- 25 Ekim 2016
- 12
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi esraninsirri
-
Kurtulmak istesen kurtulursun hicbi sey yapmaz kendine emin ol. Sen yeter ki kararli ol bu konudadefalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar
ben bu adamla napicam ya bebegim ne olacakKonu fake değilse adam şerefsiz!
O adamla napilir biliyo musun boşanılir bence. Yazik gunah ya pislik herifben bu adamla napicam ya bebegim ne olacak
konu igrenc derecede gercek ve sebep biriktirdigi ve benim haberimin olmadigi borclar cikar yolu gosterende is arkadasi kadinda bariz fahise zaten o konu apayriKonu fake değilse adam şerefsiz!
Adamla yapacak birşey kalmamış ki boşanmaktan başka..ben bu adamla napicam ya bebegim ne olacak
Bunları eşim dediğin sahtekar düşünecekti sen değil..böylesine iğrenç bir durumu kabulleneceksen sen bilirsin.boyle bir adam duzelirmi duzelmezmi pismanligi gercekmi emin olmadan nasil ceker giderim millete bunlari nasil anlatirim nasil kanitlarim esimi herkes cok seviyo kimse inanmaz bebegime babasini nasil anlatirim ve onu babasiz yasatmaya hakkim varmi ayrilirsam oyle haftasonu cocugunu falan goremez ayri sehirler
Yaa inanmayın böyle seylere Allah aşkına vursun o zaman kendini.böyle hastalıklı insanlardan uzak durun.kendini öldürecek kadar sevseydi seni zaten aldatmazdı.defalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar
acil olan bir yasinda bebegin cildirmakta olan annesinin durumu su an Allah in defettigi bir yerdeyim burdan cekip gitme imkanim bile cok az delirmek uzereyim kimseyle konusamiyorum derdimi anlatabilecegim yanimda olabilecek kimsem yokAcil olan ne?
ne esim umrumda ne benim hayatim bebegim ona ne derim babasini nasil anlatirim nasil etkilenir bana ciddi bir yardim lazimBunları eşim dediğin sahtekar düşünecekti sen değil..böylesine iğrenç bir durumu kabulleneceksen sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?