünce g.t olsun, deki seni kızlar beğenmesi için parfüm bile kurtaramadı baksana de
Özgüvenini kır, aşağıla. Seni aşağılayıp böyle bir cümleyi sana kurmak nasılmış görsün..!

Insanin ici giciklaniyor aradi simdi almis kargodan aksam bi koklayim yada isyerine gidip takip edeyim pesine takiln var miii?ne gunlere kaldik

bence boşan parfümle kadınların azdığını sanan saftirik fazla kafası çalışmayan bir kocan varmış
aynı zamanda buraya dadanmış bir ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…