Acillll yardimm nolur!!! yedigim en buyuk darbe!!! aldatildim!

kadının parasını niye ödediniz ki ?
yine kadın parası yemiş olmuş eşiniz .. hayatını bu şekilde yaşamaya alışmış belli ki..
çocuğum ne olacak diyorsunuzda bu adamdan öğreneceği yanlışlardan mahrum kalacak diye mi korkuyorsunuz?

Eee sonraa ?
Bize mi soruyorsun , sen ne yapacaksın asıl ?

"ustelik o kadin benden iki beden iri bi o kadar kisa benim yarim etmeyecem bir kadin benden de 5 yas buyuk"

demek senden 5 yaş büyük iki beden iri bi o kadar kısa kadınlarla da aldatılabiliniyormuş...

Valla ben burda aldatma meselesinden cok kafasina silah dayayip tetigi cekebilmesine takildim. O ne ya! Sen bu adamla ayni evde yasamaktan, cocugunu onla buyutmekten korkmuyo musun? Ya bi gun cinnet gecirip sizi de vurursa? En onemsiz mesele burda aldatma meselesi kalmis kusura bakma. Psikopatligi daha agir sorun.

Boşa gitsin. Aynini sen yapsan koçan olacak şerefsiz de ailesi ne yapardı dusun. Seni omuzlarında mi taşırdı. Adam bildiğin kaşar.

defalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar
Allah korusun o silah bir gün size dönmesin. Güzel laflarına falan aldanmayın sakın, adam resmen sorunlu, kaçın kurtulun

ayy iğrenç. yani şu duruma bakıp keşke başkasına aşık olsaymış bile dedim! düşün ne kadar itici bişey. bebeğim nolacak derken??
böyle iğrenç bir babası ve buna sessiz kalan annesi olduğunu anlayacak yaşa gelse kaçar gider herhalde. yani ben böyle bir ailem olsun istemezdim. bari boşanın da annem gururlu, onurlu kadın desin.

boşanmayacaksanız adamın düzenini bozmayın ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
adam başkasının koynuna girmiş burnunu sürteyim aman pişman bidaha yapmaz cart curt kanmayın

biter yani.

Adam şerefsiz,yapacak bişey yok. Senin paran pulun mesleğin bişeyin bi güvencen yokmu ? Kendi yoluna bak. Kadının kaç beden olduğunu boşver,kocan için önemli mevzular değil bunlar..

Zor ve sıkıntılı bir durum ama hiç tereddüt edilecek bir yani yok ;net yani...sebep ne olursa olsun para değil külçe altin yese kadından sonuç ihanete ugradiginiz. ..Benim anlayamadigim kadının iki beden çok bur beden az olması neyi gösterir çirkin olduğunu mu?adamın evinde karısı çocuğu ailesi varken de gidebilmesi güzellikten değil serefsizlikten olur! Hem sizden büyük hem iri bunlar nasıl tabirler? Belki o kadın insanları böyle ayırıp küçük görmüyordur ve eşiniz de o sebeple tercih ediyordur bu kadını! UNUTMAyin size sadakat sözü veren sizin eşiniz; dışardaki kadın değil. ...ha o da ayrıca namus kavramından yoksunmus ama ay aydinlik yol belli; ayrilmalisiniz. ...ama bana sizde o cesaret yok da kadında suç bulacakmissiniz gibi bir intibaa geldi. ..hayat sizin....iki beden ..kısa boy değil önemli olan;yatıp karşılığında para alan bir adam musveddesi!

ayrılın,bu durumu mideniz nasıl kaldıracak? Pişkinliğe bak, kadının parasını yedim, terbiyesiz. Blöf yapıyor hiç birşey yapamaz. Kusura bakmayın ama öyle bir adam kendine bir şey yapacaksa da yapsın yani çokta lülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…