- 16 Ekim 2020
- 156
- 143
- 53
- 31
- Konu Sahibi HAYATAKIRGINIM1
-
Okumadınız mı dilekçeyi? Neyle ilgili şikayet edildiniz birde oda önemli2 buçuk yıl önce şikayet edilerek işten cıkarıldım istifa edersek bizden şikayetci olucaklarını söyleyip bize bir dilekce imzalatıp tazminatınız yatıcak diyıp işten cıkarıldım şimdi aradan 2bucuk yıl gecmiş benden davacı olucaklarını duydum öyle bir hakları olur mu ki
Dilekceyi okumadım malesefOkumadınız mı dilekçeyi? Neyle ilgili şikayet edildiniz birde oda önemli
Özel okulda temizlik görevlisiydim küçük bir cocuk koşarak kafama yerden aldıgı blok tahta parçası fırlattı bende cocugu hafifce ittirdim ne yapıyorsun dedim o sırada anneesi geldi olay büyüdüNe için şikayetçi olacaklar? Konu ne? Söyleseniz ona göre yorum yapılsa.
Böle tiplere sinir oluyorum kendi çocuğu her türlü şeyi yapsın kimse tepki göstermesin.Anlamadığım şey neden onca zamandan sonra dava açılıyor?Olayı görenler kamera kayıdı filan yok muÖzel okulda temizlik görevlisiydim küçük bir cocuk koşarak kafama yerden aldıgı blok tahta parçası fırlattı bende cocugu hafifce ittirdim ne yapıyorsun dedim o sırada anneesi geldi olay büyüdü
Gecen kadın beni gördü sen halen çalışıyormusun seni hiçbiryerde calıştırmaz edecegim dedi gitmiş 2 yıl sonra şikayetci olmuş ceza verırlermi müdürde kadını tutmuş ver demiş arkandayız demiş öğretmenlerde özel okul ya adı kirlenir dıyeBöle tiplere sinir oluyorum kendi çocuğu her türlü şeyi yapsın kimse tepki göstermesin.Anlamadığım şey neden onca zamandan sonra dava açılıyor?Olayı görenler kamera kayıdı filan yok mu
O bölgede cekmiyor kolidorun köşe kısmıydıValla çocuğu alıp firlatmadiginiza şükür etsinler.
Yok mu kamera kaydı filan hayırdır yani
Hayır madem işten atildim kadını da paralarim içimde kalmamış olur
Bir öğretmen görmüştü oda bana bagırıp kadının tarafını tutmuştuYani gören varmı hiç şahit falan
Ya ceza ne gelir birde beni hiç bir yerde calışacamıyacksın dedi bu tehtit degilmi acık ucluKonunuzu görünce aklıma dünkü öğretmen konulu kupakızı adlı üye geldi bir an istemsizce güldümyani verseler bunca zaman verirlerdi diye düşünüyorum ama dilekçe falan diyorsunuz verebilirler demek ki
Tehdit evet.Yani keşke elinizde çocuğun size tahta fırlatışına ait bi görüntü vs. olsaydı.Ama bence bir şey çıkmaz sonuçta sizinkisi bir bakıma refleks olmuş.Çatır çatır adam öldüren katilleri salıyorlar.Ya ceza ne gelir birde beni hiç bir yerde calışacamıyacksın dedi bu tehtit degilmi acık uclu
ya inşallah öyle olurHer suçun sanırım belli bir şikayet süresi oluyor. 2 sene uzun bir zaman. Belki şikayet bile edemeyecekler. Bence sadece gözünüzü korkutmak istiyorlar. Ayrıca dilekçede de çocuğa şiddet gösterdim vb. bir ifade yer aldığını sanmıyorum. Öyle olsa müdürün 2 sene neden işlem yapmadığını da sorarlar. İhmal etmiş görünür çünkü. Pek bir şey çıkmaz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?