Dunden beridir hastayim. Yatiyorum. Esim makarna yapmisti yedim yattim. Sabah kalktim mutfak gocuyo resmen tabaklari makinaya at bari. Sabah kalktim cocugin kahvaltisini yaptirdim . Bu saat oldu beyimiz mutfaga gelmiyo bilgisayar basinda. Bari gel bi cay koy. Bende mutfagi topladim .kahvaltiyi haxirladim. Onu cagirmadim. Oturdum yedim . Bi zahmet mutfaga geldi benim yedigimi gorunce bardagi atti gitti. Ben simdi ona gunu gostericem ama. 4 yasinda oglum var. Tartismamisi gorsun istemiyorum . Sinirlenince cok kotu oluyorum. Ama kendimi zor tutuyorum ve hastayim. Ben simdi ne yapayim . Sinirimi nasil cikarayim.
Aman niye
Sagolsun diyim canim. Ayda yilda bir makarna yapmis cok mu.
Bence iletişimsizlikten kaynaklanıyor her sey. Bazı insanlar (kadın veya erkek) söylenmeden yapmayı düşünemeyebiliyor. Konu sahibinin eşinin de "söylesen yardım ederdim" diyeceğine eminim. Somut olayda eşin tembellik ettiği kesin. Ama talepte bulunmayıp kendiliğinden harekete geçmesini beklemek çoğu zaman sonuç doğurmaz.
Kendi kendimize alınganlık yapmak yerine beklentilerimizi net olarak belirtmemiz bir çok sorunu çözer.
Çokkkk abartıyorsunuz ............Dunden beridir hastayim. Yatiyorum. Esim makarna yapmisti yedim yattim. Sabah kalktim mutfak gocuyo resmen tabaklari makinaya at bari. Sabah kalktim cocugin kahvaltisini yaptirdim . Bu saat oldu beyimiz mutfaga gelmiyo bilgisayar basinda. Bari gel bi cay koy. Bende mutfagi topladim .kahvaltiyi haxirladim. Onu cagirmadim. Oturdum yedim . Bi zahmet mutfaga geldi benim yedigimi gorunce bardagi atti gitti. Ben simdi ona gunu gostericem ama. 4 yasinda oglum var. Tartismamisi gorsun istemiyorum . Sinirlenince cok kotu oluyorum. Ama kendimi zor tutuyorum ve hastayim. Ben simdi ne yapayim . Sinirimi nasil cikarayim.
Antibiyotik kullaniyorum.Acil acil deyince
konu iceriginde de hastalik falan gorunce
112yi ara diyecektim ammaa
durum baskaymis.
Hastaliktan kastin regl olabilir mi?
Tepkilerin regl gunundeki kadin sendromu gibi olmus : )
Ya bırakın sanki karsinizdaki düşmanınız hazirlamisin zaten mutfada toplamisin kahvaltida yaptigina göre cokta kötü degilsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?