• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLLL SİTEYLE İLGİLİ

Arkadaşlar iş yerinde giriyorum ve kk de sayfanın altında ya göğüs resimleri yada cinsel organ resimleri çıkıor
"Resim Ekledim, Fikrinize İhtiyacım Var Kızlaaarrr" veya "18 yaşına göre göğüslerim büyük mü" gibi başlıklar altında resimler var nasıl kaldırabilirim

kaldıramazsın
adblocker yükle biraz işe yarayabilir.

aynısını yazacaktım ....yeminle öğürtü geliyor o fotodan..gece rüyama girdi kabusum oldu..siteye girmye korkuyorum.böyle giderse siteye girmeyeceğim..ne iğrenç şeydir o öyle...en azından o konuyu kapatsın yalvarıcam aartık...
Mune Mune Kazen Kazen

Ben de kaşınmaktan huylanmaktan uyuyamadım o resmi ilk gördüğüm gün. Siteye bir süre girmedim sonra. Şimdi görür gibi olduğumda gözümü kapatiyorum hemen. Ama yine de kaşıntı bastırıyor dusuncesi bile

offf aynı fıkırdeyım o ıgrenc resmı görunce oram buram kasınmaya baslıyo tuylerım dıken dıken oluyooo

Ben de kaşınmaktan huylanmaktan uyuyamadım o resmi ilk gördüğüm gün. Siteye bir süre girmedim sonra. Şimdi görür gibi olduğumda gözümü kapatiyorum hemen. Ama yine de kaşıntı bastırıyor dusuncesi bile
bdv ana sayfasının altında var aklında olsun..temkinli ilerliyorum sayfada..
tek değilmişim demek ki.kendi mememden soğudum vallahi..kapatsalar konuyu şahane olur..

bdv ana sayfasının altında var aklında olsun..temkinli ilerliyorum sayfada..
tek değilmişim demek ki.kendi mememden soğudum vallahi..kapatsalar konuyu şahane olur..
Ben de artık yavaş yavaş ilerliyorum sayfada, ama bazen sayfa tahmin ettigimden kısa oluyor ya da ekran birden hızlı kayıyor ve denk geliyorum. O an telefonu karşı duvara atıp parçalayasım geliyor.
Onu görünce sanki benimkine olmuş gibi hissediyorum sanki içimde kurtçuklar var gibi.
Konuşurken yine kaşıntı bastı :KK17:

geçen sorular sorunlar kısmına ben açacaktım başka biride bu konuyu açmıştı
ama değişen bir şey olmamış en azından altta çıkan konulardan resim silinse başlık olarak kalsa

maşallahı var vajina resimleri göğüs resimleri kıllar tüyler :KK14::KK14:

Bilgisayardan girerken tarayıcıya AdBlock falan kurmalısın, gerçekten etkili oluyor ve hiçbir reklam çıkmıyor ama telefondan girince bunları engellemek öyle kolay değil ne yazık ki.

Mozilla kullananlar icin

Araçlar/Eklentiler/Tüm Eklentilerde Ara/

Arama butonuna add block plus yazıyorsunuz sonra yüklüyorsunuz bu kadar

Arkadaşlar iş yerinde giriyorum ve kk de sayfanın altında ya göğüs resimleri yada cinsel organ resimleri çıkıor
"Resim Ekledim, Fikrinize İhtiyacım Var Kızlaaarrr" veya "18 yaşına göre göğüslerim büyük mü" gibi başlıklar altında resimler var nasıl kaldırabilirim

bende de devamlı, "genitalden taşan kıllar" adlı konu cıkıyo resimli :110:

iirenç :KK43:

iş yeri bilgisayarlarına bisey yüklenmiyor reklam engelleyici gibi!!!!!!!!!!

