acilllll aciillllll

neden mutfağa cagirip hem toplama hem yapma konusunda yardim istemediniz ki. İki gulucukle is tamamdi. Bence gününü falan göstermeyin uzulecek olan yine siz olacaksiniz.

Aynen erkekler dolayli yoldan belirtilen hicbir şeyi göremiyor , anlamiyor. Direkt söylemek gerek. Yapmazsa o zaman gosterirsin:)

Ne olursa olsun tavir yapip yemege cagirmama olmaz. Bence iylikle soyleseniz halim yok deseniz yapardi. Erkeklerin cogu soylemeyince yapmiyolar. Esiniz bukadar dusuncesiz olsa size makarnada yapmazdi. Demekki adam dusunuyo sizi.

hasta oldugunuzdan belli ki fazlasıyla alınganlık yapmışsınız...konu başlıgını acillll diye açmışsınız acillik bir durum yok ki...

hemen erkeklere yüklenmeyin böyle kızlar ya...
öğrettiğimiz kadarını yapabilirler ancak, öğretin, eğitin
adam akşam makarnayı yapmış, sabaha da iyi olup uyanacağınızı düşündü belki,
keşke mutfağa davet edip birlikte toparlasanız ve kahvaltıyı da yine birlikte hazırlayıp yeseydiniz
çağırmadan yemeniz de hoş olmamış
hala kötü olduğunuzu belirtseyiniz yardım ederdi belki

ek olarak
acillll acilll başlığını görünce birinin evi yandı sandım!

Bana yardım et dedin de etmediyse ayıp etmiş. Ama çağırmadıysan erkekler genelde o kadar duşunceli olamıyor.
Çok kötü bi adam olsaydı dün akşam size yemek yapmazdı..
Bence kahvaltıya çağırmayarak yanlış yapmışsın..

Acil acil deyince
konu iceriginde de hastalik falan gorunce
112yi ara diyecektim ammaa
durum baskaymis.
Hastaliktan kastin regl olabilir mi?
Tepkilerin regl gunundeki kadin sendromu gibi olmus : )

Aşırı ve gereksiz tepki vermişsin.

Tatlım erkekler bizim gibi empati yeteneği olan varlıklar değil .. Kahvaltıya onu çağırıp sonrasında tatlı dille sitem edipn sonrada bana yardım et neolur hiç halim yok deseydin yardım ettikten sonrada teşekkür edip bir sarılsaydın 10 numara olurdu.. Erkekleri idare etmeden çocuk gibi pişpişlamadan olmuyor

Canını sıkma ondan bitane bende de var..
En sinir olduğum şey de "bulaşıklari biriktir öyle yıka "diyor bana ,bende "denedim azalma olmuyor veya kendiliğinden yıkanmiyorlar o yüzden Karışma .." diyorum :)

Acill yazmamdaki sebep hemen cevap gelsin . Biraz yazisip sinirlerimin yatismasiydi.

Çokkkk abartıyorsunuz ............

Ya bırakın sanki karsinizdaki düşmanınız hazirlamisin zaten mutfada toplamisin kahvaltida yaptigina göre cokta kötü degilsin yani

Genel olarak fevri birine benziyorsunuz.
Sizi rahatlatmak icin samimice cevap yazan arkadaslara da "baska sorunum yok olsa niye soylemeyeyim, niye makarna yapti diye sagol diyeyim" gibi azarlar tarziniz cok saygisizca.
Esinize de ayni tavri sergilediginizi anlamamak guc degil, gununu gosteririm, demenizden anlasiliyorsa.

Velhasil, once bir bardak su icin, sakinlesin .

Sagolun kizlar . O zaman abartmisim diyelim. Suan biraz daha iyiyim. Yattim uzandim.

Eşim yemeden benim boğazımdan geçmezdi o kahvaltı.
40 yılda bir yapsa dahi teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum. Hatta her gün yaptığı şeyler için bile teşekkür etmek lazım bence.
İletişim probleminiz var bence. "Hayatım yardım eder misin" ya da "ben hastayım kahvaltı hazrlayabilir misin" demek bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…