O zaman aşağılara inme :)
he he, yorum yapmak istiyorsan sorun...yazacağın alanla o malum resimler arasında çok ince bir çizgi var :KK48:

Yaw abuk sabuk kadın vücudundan en çirkin halleri koyacaklarına iki yakışıklı koysalar da gözümüz gönlümüz açılsa arada sırada :KK53:

Hanımlar,
biliyorum şikayetçisiniz ama daha anlaşılır olması için şöyle anlatayım, bir topiğe giriyorsunuz, başlık gayette normal bir başlık olsun "kızlar yardım edin" gibi ama içerikte cinsellik olsun o zaman Google içerikteki kelimeleri indeksler ve altta benzer konuları sıralar, bakın bu topikte meme yazdınız, eski Cd'leri değerlendirme diye bir başlık görünüyordu bende, bir anda meme başlıkları görünmeye başladı.

Kimi konularda da bakıyorsunuz bir üye iğreniyorum yazıyorum, benzer başlıklar beliriveriyor ve o başlıklara konan fotolarda bir üyemize ait imza fotosu çıkıyor, bakınız bu foto
image.webp

Yani alttaki konular sizin konularda Kullandığınız kelimeler, okuduğunuz konuda geçen kelimelere göre sıralanıyor ve fotolarda sitede kullanılan fotolar, imzalarda yer alan fotolardan oluşuyor, bunu biz düzenlemiyoruz.
O konu kalksa da o fotoğraf o konu içeriğinde geçmediğinden başka bir konuda Karşınıza çıkar mı Çıkma ihtimali var.

Ama tabii yine de Kazen Kazen 'e söyleriz, ne yapılabilir bir bakar.

Buna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.
Yemin ederim bununla ilgili konu açacaktım dün,hatta o resmin ekran görüntüsünü bile aldım,sonra vazgeçtim özelden yazmayı düşündüm yöneticilere.Yalvarırım biri ona çözüm bulsun ya çok tiksiniyorum o resmi görünce,tüylerim diken diken oluyor,kaşınıyor her yerim resmen.Siteden kaldıramıyorlar sanırım ama bizim onu görmememiz için yapmamız gereken bir şey yok mu? Boş bulunuyorum,sayfayı indiriyorum bazen,görünce sinirlerim bozuluyor.
Mune Mune abla var mı bunun bir çözümü ne yapabiliriz?

Mune Mune tamam abla şimdi okudum yukarıda yazdığın yorumu,teşekkürler.

Hanımlar,
biliyorum şikayetçisiniz ama daha anlaşılır olması için şöyle anlatayım, bir topiğe giriyorsunuz, başlık gayette normal bir başlık olsun "kızlar yardım edin" gibi ama içerikte cinsellik olsun o zaman Google içerikteki kelimeleri indeksler ve altta benzer konuları sıralar, bakın bu topikte meme yazdınız, eski Cd'leri değerlendirme diye bir başlık görünüyordu bende, bir anda meme başlıkları görünmeye başladı.

Kimi konularda da bakıyorsunuz bir üye iğreniyorum yazıyorum, benzer başlıklar beliriveriyor ve o başlıklara konan fotolarda bir üyemize ait imza fotosu çıkıyor, bakınız bu fotoEki Görüntüle 1644271

Yani alttaki konular sizin konularda Kullandığınız kelimeler, okuduğunuz konuda geçen kelimelere göre sıralanıyor ve fotolarda sitede kullanılan fotolar, imzalarda yer alan fotolardan oluşuyor, bunu biz düzenlemiyoruz.
O konu kalksa da o fotoğraf o konu içeriğinde geçmediğinden başka bir konuda Karşınıza çıkar mı Çıkma ihtimali var.

Ama tabii yine de Kazen Kazen 'e söyleriz, ne yapılabilir bir bakar.

aaa ben :27:

Evet sen:-) geçen gün bir Başlıkta hatırlamıyorum hangisinde foto senin imzandı, bu da şu demek oluyor, konuda foto yoksa konuya yazanların kullandığı görseller kullanılıyor Google tarafından.
Bu bizim elimizde değil, ki Kazen yazmış görüşüyoruz diye.

Back
X